Φωτογραφία από Megan McCrea

Ενοικιαζόμενα για διακοπές στην τοποθεσία Γουέρς Βάλεϊ

Βρήκαμε 10.964 εξοχικά σπίτια. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε και δείτε τη διαθεσιμότητα

οι τρέχοντες μήνες σας είναι May 2024 και June 2024.
Μάιος 2024
Ιούνιος 2024
Ανακαλύψτε 37 σπίτια, 268 ξύλινες καλύβες και άλλα τουριστικά καταλύματα στον προορισμό Γουέρς Βάλεϊ που είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε για το ταξίδι σας.Οι τουριστικές κατοικίες προσφέρουν τις καλύτερες παροχές για τη διαμονή σας με φίλους, την οικογένεια ή μόνο το κατοικίδιό σας, όπως τζάκι και κήπο. Σίγουρα θα βρείτε ένα κατάλυμα που θα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες, όπως επιλογές για άτομα με αναπηρίες ή μη καπνιστές.

Βρείτε χώρους που ταιριάζουν στο στιλ σας

Ελάτε εδώ (Γουέρς Βάλεϊ), για να εξερευνήσετε τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα της πόλης

Εκτός από την όμορφη εικόνα αυτού του προορισμού (Γουέρς Βάλεϊ) μπορείτε να απολαύσετε τα βουνά και τα φυσικά πάρκα. Οι ταξιδιώτες σε αυτήν την χαλαρωτική πόλη εκθειάζουν την ιππασία, το ψάρεμα και τις καφετέριες. Μερικά μόνο από τα μέρη που δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφτείτε στην περιοχή είναι τα ακόλουθα: Ντόλιγουντ και Εθνικός Δρυμός Great Smoky Mountains National Park. Για τις διακοπές σας με την οικογένεια, το ταίρι ή τους φίλους σας, ενοικιάστε μια τουριστική κατοικία, η οποία διαθέτει, μεταξύ άλλων, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και πλυντήριο ώστε να είναι η διαμονή σας όσο το δυνατό πιο άνετη.

Γουέρς Βάλεϊ: Δραστηριότητες και σημεία ενδιαφέροντος εδώ

Ελπίζετε ότι θα βρείτε κορυφαία σημεία ενδιαφέροντος για να δείτε στην πόλη; Σε αυτόν τον προορισμό (Γουέρς Βάλεϊ) να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε την ιππασία και τα σημεία ψαρέματος. Αν και μπορεί να σας δελεάζει η ιδέα να διαμείνετε στην άνετη τουριστική κατοικία σας, δεν θέλετε να εξερευνήσετε όλα όσα κάνουν αυτόν τον προορισμό (Γουέρς Βάλεϊ) μοναδικό στο είδος του; Ορίστε μερικά από τα τα πιο σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος που μπορείτε να εξερευνήσετε, τα οποία απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Ντόλιγουντ (13,9 χλμ.)
  • Ripley's Aquarium of the Smokies (ενυδρείο) (12,6 χλμ.)
  • Καταρράκτες Laurel (6,8 χλμ.)
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Ober Gatlinburg Ski Resort and Amusement Park (8,6 χλμ.)
  • Ρόλερ Κόστερ Smoky Mountain Alpine Coaster (10,2 χλμ.)
  • Ρόδα Great Smoky Mountain Wheel (12,4 χλμ.)

Εξερευνήστε τις φυσικές ομορφιές σε: Γουέρς Βάλεϊ

Γουέρς Βάλεϊ: Οι ταξιδιώτες λατρεύουν αυτόν τον προορισμό για τη θέα στο βουνό και τα πάρκα. Είτε είστε δραστήριος ταξιδιώτης είτε απλά θέλετε να απολαύσετε το τοπίο, αυτός ο προορισμός (Γουέρς Βάλεϊ) αποτελεί ιδανική επιλογή, για να απολαύσετε τη μητέρα φύση. Αυτά είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα φυσικά χαρακτηριστικά της περιοχής που απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Εθνικός Δρυμός Great Smoky Mountains National Park (14,8 χλμ.)
  • Καταρράκτες Laurel (6,8 χλμ.)
  • Πάρκο Patriot Park (12,2 χλμ.)
  • Γήπεδο Μπέιζμπολ The Ripken Experience - Pigeon Forge (13,1 χλμ.)
  • Μονοπάτι Φύσης Roaring Fork Motor Nature Trail (16 χλμ.)
  • Κήποι Parrot Mountain and Gardens (16,2 χλμ.)

Γουέρς Βάλεϊ: Ταξιδεύοντας σε αυτόν τον προορισμό και στη γύρω περιοχή

Πετάξτε προς Alcoa – Αεροδρόμιο Knoxville (Tys) που είναι το κοντινότερο αεροδρόμιο και βρίσκεται 32 χλμ. από το κέντρο της πόλης.