Kuva: Kerry Ciulla

Lake George: Loma-asunnot

Löysimme 2 155 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Lake George tarjoaa 7 kotia sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Olitpa sitten lomailemassa perheenjäsenien tai ystävien kanssa, loma-asunnoista löytyvät parhaat mukavuudet lokoisaa lomamatkaa varten, kuten Wi-Fi ja pysäköinti. Mitä tahansa sitten etsitkin, löydät takuulla loma-asunnon, joka sopii kaikkien tarpeisiin. Tarjolla on esimerkiksi esteettömiä tai savuttomia majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituksia

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Valitse loma-asunto matkallesi kohteeseen Lake George

Koe Lake George ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Löydät paljon näkemistä ja kokemista vierailusi aikana. Suunnitteletpa perhelomaa, romanttista matkaa tai lomaa ystävien kesken, harkitse loma-asunnon vuokraamista. Niissä voit usein nauttia mukavuuksista, kuten kunnon keittiöstä ja pyykinpesumahdollisuudesta.

Tekemistä ja näkemistä – Lake George

Etsitkö suosituimpia kohteita alueella? Poistu välillä loma-asunnostasi ja koe, mitä Lake George lomalaisille tarjoaa. Tässä on lista eniten vierailluista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Castle Mountain Recreation (30 km)
  • North Slope Recreation Area (38,4 km)
  • Devil's Head Fire Lookout (38,7 km)
  • ResortQuest Ski and Sport Keystone (31,4 km)
  • Shining Mountain Golf Club (34,7 km)
  • Team Telecycle (37,2 km)

Kohteen Lake George luonnonihmeet

Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Lake George tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Listasimme alueen näyttävimpiä nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Eleven Mile State Park (13,4 km)
  • Spinney Mountain State Park (16,1 km)
  • Tarryall Reservoir (22,4 km)
  • Mueller State Park (30,9 km)
  • Mount Bailey (39,5 km)
  • Florissantin fossiilikenttien kansallinen monumentti (22,8 km)

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Lake George tai sen lähellä?

Unelmien viikonloppu kultasi kanssa, loma koko perheen kesken tai loma ylhäisessä yksinäisyydessä – miltä lomasi kohteessa Lake George sitten näyttääkin, löydät kauttamme suunnitelmiisi täydellisesti sopivan majoituspaikan. Tässä on muutama suosittu vaihtoehto, joista voit aloittaa suunnittelun:

  • Yksi tapa varmistaa, että lomasi on unohtumaton on valita luksusluokan loma-asunto, kuten esimerkiksi "Cabin - Trout Haven - Ntl. Forest Access And World Class Fishing No Cancellation Fees". Takka ja golfaktiviteetit ovat pari tämän suurin piirtein 11undefined kohteen Lake George keskustasta sijaitsevan paikan mukavuuksista,
  • Voit viettää unohtumattoman loman myös edullisesti. "Inviting Lodging With Wood - Burning Fireplace" on edullinen loma-asunto, joka sopii kaikkiin budjetteihin. Se sijaitsee noin 16undefined päässä kohteen Lake George keskustasta, ja tarjoaa erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa takka ja uuni.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Lake George loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Lake George tai sen lähistöllä?

Työviikko sujuu paljon mukavammin, jos odotettavissa on riemukasta viikonloppuohjelmaa. Varaa ansaitsemasi irtiotto jossakin näistä suosituista majoituspaikoista kohteessa Lake George tai sen lähistöllä:

  • "Majestic 360 Mountain Views" sijaitsee 17undefined etelään kohteesta Lake George, ja paikan päällä on mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja uuni. Jos kaipaat päiväretkiohjelmaa, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Memorial Park tai Cheyenne-vuoren eläintarha.
  • "Cabin - The Timber A - Frame Large Deck Hot Tub Bbq" on toinen nappivalinta miniloman viettoon. Noin 18undefined itään kohteesta Lake George sijaitsevassa majoituspaikassa on mukavuuksia, kuten takka ja grilli. Alueella sijaitsevat Midland Trail ja Patty Jewett Golf Course ovat myös tutustumisen arvoisia kohteita.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Lake George tai sen lähistöllä?

Tutustu seuraaviin suuremmille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Lake George tai sen lähistöllä ja kerää yhteen lempi-ihmisesi:

  • "New Blue Sky Lodge On 80 Acres Hot Tub" on erinomainen vaihtoehto, jossa on 6 makuuhuonetta, tilat 16 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten grilli ja ulkotulisija. Tämä tilava lomakoti sijaitsee noin 20undefined etelään kohteen Lake George keskustasta.
  • Kokoa 12 parasta ystävääsi viettämään laatuaikaa yhdessä. Osapuilleen 25undefined koilliseen kohteen Lake George keskustasta sijaitseva "5bedroom Family Mountain Cabin Hot Tub And Gaming Garage" on suosittu majoitusvaihtoehto, jossa on 5 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten puutarha ja takka.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Lake George tai sen lähistöllä?

Vietä lomapäiväsi lekotellen uima-altaan reunalla jossakin seuraavista vaihtoehdoista kohteessa Lake George tai sen lähistöllä:

  • Toinen ihanteellinen vaihtoehto on "Creekside At My Fathers' House" Your Private Luxury Resort In Town And On Trails", jossa on mukavuuksia, kuten grilli ja ulkotulisija.
  • Nappivalinta on myös "Carr House - Walk To Casinos", jossa on uima-altaan ohella mukavuuksia, kuten puutarha ja pysäköintialue.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Lake George tai sen lähistöllä?

Laatuaika perheen kanssa on ikimuistoista, eikö totta? Olitpa järjestämässä sukutapaamista tai matkaa koko perheen voimin, näissä suurissa lomakodeissa kohteessa Lake George tai sen lähistöllä tilaa on runsaasti:

  • Suurin piirtein 4undefined kaakkoon kohteesta Lake George sijaitseva "Unique Award Winning Cabin Get Away And Relax" tarjoaa 3 makuuhuonetta ja tilat 6 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten kahvin- ja teenkeittovälineet ja televisio.
  • Toinen erinomainen vaihtoehto on "Formerly Cowboy's Cove: Central To All The Fun In Colorado", joka sijaitsee 8undefined itään kohteesta Lake George ja tarjoaa 5 makuuhuonetta sekä yöpymistilat 12 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten keittovälineet, astiat ja ruokailuvälineet ja olohuone.

Jos kaipaat päiväohjelmaa, lähialueella on runsaasti perheystävällistä tekemistä ja näkemistä. Esimerkiksi Pikes Peak, Denverin eläintarha ja Elitch Gardens Theme Park ovat vierailun arvoisia kohteita.

Onko kohteessa Lake George tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Jos mielit laulaa leirinuotion äärellä, mutta et ole muuten oikein leirielämän ystävä, lomakoti ulkotakalla on nappivalinta. Alla olevista kohteessa Lake George tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät varmasti:

  • "Gorgeous New Construction Lower Level Walkout With Private Driveway And Entrance" tarjoaa täydellisen ympäristön viettää laatuaikaa parhaiden ystäviesi kanssa tulen räiskyessä taustalla. Paikan päällä on myös mukavuudet, kuten grilli ja rantapyyhkeet.
  • Tuijottele tulen loimua ja unohda työkiireet. "The Bavarian Cottage" tarjoaa ulkotakan lisäksi mukavuudet, kuten ulkotulisija ja takka.