Kuva: Rock Angel

Rio Nido: Loma-asunnot

Löysimme 705 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Rio Nido tarjoaa 17 kotia sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Olitpa sitten matkalla ison ryhmän tai ihan vaikkapa lemmikkisi kanssa, loma-asunnoista löytyvät parhaat mukavuudet loistavaan lomamatkaan läheistesi keskuudessa, kuten vaikkapa ilmastointi ja uima-allas. Mitä tahansa sitten etsitkin, löydät varmasti loma-asunnon, joka sopii kaikkien tarpeisiin. Valikoimissamme on esim. esteettömiä tai savuttomia majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Jokirannalla sijaitseva Rio Nido odottaa löytäjäänsä

Nauti viinitiloista ja muusta alueen Rio Nido tarjonnasta. Tämä vieraanvarainen ja rentouttava kaupunki tunnetaan hyvin telttailumahdollisuuksista, sijainnista joen rannalla ja kahviloista. Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa viihdyttää ystäviä ja perhettä, Vrbosta löytyy vaihtoehtoja, joista valita. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat – täydellinen suurille porukoille.

Nähtävyyksiä alueella – Rio Nido

Toivotko löytäväsi tekemistä kaupungissa? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja koe, millainen lomakohde Rio Nido on. Kokosimme listan suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Tutustu näihin:

  • Korbel Champagne Cellars (viinitila) (1,8 km)
  • Northwood Golf Club (5,1 km)
  • Russian River Vineyard (10,2 km)
  • Windsor Golf Club (15,1 km)
  • Dry Creek Vineyard (15,4 km)
  • Mazzocco Winery (16,6 km)

Kohteen Rio Nido luonnonihmeet

Matkailijat nauttivat alueen joenrantanäkymistä ja puutarhoista. Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Rio Nido on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Tässä on joitakin alueen merkittävimpiä luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Armstrong Redwoods State Park (2,6 km)
  • Johnson's Beach (3 km)
  • Russian River (10,7 km)
  • Laguna de Santa Rosa (14,9 km)
  • Goat Rock Beach (15,4 km)
  • Jenner Beach (15,4 km)

Julkinen liikenne – Rio Nido

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Santa Rosa, CA (STS-Sonoma County) 15 km keskustasta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Rio Nido tai sen lähellä?

Vrbo tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja aina edullisista mökeistä romanttisiin vaihtoehtoihin kohteessa Rio Nido ja sen lähellä. Tässä on joitain suosittuja vaihtoehtoja, joissa yöpymisesi on on takuulla ikimuistoinen:

  • Jos haluat lomailla korkeatasoisessa majoituspaikassa, "Cottage With A Large Patio, Free Wifi" sopii suunnitelmiisi varmasti loistavasti. Se sijaitsee keskimäärin 1km päässä kohteen Rio Nido keskustasta, ja tarjoaa huippuluokan mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi olohuone ja erillinen ruokailualue.
  • Onko matkakassasi rajallinen? Voit yöpyä edullisesti "Home With A Hot Tub, Fireplace" -majapaikassa. Se sijaitsee noin 1km kohteesta Rio Nido ja se tarjoaa useita erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa puutarha ja grilli.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Rio Nido loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Rio Nido tai sen lähistöllä?

Lyhyt irtiotto arjesta on tehokas tapa ladata akkuja. Pakkaa viikonloppulaukkusi ja ota rennosti jossakin näistä lomakodeista kohteessa Rio Nido ja sen lähistöllä:

  • Noin 1km etelään kohteen Rio Nido keskustasta sijaitseva "Cozy And Stylish Cottage With Hot Tub" on erinomainen vaihtoehto, josta on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Point Reyes National Seashore ja Fisk Mill Cove. Lähistöllä voi myös kokeilla aktiviteetteja, kuten pyöräilyaktiviteetit tai kalastusaktiviteetit.
  • Toinen erinomainen vaihtoehto on "Enchanted Forest Estate ~ Large Riverfront Property", joka sijaitsee noin 1km lounaaseen kohteesta Rio Nido. Alueella voit harrastaa hauskoja aktiviteetteja, kuten golfaktiviteetit ja kalastusaktiviteetit. Jos haluat päiväretkelle, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Westsiden alueellinen puisto tai Mailliard Redwoods State Natural Reserve.

Mitkä ovat parhaat vuokrattavat loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Rio Nido tai sen lähistöllä?

3undefined lounaaseen kohteesta Rio Nido sijaitseva Johnson's Beach tarjoaa lukuisia kaikkiin budjetteihin ja tarpeisiin sopivia loma-asuntoja. Muutama päivä tässä ihastuttavassa merenrantakohteessa tuo tarvitsemasi irtioton arjesta.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Rio Nido tai sen lähistöllä?

Lomailtaessa koko perheen voimin tarvitaan kosolti tilaa. Tutustu suurille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Rio Nido tai sen lähistöllä ja kokoa tärkeimmät ihmisesi saman katon alle.

  • "Enchanted Forest Estate ~ Large Riverfront Property" on suosittu vaihtoehto, jossa on 8 makuuhuonetta, tilat 28 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten grilli ja puutarha. Tämä tilava lomakoti sijaitsee noin 1km lounaaseen kohteen Rio Nido keskustasta.
  • Kokoa 14 lähintä ystävääsi viettämään aikaa yhdessä. Osapuilleen 1km lounaaseen kohteen Rio Nido keskustasta sijaitseva "Contente Great For Groups And Families Hot Tub" on suosittu majoitusvaihtoehto, jossa on 4 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten puutarha ja grilli.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Rio Nido tai sen lähistöllä?

Uima-altaassa tai sen vierellä viihtyvät kaikenikäiset matkailijat! Ilahduta perhettäsi vuokraamalla loma-asunto uima-altaalla kohteessa Rio Nido tai sen lähistöllä.

  • Toinen erinomainen vaihtoehto on "Little Red House Hot Tub Walk To Golf Course", jossa on mukavuuksia, kuten grilli ja takka.
  • "Little Red House Plus" Hot Tub Walk To Golf Course" on toinen erinomainen valinta, jos haluat rentoutua uima-altaalla. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja takka.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Rio Nido tai sen lähistöllä?

Kerää rakkaimpasi saman katon alle johonkin näistä suurista loma-asunnoista kohteessa Rio Nido tai sen lähistöllä:

  • "Peaceful Cottage - With Hot Tub" sijaitsee noin 1km länteen kohteesta Rio Nido. Täällä on 4 makuuhuonetta, yöpymistilat 8 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten älytelevisio ja lastenaktiviteetit.
  • "Enchanted Forest Estate ~ Large Riverfront Property" sijaitsee noin 1km lounaaseen kohteen Rio Nido keskustasta ja tarjoaa 8 makuuhuonetta, tilat 28 vieraalle sekä mukavuuksia, kuten pyyhkeet ja kahvin- ja teenkeittovälineet.

Kun haluat tutustua alueen nähtävyyksiin, Pee Wee Golf and Arcade on ehdottomasti vierailun arvoinen.

Onko kohteessa Rio Nido tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Halusitpa sitten nauttia lasillisen viiniä rakkaasi kanssa tulen rätistessä taustalla tai nauttia olostasi ulkotulen lämmössä, valikoimastamme löydät täydellisen vaihtoehdon. Alla olevista kohteessa Rio Nido tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät varmasti:

  • "Cottage With A Large Patio, Free Wifi" tarjoaa ulkotakan lisäksi mukavuudet, kuten grilli ja tenniskentät. On aika virittää yhteislaulu ja jakaa hyytävimmät kummitustarinat tulen räiskyessä taustalla.
  • Toinen nappivalinta on "Peaceful Cottage - With Hot Tub", jossa voit tunnelmoida tulen loisteessa. Paikan päällä on mukavuudet, kuten sauna ja takka.