Joaquin: Loma-asunnot

Löysimme 61 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Joaquin tarjoaa 5 kotia sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Olitpa sitten matkalla ison ryhmän tai ihan vaikkapa lemmikkisi kanssa, loma-asunnoista löytyvät parhaat mukavuudet loistavaan lomamatkaan läheistesi keskuudessa, kuten ilmastointi ja Wi-Fi. Löydät takuulla loma-asunnon, joka sopii kaikkien tarpeisiin. Valikoimiimme kuuluu muun muassa savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituksia

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Joaquin tai sen lähellä?

Vrbo tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja aina perheystävällisistä mökeistä romanttisiin hirsimökkeihin kohteessa Joaquin ja sen lähellä. Tässä on kaksi suosittua vaihtoehtoa, joissa lomasi on on takuulla ikimuistoinen:

  • Joskus sitä kaipaa vain hemmottelua. Siksi sinun kannattaa varata lomallesi "Lux | Step Free | 400+ Wifi | King Bed | Byu". Tämä ylellinen majoituspaikka sijaitsee 1km päässä kohteesta Joaquin, ja se tarjoaa loistavia mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa golfaktiviteetit ja puutarha.
  • Matkabudjettisi ei tietenkään tarvitse olla valtava voidaksesi lähteä lomalle. "Downtown Bavarian Beauty" on upea vaihtoehto, jos haluat säästää rahaa. Se sijaitsee suurin piirtein 1km päässä kohteesta Joaquin ja sen mukavuuksiin kuuluu muun muassa pysäköintialue ja ravintolaopas.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Joaquin loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Joaquin tai sen lähistöllä?

Karkaa toimistolta hieman tavallista aikaisemmin perjantai-iltapäivänä ja jätä työkiireet taaksesi. Jos etsit lyhyttä irtiottoa arjesta, nämä kohteessa Joaquin ja sen lähistöllä sijaitsevat majoitusvaihtoehdot ovat täydellinen valinta:

  • "New Luxury Living In Downtown Provo Unit 11" sijaitsee noin 1km länteen kohteen Joaquin keskustasta. Unohda arjen kiireet ja keskity nauttimaan poikkeuksellisen upeista luonnonmaisemista. Kokeile aktiviteetteja, kuten golfaktiviteetit tai pyöräilyaktiviteetit, tai ota suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Utah Lake State Park tai Bonneville Golf Club.
  • Toinen erinomainen vaihtoehto on "Work Here King Bed, 400+ Mbps Wifi", joka sijaitsee osapuilleen 1km länteen kohteesta Joaquin. Alueella voit harrastaa hauskoja aktiviteetteja, kuten kalastusaktiviteetit ja golfaktiviteetit. Jos mielesi tekee päiväretkelle, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Gad 2 Ski Lift tai Camp Floyd State Park.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Joaquin tai sen lähistöllä?

Tutustu seuraaviin suurille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Joaquin tai sen lähistöllä ja kerää yhteen lempi-ihmisesi:

  • Osapuilleen 1km länteen kohteesta Joaquin sijaitseva "Luxury Thai - Inspired 3bed/2ba Condo Downtown" tarjoaa majoitustilat jopa 13 henkilölle, 3 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja uuni.
  • Suunnitteletko matkaa isommalla porukalla? "Renovated 5 Bed, 4. 5 Bath Home With Hot Tub. 1 Mile North Of Byu Gorgeous" on täydellinen valinta, joka sijaitsee 3undefined pohjoiseen kohteesta Joaquin. Täällä on tilat jopa 13 henkilölle, 5 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten puutarha ja grilli.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Joaquin tai sen lähistöllä?

Vietä lomasi makoillen uima-altaan äärellä jossakin näistä loma-asunnoista kohteessa Joaquin tai sen lähistöllä:

  • Toinen suosittu vaihtoehto on "New The Cookie House - Entire Luxury Townhome", jossa on mukavuuksia, kuten uuni ja ilmainen Wi-Fi.
  • "Lovely Midcentury Modern Inspired 3 Bedroom House" on toinen mainio valinta, jos haluat loikoilla uima-altaalla. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten uuni ja ilmainen Wi-Fi.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Joaquin tai sen lähistöllä?

Olitpa sitten suunnittelemassa perhekokoontumista tai reissua koko perheen voimin, Vrbon valikoimasta löydät täydellisen lomakodin. Pääset alkuun tutustumalla näihin suuriin majoituspaikkoihin kohteessa Joaquin ja sen lähistöllä:

  • "Luxury Downtown Spacious 3 Bedroom New Townhome" sijaitsee 1km länteen kohteesta Joaquin ja tarjoaa 3 makuuhuonetta sekä tilat 6 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten pyyhkeet ja keittiö. On aika kerätä läheisesi vihdoin taas saman katon alle!
  • "Luxury Downtown Spacious 3 Bedroom New Modern Townhome" sijaitsee noin 1km länteen kohteesta Joaquin. Täällä on 3 makuuhuonetta ja yöpymistilat 6 vieraalle, joten tilaa on varmasti tarpeeksi. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten jääkaappi ja mikroaaltouuni.

Kun haluat tutustua lähialueen tunnettuihin nähtävyyksiin, perheystävällistä tekemistä ja näkemistä on paljon. Esimerkiksi Provo Beach Resort, Seven Peaks Resort Water Park ja Sevens Peaks Waterpark Provo ovat tutustumisen arvoisia kohteita.

Onko kohteessa Joaquin tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Mikään ei voita rentoa oleilua tulen loimussa, vai mitä? Vietä ikimuistoinen loma jossakin näistä majoituspaikoista kohteessa Joaquin tai sen lähistöllä:

  • Kerää lempi-ihmisesi tulen loisteeseen. "Lux | Step Free | 400+ Wifi | King Bed | Byu" tarjoaa ulkotakan ohella mukavuudet, kuten museot lähistöllä ja puutarha.
  • Toinen erinomainen vaihtoehto on "Elite 1 Bedroom Suite 400+wi", jossa voit rauhoittua tulen loimussa. Paikan päällä on mukavuudet, kuten museot lähistöllä ja sähköauton latausasema.