Townsend: Loma-asunnot

Löysimme 87 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Townsend tarjoaa 15 kotia, 11 mökkiä sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Lomakodit tarjoavat sinulle ja ystävillesi, perheenjäsenillesi tai vaikkapa lemmikeillesi parhaat mahdolliset mukavuudet, joita ovat vaikkapa takka ja pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. Mitä sitten ikinä etsitkin, löydät taatusti loma-asunnon, joka täyttää kaikkien tarpeet. Valikoimissamme on esim. esteettömiä tai savuttomia majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituksia

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Löydä täydelliinen loma-asunto lomallesi kohteeseen Townsend

Koe Townsend ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Suunnitteletpa perhelomaa, romanttista matkaa tai lomaa ystävien kesken, harkitse loma-asunnon vuokraamista. Niissä voit usein nauttia mukavuuksista, kuten kunnon keittiöstä ja pyykinpesumahdollisuudesta.

Tekemistä ja näkemistä alueella – Townsend

Haluatko löytää tekemistä matkallesi? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja koe, mitä Townsend lomalaisille tarjoaa. Katso alta lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Tutustu näihin:

  • Sweet Memories Candy Shoppe (5,8 km)
  • Kettlebowl Ski Area (25,2 km)

Townsend ja ympäröivä luonto

Etsitpä sitten hauskaa tekemistä ulkona tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Townsend on täydellinen matkakohde. Listasimme alueen näyttävimpiä luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Crooked Lake (20,6 km)
  • Pickerel Lake (26,1 km)
  • Governor Thompson State Park (27,3 km)
  • Landing 9 (27,2 km)

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Townsend tai sen lähellä?

Vrbo tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja aina perheystävällisistä kodeista luksusluokan vaihtoehtoihin kohteessa Townsend ja sen lähellä. Tässä on kaksi suosittua vaihtoehtoa, joissa yöpymisesi on on takuulla unohtumaton:

  • Jos haluat viettää lomaa luksusluokan majoituspaikassa, "North Woods Getaway At Archibald Lake" sopii suunnitelmiisi varmasti loistavasti. Se sijaitsee keskimäärin 5undefined päässä kohteen Townsend keskustasta, ja tarjoaa huippuluokan mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa takka ja kuisti.
  • Matkabudjettisi ei tietenkään tarvitse olla massiivinen voidaksesi varata mukavan majoituspaikan. "Cozy Cottage Get Away" on loistava vaihtoehto, jos haluat varata edullisen yöpymispaikan. Se sijaitsee suurin piirtein 35undefined päässä kohteesta Townsend ja sen mukavuuksiin kuuluu muun muassa aurinkotuolit rannalla ja ulkotulisija.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Townsend loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Townsend tai sen lähistöllä?

Karkaa toimistolta hieman tavallista aikaisemmin perjantaina ja unohda työt. Jos etsit irtiottoa arjesta, nämä kohteessa Townsend ja sen lähistöllä sijaitsevat majoitusvaihtoehdot ovat ihanteellinen valinta:

  • Noin 20undefined kaakkoon kohteen Townsend keskustasta sijaitseva "Fall/winter Dates Still Available" on suosittu vaihtoehto, josta on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Crooked Lake ja Four Seasons Golf Course (golfkenttä. Lähistöllä voi myös harrastaa hauskoja aktiviteetteja, kuten kalastusaktiviteetit tai golfaktiviteetit.
  • Noin 20undefined kaakkoon kohteesta Townsend sijaitseva "Fall/winter Dates Still Available" on toinen ihastuttava vaihtoehto miniloman viettämiseen. Alueella voit harrastaa aktiviteetteja, kuten pyöräilyaktiviteetit tai golfaktiviteetit. Luonnonnähtävyydet, kuten Copper Culture State Park ja Governor Thompson State Park, ovat myös ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Townsend tai sen lähistöllä?

Matkustettaessa isommalla joukolla tarvitaan paljon tilaa. Tutustu suurille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Townsend tai sen lähistöllä ja kerää tärkeimmät ihmisesi saman katon alle.

  • Osapuilleen 4undefined kaakkoon kohteesta Townsend sijaitseva "Northern Retreat On Chain Lake" tarjoaa majoitustilat jopa 14 henkilölle, 3 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten grilli ja takka.
  • Kerää 16 lempi-ihmistäsi viettämään laatuaikaa yhdessä. Osapuilleen 5undefined etelään kohteen Townsend keskustasta sijaitseva "Summertime Fun At Crystal Clear Archibald Lake For Your Large Group" on suosittu majoitusvaihtoehto, jossa on 4 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten takka ja pysäköintialue.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Townsend tai sen lähistöllä?

Vietä lomapäiväsi oleillen uima-altaalla jossakin näistä vaihtoehdoista kohteessa Townsend tai sen lähistöllä:

  • "New Lake House" tarjoaa uima-altaan ohella mukavuuksia, kuten puutarha ja ulkotulisija. Muistathan pakata mukaan uimapuvun!
  • Ihanteellinen vaihtoehto on myös "Lake House For Perfect Family Vacation", jossa on uima-altaan ohella mukavuuksia, kuten ulkotulisija ja puutarha.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Townsend tai sen lähistöllä?

Lomailitpa mieluiten sitten maaseudun rauhassa tai rannalla loikoillen, lomailu on paljon hauskempaa perheen ja ystävien kanssa. Tutustu alla oleviin suuriin lomakoteihin kohteessa Townsend tai sen lähistöllä:

  • "Northern Retreat On Chain Lake" sijaitsee noin 4undefined kaakkoon kohteesta Townsend ja tarjoaa 3 makuuhuonetta sekä yöpymistilat 14 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten astianpesukone ja vuodevaatteet. On aika kerätä lempi-ihmisesi vihdoin taas saman katon alle!
  • Toinen ihanteellinen vaihtoehto on "North Woods Getaway At Archibald Lake", joka sijaitsee 5undefined etelään kohteesta Townsend ja tarjoaa 3 makuuhuonetta sekä tilat 8 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten vuodevaatteet ja televisio.

Jos kaipaat tekemistä, alueella on paljon perheystävällistä tekemistä ja näkemistä. Esimerkiksi Henry Vilasin eläintarha, Kalahari Indoor Waterpark ja Noah's Ark Waterpark ovat tutustumisen arvoisia kohteita.

Onko kohteessa Townsend tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Jos mielit tunnelmoida leirinuotion äärellä, mutta et ole muuten leirilomailun ystävä, lomakoti ulkotakalla on erinomainen valinta. Näistä kohteessa Townsend tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät takuuvarmasti:

  • "Cozy, Spacious Cabin. Great For Fishermen And Families" tarjoaa ulkotakan lisäksi mukavuudet, kuten ulkotulisija ja puutarha. On aika virittää kitara, muistella leirilaulun sanoja ja jakaa hyytävimmät kummitustarinat tulen rätistessä taustalla.
  • Tuijottele liekkejä ja jätä arjen kiireet taaksesi. "North Woods Getaway At Archibald Lake" tarjoaa ulkotakan ohella mukavuudet, kuten takka ja kuisti.