Kuva: Jessica Tejera

Dunnellon: Loma-asunnot

Löysimme 954 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Kohteessa Dunnellon sinulla on valittavanasi 133 kotia, 29 mökkiä sekä muita loma-asuntoja, joista jokin sopii varmasti täydellisesti matkaasi varten. Loma-asunnot tarjoavat sinulle ja ystävillesi, perheenjäsenille tai lemmikillesi parhaat mukavuudet, joita ovat esimerkiksi Wi-Fi ja pysäköinti. Löydät taatusti loma-asunnon, joka sopii kaikkien tarpeisiin. Valikoimissamme on muun muassa esteettömiä tai savuttomia majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituksia

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Jokirannalla sijaitseva Dunnellon odottaa löytäjäänsä

Nauti joesta ja luonnonpuistoista varaamalla loma-asunto kohteesta Dunnellon. Tämä vieraanvarainen ja rentouttava kaupunki tunnetaan hyvin melontapaikoista, veneilystä ja ravintoloista. Kaipaatko lomallasi tiettyjä mukavuuksia? Loma-asunnoissa on usein täysikokoinen keittiö ja pyykinpesumahdollisuus.

Dunnellon: Tekemistä ja näkemistä alueella

Etsitkö tekemistä alueella? Poistu välillä loma-asunnostasi ja koe, millainen lomakohde Dunnellon on. Tässä on lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Stone Creek Golf Club (20,4 km)
  • Plantation Inn and Golf Resort (22,9 km)
  • Florida Aquatics Swimming and Training (24,7 km)
  • Golden Ocala Golf Course (29,1 km)
  • Citrus Countyn kilparata (30,5 km)
  • Southeastern Livestock Pavilion SELP (36,7 km)

Dunnellon ja ympäröivä luonto

Innostutpa sitten ulkoilmasta tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Dunnellon on täydellinen matkakohde. Tässä on joitakin alueen upeimpia luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Rainbow River (1,3 km)
  • K.P. Hole County Park (5,2 km)
  • Rainbow Springs State Park (luonnonpuisto) (6,4 km)
  • Hunter Spring Park (21,4 km)
  • Three Sisters Springs (21,8 km)
  • Crystal River National Wildlife Refuge (22,4 km)

Dunnellon: Julkinen liikenne

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Leesburg, FL (LEE-Leesburgin kansainvälinen lentoasema) 68,3 km keskustasta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Dunnellon tai sen lähellä?

Romanttinen loma kumppanisi kanssa, loma koko perheen kanssa tai loma ylhäisessä yksinäisyydessä – miltä lomasi kohteessa Dunnellon sitten näyttääkin, löydät sivustoltamme suunnitelmiisi täydellisesti sopivan majoituspaikan. Tässä on joitain suosittuja vaihtoehtoja, joista voit aloittaa suunnittelun:

  • Jos haluat viettää lomasi korkeatasoisessa majoituspaikassa, "New Contemporary Beverly Hills Gem W" sopii varmasti suunnitelmiisi täydellisesti. Se sijaitsee suurin piirtein 15undefined päässä kohteen Dunnellon keskustasta, ja tarjoaa huippuluokan mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa golfaktiviteetit ja kauneuspalvelut.
  • Voit viettää unohtumattoman loman myös kuluttamatta liikaa rahaa. "New Lovely Dunnellon Home With Yard And River Access" on halpa loma-asunto, joka sopii jokaiselle kukkarolle. Se sijaitsee keskimäärin 0,1undefined päässä kohteen Dunnellon keskustasta, ja tarjoaa erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi puutarha ja grilli.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Dunnellon loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Dunnellon tai sen lähistöllä?

Unohda uuvuttavat kotiaskareet ja vietä riemuntäyteinen viikonloppu jossakin näistä kohteessa Dunnellon ja sen lähistöllä sijaitsevista mahtavista loma-asunnoista:

  • "Old Florida Hideaway: Relaxation Awaits You In Our Beautiful Waterfront Condo" sijaitsee 25undefined lounaaseen kohteen Dunnellon keskustasta, ja on erityisesti ulkoilmassa viihtyvien mieleen. Täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Crystal River Preserve State Park tai Beacon Woods Golf Course. Lähistöllä voi myös harrastaa aktiviteetteja, kuten snorkeling activities tai pyöräilyaktiviteetit.
  • Noin 25undefined lounaaseen kohteesta Dunnellon sijaitseva "Waterfront Condo In Sawgrass Landing" tarjoaa mahtavan ympäristön keskittyä rentoutumiseen tai harrastaa hauskoja aktiviteetteja, kuten golfaktiviteetit tai pyöräilyaktiviteetit. Jos mielesi tekee päiväretkelle, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Little Lake Weir tai Plantation Inn and Golf Resort.

Mitkä ovat parhaat romanttiset loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Dunnellon tai sen lähellä?

Unohda kukat ja suklaa. Joskus ainoa tapa saada kipinä syttymään uudestaan on varata romanttinen miniloma yhdessä rakkaasi kanssa. Vrbon sivuilta voit varata suunnitelmiisi täydellisesti sopivan paikan kohteessa Dunnellon tai sen lähellä. Tässä on joitain vaihtoehtoja, jotka eivät jätä ketään kylmäksi:

  • Noin 7undefined päässä kohteesta Dunnellon sijaitseva "Withlachoochee River Retreat - Minutes From The Rainbow" on sopiva paikka rakastavaisille. Takka ja ulkotulisija ovat vain muutama tämän majoituspaikan tarjoamista useista mukavuuksista.
  • Vaihtoehtoisesti voit viettää pari ihanaa päivää rentoutuen ja nauttien samppanjaa "PRIVATE POOL | CLOSE TO RAINBOW RIVER, CRYSTAL RIVER & GOLFING" -lomakodissa, joka sijaitsee keskimäärin 8undefined päässä kohteesta Dunnellon. Ravintolaopas ja vesiurheilumahdollisuus paikan päällä takaavat, että tunnelma on romanttinen.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Dunnellon tai sen lähistöllä?

Uima-altaassa tai sen vierellä viihtyvät kaikki – iästä riippumatta! Ilahduta ystäviäsi vuokraamalla lomakoti uima-altaalla kohteessa Dunnellon tai sen lähistöllä.

  • "Beautiful Spacious Briese House" on täydellinen vaihtoehto, joka tarjoaa mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi grilli ja uuni.
  • "Pineapple Guest House" Country Setting With Resort Style Amenities" 2bedroom 2 Ba" on suosittu vaihtoehto, jossa voit oleskella uima-altaalla. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja uuni.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Dunnellon tai sen lähistöllä?

Olitpa sitten järjestämässä perhekokoontumista tai lomamatkaa isommalla kaveriporukalla, valikoimastamme löydät täydellisen loma-asunnon. Pääset alkuun tutustumalla alla oleviin suuriin majoituspaikkoihin kohteessa Dunnellon ja sen lähistöllä:

  • "Cheerful, Whimsical Home With Easy Access To The Rivers And Wec" sijaitsee 1km itään kohteesta Dunnellon ja tarjoaa 3 makuuhuonetta sekä yöpymistilat 10 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten vauvan matkasänky ja lastenaktiviteetit. On aika kerätä lempi-ihmisesi saman katon alle!
  • "Spacious 4 Bedroom Water Front Home With Boat Lift" on toinen nappivalinta, joka sijaitsee noin 20undefined lounaaseen kohteesta Dunnellon. Paikan päällä on 4 makuuhuonetta, yöpymistilat 8 vieraalle sekä mukavuuksia, kuten itsepalvelupesula lähistöllä ja keittiösaareke.

Alueella on paljon perheystävällistä näkemistä ja tekemistä. Walt Disney World®, Universal Studios Florida™ ja Disney's Animal Kingdom® Theme Park ovat nähtävyyksiä, joista pitävät kaikenikäiset matkailijat.

Onko kohteessa Dunnellon tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Halusitpa sitten nauttia lasillisen viiniä rakkaasi kanssa tulen rätistessä taustalla tai rentoutua ulkotulen lämmössä, valikoimastamme löydät täydellisen vaihtoehdon. Näistä kohteessa Dunnellon tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät varmasti:

  • "The Rustic Bear Cabin In The Woods" tarjoaa täydellisen ympäristön viettää aikaa lempi-ihmistesi kanssa tulen rätistessä taustalla. Paikan päällä on myös mukavuudet, kuten ulkotulisija ja grilli.
  • "Crystal River Retreat With Hot Tub And Gazebo" on toinen suosittu vaihtoehto, jossa voit oleskella tulen loimussa. Paikan päällä on mukavuudet, kuten grilli ja takka.