Kenilworth: Loma-asunnot

Löysimme 740 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Kenilworth tarjoaa 15 kotia sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Majoituitpa lomakotiin sitten perheenjäsenien tai ystävien kanssa, sinulla on käytössäsi haluamasi mukavuudet, kuten vaikkapa Wi-Fi ja poreallas. Mitä tahansa sitten etsitkin, löydät takuuvarmasti loma-asunnon, joka täyttää kaikkien tarpeet. Valikoimissamme on esim. esteettömiä tai savuttomia majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituksia

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Kenilworth tai sen lähellä?

Unelmien loma kumppanisi kanssa, koko perheen loma tai soololoma – miltä kohteen Kenilworth matkasi sitten näyttääkin, löydät sivuiltamme suunnitelmiisi täydellisesti sopivan loma-asunnon. Tässä on joitain suosittuja vaihtoehtoja, joista voit saada inspiraatiota:

  • Yksi tapa varmistaa, että lomasi on todella ikimuistoinen on valita luksusluokan majoituspaikka, kuten "Asheville Nest In Historic, Charming". Kuisti ja erillinen ruokailualue ovat muutama tämän suurin piirtein 0,1undefined kohteen Kenilworth keskustasta sijaitsevan paikan mukavuuksista,
  • Onko matkakassasi rajallinen? Voit yöpyä edullisesti "1 Bedroom Vacation Villa" -majapaikassa. Se sijaitsee noin 4undefined kohteesta Kenilworth ja se tarjoaa vierailleen useita eri mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa sauna ja tenniskentät.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Kenilworth loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Kenilworth tai sen lähistöllä?

Jos mielit pitää taukoa arkirutiineista parin päivän ajan, saatavilla on monia mahtavia majoituspaikkoja kohteessa Kenilworth ja sen lähistöllä. Ota rennosti näissä suosituissa loma-asunnoissa:

  • Noin 2undefined luoteeseen kohteesta Kenilworth sijaitseva "South Slope Townhome With Ev Charger" tarjoaa täydelliset puitteet viikonloppuloman viettoon. Lähialueella on luonnonnähtävyyksiä, kuten Waterrock Knob tai Moore Cove Falls, ja paikan päällä on mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja pelihuone.
  • "Wanderlust Lofts: The Opal, Downtown Urban Retreat" on toinen nappivalinta miniloman viettoon. Suurin piirtein 2undefined luoteeseen kohteesta Kenilworth sijaitsevassa majoituspaikassa on mukavuuksia, kuten viinitilakierrokset lähistöllä ja nopeat internetpalvelut. Alueella sijaitsevat Jackson Park ja Bear Creek Lake ovat myös vierailun arvoisia kohteita.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Kenilworth tai sen lähistöllä?

Lomaa vietettäessä uima-allas on mukava lisä – etenkin, kun matkustat lasten kanssa. Ota kaikki irti lomasta jossakin alla olevista kohteessa Kenilworth tai sen lähistöllä sijaitsevista uima-altaallisista lomakodeista:

  • Toinen erinomainen vaihtoehto on "1925 Charming House In Historic Montford. Walkable To Downtown", jossa on mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja puutarha.
  • "Downtown House Within Walking Distance To City Center" on ihanteellinen vaihtoehto, jossa voit rentoutua uima-altaan äärellä. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja puutarha.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Kenilworth tai sen lähistöllä?

Vietitpä lomasi mieluiten sitten maaseudulla tai meren äärellä, matkaaminen on paljon hauskempaa läheistesi kanssa. Tutustu näihin suuriin loma-asuntoihin kohteessa Kenilworth tai sen lähistöllä:

  • Osapuilleen 0,1undefined lounaaseen kohteesta Kenilworth sijaitseva "Asheville’s Bohemian Paradise Nestled In The Trees" tarjoaa 3 makuuhuonetta ja yöpymistilat 5 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten ulkokalusteet ja jääkaappi.
  • Toinen huippusuosittu vaihtoehto on "Mid Century Bungalow Close To Biltmore And Downtown", joka sijaitsee 1km lounaaseen kohteesta Kenilworth ja tarjoaa 3 makuuhuonetta sekä tilat 6 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten vuodevaatteet ja kahvin- ja teenkeittovälineet.

Lähialueella on vaikka millä mitalla perheystävällistä tekemistä ja näkemistä. Asheville Pinball Museum, Asheville Treetops Adventure Park ja Western North Carolina Nature Center ovat nähtävyyksiä, joista pitävät kaikenikäiset matkailijat.

Onko kohteessa Kenilworth tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Mikään ei voita tunnelmointia tulen loisteessa, vai mitä? Vietä unohtumaton loma jossakin näistä majoituspaikoista kohteessa Kenilworth tai sen lähistöllä:

  • "Asheville Nest In Historic, Charming" tarjoaa täydelliset puitteet viettää laatuaikaa lähimpien ystäviesi kanssa tulen ritistessä taustalla. Paikan päällä on myös mukavuudet, kuten puutarha ja uuni.
  • "Asheville’s Bohemian Paradise Nestled In The Trees" on toinen suosittu vaihtoehto, jossa voit tunnelmoida tulen loisteessa. Paikan päällä on mukavuudet, kuten puutarha ja grilli.