Kuva: Trey Beck

Manteon historiallinen keskusta: Loma-asunnot

Löysimme 2 869 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Manteon historiallinen keskusta tarjoaa 6 kotia sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Olitpa matkalla sitten ystävien, perheenjäsenien tai ihan vaikkapa lemmikkisi kanssa, lomakodeista löytyvät parhaat mukavuudet lokoisaa lomamatkaa varten, kuten vaikkapa takka ja pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. Löydät varmasti kaikkien tarpeet täyttävät loma-asunnon. Valikoimiimme kuuluu muun muassa savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituksia

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Historiallinen Manteon historiallinen keskusta houkuttelee lomalle

Tule kokemaan Manteon historiallinen keskusta ja nauti sen festivaaleista, historiallisista kohteista ja jazzista. Saarinäkymistä, rannoista ja veneilystä tunnettu kompakti kaupunki ei tuota pettymystä. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, HomeAwaysta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila, jotka sopivat viihdyttämiseen.

Nähtävyyksiä alueella – Manteon historiallinen keskusta

Toivotko löytäväsi näkemisen arvoisia kohteita kaupungissa? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja tutustu siihen, millainen lomakohde Manteon historiallinen keskusta on. Kokosimme listan suosituimmista nähtävyyksistä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • North Carolina Aquarium at Roanoke Island (3,1 km)
  • Nags Head Golf Links (golfkeskus) (5,4 km)
  • Destination Fun (10,4 km)
  • Paradise Fun Park (16 km)
  • Full Throttle Speedway (6 km)
  • Mutiny Bay Adventure Golf (6,1 km)

Kohteen Manteon historiallinen keskusta luonnonihmeet

Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Manteon historiallinen keskusta on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Listasimme alueen merkittävimpiä luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Jockey's Ridge State Park (luonnonpuisto) (7,2 km)
  • Nags Head Woods Preserve (8,9 km)
  • Outer Banks Beaches (14,5 km)
  • Festival Park (0,5 km)
  • Elizabethan Gardens (4,6 km)
  • Alligator River National Wildlife Refuge (22,9 km)

Julkinen liikenne – Manteon historiallinen keskusta

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Manteo, Pohjois-Carolina (MEO-Daren piirikunnan alueellinen lentokenttä) 1,9 km keskustasta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Manteon historiallinen keskusta tai sen lähellä?

Vrbo tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja aina perheystävällisistä huviloista romanttisiin hirsimökkeihin kohteessa Manteon historiallinen keskusta ja sen lähellä. Tässä on joitain suosittuja vaihtoehtoja, joissa yöpymisesi on on taatusti ikimuistoinen:

  • Joskus sitä kaipaa vain hemmottelua. Siksi sinun kannattaa varata matkallesi "History Loves Company - 1920's Arts And Crafts Sears Kit Home". Tämä ylellinen vaihtoehto sijaitsee 0,1undefined päässä kohteesta Manteon historiallinen keskusta, ja se tarjoaa upeita mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa kauneuspalvelut ja golfaktiviteetit.
  • Oletko lähdössä matkalle pienellä budjetilla? Voit rentoutua edulliseen hintaan "Buccaneer Village 1124 - Panoramic Water View" -majoituspaikassa. Se sijaitsee noin 3undefined kohteesta Manteon historiallinen keskusta ja se tarjoaa vierailleen useita eri mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi uima-allas ja a nearby beach.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Manteon historiallinen keskusta loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Manteon historiallinen keskusta tai sen lähistöllä?

Muutaman päivän lomamatka on oivallinen tapa ladata akkuja. Ota hetki aikaa itsellesi ja keskity lepäämiseen näissä erittäin suosituissa majoituspaikoissa kohteessa Manteon historiallinen keskusta ja sen lähistöllä.

  • Noin 1km etelään kohteesta Manteon historiallinen keskusta sijaitseva "Bag O'sunshine: Water Views, Community Pool" on ulkoilmassa viihtyvän valinta. Täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Children at Play Museum tai Sweetgum Swamp Trail. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja uima-allas.
  • Toinen ihastuttava vaihtoehto on "Remodeled Cottage With Plenty Of Outdoor Space And Privacy", joka sijaitsee 2undefined luoteeseen kohteesta Manteon historiallinen keskusta. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja nopeat internetpalvelut, ja alueen nähtävyydet, kuten Palmetto-Peartree Preserve ja The Pines at Elizabeth City, ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Manteon historiallinen keskusta tai sen lähistöllä?

Tutustu näihin suurille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Manteon historiallinen keskusta tai sen lähistöllä ja kerää yhteen lempi-ihmisesi:

  • Noin 2undefined itään kohteesta Manteon historiallinen keskusta sijaitseva "Ballast Point 37 - Guest Favorite 5 Bedroom With Pool" tarjoaa 5 makuuhuonetta, ja paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja uima-allas.
  • Noin 3undefined kaakkoon kohteesta Manteon historiallinen keskusta sijaitseva "Hv14 - Hammock Village 14" on toinen täydellinen vaihtoehto, jossa on 6 makuuhuonetta, tilat 12 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja uima-allas.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Manteon historiallinen keskusta tai sen lähistöllä?

Majoituspaikkaa valittaessa uima-allas on hauska lisä – etenkin lasten kanssa matkustaessa. Tutustu näihin lomakoteihin uima-altaalla kohteessa Manteon historiallinen keskusta tai sen lähistöllä ja vie lomasi uudelle tasolle:

  • "Tranquil House Inn - Downtown Waterfront Manteo" on toinen ihanteellinen vaihtoehto, jossa voit viettää lomapäiväsi altaan vierustalla nautiskellen. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja pysäköintialue.
  • "Tranquil House Inn - Downtown Waterfront Manteo" tarjoaa täydellisen ympäristön rentoutumiseen. Upean uima-altaan lisäksi paikan päällä on mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja pysäköintialue.

Kohteessa Manteon historiallinen keskusta on subtrooppinen ilmasto, ja kesäkuukausien aikana lämpötila vaihtelee 25undefined ja 25undefined välillä. Voit tutustua kohteessa Manteon historiallinen keskusta sijaitseviin loma-asuntoihin sivun yläosassa olevan hakupalkin ja suodattimien avulla.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Manteon historiallinen keskusta tai sen lähistöllä?

Kokoa rakkaimpasi saman katon alle johonkin näistä suurista lomakodeista kohteessa Manteon historiallinen keskusta tai sen lähistöllä:

  • "History Loves Company - 1920's Arts And Crafts Sears Kit Home" sijaitsee 0,1undefined koilliseen kohteesta Manteon historiallinen keskusta ja tarjoaa 3 makuuhuonetta, tilat 6 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten televisio ja puutarha. Täällä vietät ikimuistoisen loman lempi-ihmistesi kanssa.
  • "Sans Tan Lines - Sailfish Point Villa 6202" sijaitsee noin 0,1undefined lounaaseen kohteen Manteon historiallinen keskusta keskustasta ja tarjoaa 3 makuuhuonetta, yöpymistilat 8 vieraalle sekä mukavuuksia, kuten astianpesukone ja leivänpaahdin.

Jos etsit perheystävällisiä nähtävyyksiä, lähialueella sijaitseva North Carolina Aquarium at Roanoke Island on täydellinen valinta.

Onko kohteessa Manteon historiallinen keskusta tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Jos mielesi tekee kertoa tarinoita leirinuotion äärellä, mutta et ole muuten leirilomailun ystävä, lomakoti ulkotakalla on nappivalinta. Alla olevista kohteessa Manteon historiallinen keskusta tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät takuuvarmasti:

  • "History Loves Company - 1920's Arts And Crafts Sears Kit Home" tarjoaa ulkotakan lisäksi mukavuudet, kuten grilli ja museot lähistöllä. On aika muistella leirilaulujen sanoja ja jakaa hyytävimmät kummitustarinat tulen räiskyessä taustalla.
  • Toinen suosittu vaihtoehto on "Tranquil House Inn - Downtown Waterfront Manteo", jossa voit tunnelmoida tulen loisteessa. Paikan päällä on mukavuudet, kuten museot lähistöllä ja pysäköintialue.

Tutustu kohteen Manteon historiallinen keskusta lähellä sijaitseviin alueisiin