Egg Harbor: Loma-asunnot

Löysimme 509 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Löydä täydellinen majoitus kohteesta Egg Harbor: valittavanasi on 56 kotia, 29 huoneistoa sekä muita loma-asuntoja. Lomakodit tarjoavat sinulle ja ystävillesi, perheenjäsenille tai lemmikillesi parhaat mahdolliset mukavuudet, joita ovat vaikkapa pysäköinti ja uima-allas. Mitä sitten ikinä etsitkin, löydät takuulla kaikkien tarpeisiin sopivan loma-asunnon. Valikoimissamme on esim. savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituksia

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Rauhallinen Egg Harbor odottaa sinua

Nauti viinitiloista ja muusta alueen Egg Harbor tarjonnasta. Tämä rentouttava kaupunki saa matkailijat kertomaan ylistyssanoja sen ostosmahdollisuuksista, ravintoloista ja puutarhoista. Suunnitteletpa perhelomaa, romanttista matkaa tai lomaa ystävien kesken, harkitse loma-asunnon vuokraamista. Niissä voit usein nauttia mukavuuksista, kuten kunnon keittiöstä ja pyykinpesumahdollisuudesta.

Egg Harbor: Tekemistä ja näkemistä alueella

Etsitkö kenties käynnin arvoisia nähtävyyksiä alueella? Poistu välillä loma-asunnostasi ja tutustu siihen, mitä Egg Harbor pitää sisällään. Katso lista päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Tutustu näihin:

  • Stone's Throw Winery (viinitarha) (7 km)
  • Cave Point County Park (15,7 km)
  • Whitefish Dunes State Park (15,9 km)
  • Potawatomi State Park (23,1 km)
  • Harbor Ridge Winery (viinitarha) (1,5 km)
  • The Orchards at Egg Harbor (viinitarha) (2,6 km)

Kohteen Egg Harbor luonnonihmeet

Matkailijat nauttivat alueen auringonlaskuista ja rannoista. Etsitpä sitten hauskaa tekemistä ulkona tai haluat vain ihailla maisemia, Egg Harbor on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Listasimme alueen lumoavimpia luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Alpine Beachin uimaranta (0,4 km)
  • Fish Creek Public Beach (9,1 km)
  • Kangaroo Lake (9,8 km)
  • Peninsula State Park (12,2 km)
  • Cave Point County Park (15,7 km)
  • Whitefish Dunes State Park (15,9 km)

Egg Harbor: Sää eri vuodenaikoina

Jos lomallasi on tarkoitus nauttia hyvästä säästä, kuumimmat vierailukuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, syyskuu ja kesäkuu, jolloin lämpötilat nousevat keskimäärin 17 °C:seen.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Egg Harbor tai sen lähellä?

Vrbo tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja aina edullisista kodeista romanttisiin hirsimökkeihin kohteessa Egg Harbor ja sen lähellä. Tässä on muutama suosittu vaihtoehto, joissa yöpymisesi on on varmasti ikimuistoinen:

  • Jos haluat yöpyä korkeatasoisessa majoituspaikassa, "The Flats On Church Street - Flat #103" sopii varmasti suunnitelmiisi täydellisesti. Se sijaitsee keskimäärin 0,1undefined päässä kohteen Egg Harbor keskustasta, ja tarjoaa huipputason mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi erillinen ruokailualue ja ilmastointi.
  • Matkabudjettisi ei tietenkään tarvitse olla massiivinen voidaksesi varata mukavan yöpymispaikan. "Moonlight Cabin - Newly Remodled" on täydellinen vaihtoehto, jos et halua kuluttaa liikaa rahaa. Se sijaitsee keskimäärin 11undefined päässä kohteesta Egg Harbor ja sen mukavuuksiin kuuluu muun muassa grilli ja uuni.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Egg Harbor loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Egg Harbor tai sen lähistöllä?

Miniloma on mitä tehokkain tapa elvyttää kehoa ja mieltä. Pakkaa matkakassisi ja nauti olostasi jossakin näistä suosituista loma-asunnoista kohteessa Egg Harbor ja sen lähistöllä:

  • "Built In 2020 This 4 Bedroom Farmhouse Is Close To It All" sijaitsee noin 6undefined koilliseen kohteen Egg Harbor keskustasta. Vaihda hetkeksi maisemaa ja nauti poikkeuksellisen upeista luonnonmaisemista. Kokeile aktiviteetteja, kuten kalastusaktiviteetit tai golfaktiviteetit, tai ota suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Grand Traverse Island State Park tai Rock Island State Park.
  • Toinen erinomainen vaihtoehto on "Cabin - 'our Happy Place' Can Be Yours Too", joka sijaitsee noin 6undefined lounaaseen kohteesta Egg Harbor. Alueella voit harrastaa aktiviteetteja, kuten kalastusaktiviteetit ja pyöräilyaktiviteetit. Jos mielit päiväretkelle, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Harbor View Park tai Potawatomi State Park.

Mitkä ovat parhaat vuokrattavat loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Egg Harbor tai sen lähistöllä?

1km itään of kohteesta Egg Harbor sijaitseva Eames Farm on täydellinen viikonloppukohde, jossa voit keskittyä rentoon oleiluun parhaiden ystäviesi kanssa.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Egg Harbor tai sen lähistöllä?

Tutustu seuraaviin suurille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Egg Harbor tai sen lähistöllä ja kerää yhteen läheisesi:

  • "The Flats On Church Street - #201 And #202" on suosittu vaihtoehto, jossa on 6 makuuhuonetta, tilat 16 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten grilli ja uuni. Tämä tilava majoituspaikka sijaitsee noin 0,1undefined koilliseen kohteen Egg Harbor keskustasta.
  • Kokoa 12 lempi-ihmistäsi viettämään laatuaikaa yhdessä. Osapuilleen 7undefined lounaaseen kohteen Egg Harbor keskustasta sijaitseva "Cabin - Gorgeous New Construction" on suosittu majoitusvaihtoehto, jossa on 4 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten grilli ja takka.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Egg Harbor tai sen lähistöllä?

Tutustu näihin loma-asuntoihin uima-altaalla kohteessa Egg Harbor tai sen lähistöllä ja vietä lomasi altaan reunalla laiskotellen:

  • "Perfect Vacation House For Friends And Family Getaway" tarjoaa uima-altaan lisäksi mukavuuksia, kuten ulkotulisija ja grilli.
  • "Fish Creek Beach House, Eastview Condo" on toinen erinomainen vaihtoehto, jossa voit viettää lomasi uima-altaan vierellä oleillen. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten ulkotulisija ja grilli.

Kohteessa Egg Harbor on mannerilmasto, ja kesäkuukausien aikana keskilämpötilat vaihtelevat 15undefined ja 18undefined välillä. Voit tutustua kohteessa Egg Harbor sijaitseviin loma-asuntoihin sivun yläosassa olevan hakupalkin ja suodattimien avulla.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Egg Harbor tai sen lähistöllä?

Olitpa sitten järjestämässä perhetapaamista tai lomamatkaa isommalla joukolla, Vrbon valikoimasta löydät täydellisen lomakodin. Pääset alkuun tutustumalla seuraaviin suuriin majoituspaikkoihin kohteessa Egg Harbor ja sen lähistöllä:

  • Noin 0,1undefined koilliseen kohteesta Egg Harbor sijaitseva "The Flats On Church Street - #201 And #202" tarjoaa 6 makuuhuonetta ja tilat 16 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten kahvin- ja teenkeittovälineet ja keittiö.
  • "The Flats On Church Street - #202" on toinen suosittu vaihtoehto, joka sijaitsee 0,1undefined koilliseen kohteesta Egg Harbor. Paikan päällä on 3 makuuhuonetta, tilat 6 vieraalle sekä mukavuuksia, kuten ensiapupakkaus ja televisio.

Lähialueella on vaikka millä mitalla perheystävällistä näkemistä ja tekemistä. Henry Vilasin eläintarha, Kalahari Indoor Waterpark ja Noah's Ark Waterpark ovat nähtävyyksiä, joista pitävät sekä lapset että vanhemmat.

Onko kohteessa Egg Harbor tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Halusitpa sitten nauttia lasillisen viiniä puolisosi kanssa tulen rätistessä taustalla tai nauttia olostasi ulkotulen lämmössä, valikoimastamme löydät täydellisen vaihtoehdon. Näistä kohteessa Egg Harbor tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät varmasti:

  • "The Flats On Church Street - #201" tarjoaa täydellisen ympäristön viettää laatuaikaa perheesi kanssa tulen ritistessä taustalla. Paikan päällä on myös mukavuudet, kuten grilli ja ilmainen Wi-Fi.
  • Toinen suosittu vaihtoehto on "The Flats On Church Street - #201 And #202", jossa voit rauhoittua tulen loimussa. Paikan päällä on mukavuudet, kuten grilli ja pysäköintialue.