McMinnville: Loma-asunnot

Löysimme 260 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
McMinnville tarjoaa 61 kotia, 18 asuntoa sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Lomakodit tarjoavat sinulle ja ystävillesi, perheenjäsenillesi tai vaikkapa lemmikeillesi haluamanne ja tarvitsemanne mukavuudet, joita ovat esimerkiksi Wi-Fi ja kaapelitelevisio. Mitä tahansa sitten etsitkin, löydät takuulla loma-asunnon, joka täyttää kaikkien tarpeet. Valikoimissamme on esim. savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituksia

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Ystävällinen McMinnville odottaa sinua

Tule kokemaan McMinnville ja nauti sen museoista, viinitiloista ja kirkoista. Tämä vieraanvarainen kaupunki saa matkailijat kertomaan ylistyssanoja sen yliopistotunnelmasta, kahviloista ja vesipuistosta. Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa viihdyttää ystäviä ja perhettä, Vrbosta löytyy vaihtoehtoja, joista valita. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat – täydellinen suurille porukoille.

Tekemistä ja näkemistä – McMinnville

Etsitkö kenties tekemistä alueella? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja koe, mitä McMinnville pitää sisällään. Katso lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Tutustu näihin:

  • Wings and Waves Waterpark (3,6 km)
  • Yamhill Valley Vineyards (9,7 km)
  • Stoller Vineyards (10,1 km)
  • Soter Vineyards (10,2 km)
  • Domaine Serene (11,8 km)
  • Red Ridge Durant Vineyards (11,9 km)

McMinnville ja ympäröivä luonto

Etsitpä sitten hauskaa tekemistä ulkona tai haluat vain ihailla maisemia, McMinnville on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Kokosimme listalle alueen lumoavimpia luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Dayton Courthouse Square Park (9,6 km)
  • Willamette Mission State Park (18,8 km)
  • Rogers Landing County Park (19,6 km)
  • Jaquith Park (20,3 km)
  • Darnel Wright Softball Complex (21,1 km)
  • Champoeg State Park (puisto) (23,9 km)

Miten kulkea alueella – McMinnville

Lähin lentokenttä on Salem, OR (SLE-McNary Fieldin lentoasema), joka sijaitsee 36,7 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, lähistöllä sijaitsee myös 63,3 km:n päässä sijaitseva Portlandin kansainvälinen lentokenttä (PDX).

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa McMinnville tai sen lähellä?

Vrbo tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja aina edullisista asunnoista romanttisiin hirsimökkeihin kohteessa McMinnville ja sen lähellä. Tässä on muutama suosittu vaihtoehto, joissa lomasi on on taatusti unohtumaton:

  • Joskus sitä kaipaa vain hemmottelua. Siksi sinun kannattaa varata lomallesi "Charm Abounds | Steps To 3rd St | Wine Country Getaway". Tämä luksustason majoituspaikka sijaitsee 0,1undefined päässä kohteesta McMinnville, ja se tarjoaa loistavia mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi erillinen ruokailualue ja olohuone.
  • Matkabudjettisi ei tietenkään tarvitse olla valtava voidaksesi varata mukavan majapaikan. "Miller Hill Sanctuary" Near Intel W" on erinomainen vaihtoehto, jos haluat säästää rahaa. Se sijaitsee suurin piirtein 35undefined päässä kohteesta McMinnville ja sen mukavuuksiin kuuluu muun muassa ulkotulisija ja takka.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen McMinnville loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa McMinnville tai sen lähistöllä?

Jos mielesi tekee pitää taukoa arkirutiineista muutaman päivän ajan, saatavilla on lukuisia mahtavia majoituspaikkoja kohteessa McMinnville ja sen lähistöllä. Keskity lepäämiseen näissä suosituissa lomakodeissa:

  • "Located In Downtown Mac | Dog Friendly | Firepit" sijaitsee 1km itään kohteesta McMinnville, ja paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja puutarha. Jos kaipaat päiväretkiohjelmaa, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Stone Creek Golf Club tai Oregon History Museum.
  • Kannattaa ottaa huomioon myös "Cozy Farm Stay | Mins To Downtown Mac | Petey The Donkey", joka sijaitsee noin 4undefined kaakkoon kohteesta McMinnville. Alueella sijaitsevat nähtävyydet, kuten Fairmount Boulevard Loop tai Children's Course, ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja puutarha.

Mitkä ovat parhaat romanttiset loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa McMinnville tai sen lähellä?

Unohda kukat ja suklaa. Joskus ainoa tapa saada kipinä syttymään uudestaan on viettää romanttinen viikonloppu yhdessä rakkaimpasi kanssa. Vrbon kautta voit varata suunnitelmiisi täydellisesti sopivan paikan kohteessa McMinnville tai sen lähellä. Tässä on joitain vaihtoehtoja, jotka eivät jätä ketään kylmäksi:

  • Keskimäärin 0,1undefined päässä kohteesta McMinnville sijaitseva "Extended Stay Apartment With Flexible Terms" on täydellinen paikka pariskunnille. Viinitilakierrokset lähistöllä ja ravintolaopas ovat vain pari tämän majoituspaikan tarjoamista lukuisista mukavuuksista.
  • Toinen paikka, jossa voit viettää pari rentouttavaa päivää yhdessä rakkaasi kanssa, on "Dulaney House: A Historic Victorian Home In Downtown Mcminnville". Tämän keskimäärin 0,1undefined päässä kohteesta McMinnville sijaitsevan majoituspaikan mukavuuksiin kuuluu esimerkiksi viinitilakierrokset lähistöllä ja takka

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa McMinnville tai sen lähistöllä?

Oletko järjestämässä perhetapahtumaa? Me autamme sinua löytämään täydellisen suurille ryhmille soveltuvan loma-asunnon kohteesta McMinnville tai sen lähistöltä. Pääset alkuun tutustumalla näihin suosittuihin vaihtoehtoihin:

  • Miltä kuulostaisi lyhyt irtiotto arjesta isommalla kaveriporukalla? "Modern Luxury In Wine Country" sijaitsee noin 6undefined länteen kohteesta McMinnville, ja paikan päällä on 6 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja ulkotulisija.
  • Toinen suosittu vaihtoehto isommille ryhmille on "11, 000 Sq Ft, 6 Bedroom Villa", joka sijaitsee suunnilleen 10undefined kaakkoon kohteesta McMinnville. Paikan päällä on 6 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten puutarha ja museot lähistöllä.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa McMinnville tai sen lähistöllä?

Tutustu seuraaviin loma-asuntoihin uima-altaalla kohteessa McMinnville tai sen lähistöllä ja vietä lomasi altaan vierellä laiskotellen:

  • "Dulaney House: A Historic Victorian Home In Downtown Mcminnville" tarjoaa mahtavan ympäristön unohtumattoman loman viettämiseen. Paikan päällä on uima-altaan lisäksi mukavuuksia, kuten tenniskentät ja kokki.
  • Jos haluat viettää lomaa uima-altaan vierellä nautiskellen, "Hideaway House Tucked In The Heart Of Mcminnville" on ihanteellinen vaihtoehto. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten tenniskentät ja kokki.

Kohteessa McMinnville on välimerenilmasto, ja kesäisin keskilämpötila vaihtelee 11undefined ja 25undefined välillä. Voit tutustua kohteessa McMinnville sijaitseviin lomakoteihin sivun yläosassa olevan hakupalkin ja suodattimien avulla.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa McMinnville tai sen lähistöllä?

Olitpa sitten järjestämässä perhetapahtumaa tai lomamatkaa isommalla ystäväporukalla, Vrbon valikoimasta löydät täydellisen loma-asunnon. Pääset alkuun tutustumalla seuraaviin suuriin majoituspaikkoihin kohteessa McMinnville ja sen lähistöllä:

  • 0,1undefined luoteeseen kohteesta McMinnville sijaitseva "2 Blocks To Dining + Tasting Rooms" tarjoaa 3 makuuhuonetta ja tilat 8 vieraalle, joten se on ihanteellinen paikka viettää aikaa perheen kanssa. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten lastenaktiviteetit ja grilli.
  • "New Charming Mcminnville Home" on toinen nappivalinta, joka sijaitsee noin 1km koilliseen kohteesta McMinnville. Paikan päällä on 3 makuuhuonetta, yöpymistilat 6 vieraalle sekä mukavuuksia, kuten ensiapupakkaus ja mikroaaltouuni.

Jos kaipaat tekemistä, lähialueella on paljon perheystävällistä näkemistä ja tekemistä. Esimerkiksi Oregonin eläintarha, Multnomah Falls ja Wildlife Safari ovat vierailun arvoisia kohteita.

Onko kohteessa McMinnville tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Mikään ei voita rentoa oleskelua tulen loimussa, vai mitä? Vietä unohtumaton lomamatka jossakin seuraavista loma-asunnoista kohteessa McMinnville tai sen lähistöllä:

  • "Boutique Lodging At The Douglas On Third Right On Charming Historic 3rd Street" tarjoaa ulkotakan ohella mukavuudet, kuten uuni ja pysäköintialue. On aika muistella leirilaulujen sanoja ja jakaa karmivimmat kummitustarinat tulen räiskyessä taustalla.
  • Tuijottele liekkejä ja jätä työkiireet taaksesi. "Dulaney House: A Historic Victorian Home In Downtown Mcminnville" tarjoaa ulkotakan ohella mukavuudet, kuten kokki ja takka.