Koko loma-asunto·Yksityinen majoittaja

The Waterfront Relax House

Majoituspaikan The Waterfront Relax House valokuvagalleria

Ulkoalueet
Moderni hotellihuone, jossa on kerrossänky, keittiöalue puisilla kaapeilla ja kyltti, jossa lukee ”PERHE”, mikä osoittaa, että huone on suunniteltu erityisesti perheille.
Rannikkoalue, jossa on useita asuinrakennuksia, venesatama ja upeat näkymät merelle.
Moderni keittiö, jossa on puiset kaapit, ruostumattomasta teräksestä valmistettu jääkaappi ja graniittitaso.
Satama, jossa on laivoja laiturissa, puinen laituri ja taustalla asuinrakennuksia.

Arvostelut

8,0 kautta 10.
Erittäin hyvä

Kohokohdat

  • Yksityinen puutarha
    Harvinainen löytö: rentoudu rauhallisessa, yksityisessä puutarhassa.
  • Tutustu lähistön maamerkkeihin
    Near John's Pass Village & Boardwalk

Suositut palvelut/mukavuudet

  • Patio
  • Keittonurkkaus
  • Grilli
  • Ilmastointi
  • Jääkaappi
  • Pysäköinti autotallissa saatavilla

Tutustu alueeseen

Näytä kartalla
Madeira Beach, FL
  • Place, John's Pass Village & Boardwalk
    ‪2 min kävelymatka‬
  • Place, St. Petersburg - Clearwater Beaches
    ‪5 min kävelymatka‬
  • Place, Hubbards Marina
    ‪5 min kävelymatka‬
  • Airport, St. Petersburg, Florida (SPG-Albert Whitted)
    ‪29 min ajomatka‬

Huoneet ja sängyt

4 makuuhuonetta (10 henkilöä)

Makuuhuone 1

1 suuri parisänky

Makuuhuone 2

1 keskisuuri parisänky

Makuuhuone 3

1 kerrossänky (74–100 cm leveä)

Makuuhuone 4

1 suuri parisänky

Olohuone 1

1 vuodesohva (125–150 cm leveä)

3 kylpyhuonetta

Kylpyhuone 1

Saippua · Pyyhkeet saatavilla · WC-istuin · Vain suihku · Sampoo · Hiustenkuivaaja

Kylpyhuone 2

Saippua · Pyyhkeet saatavilla · WC-istuin · Vain suihku · Sampoo · Hiustenkuivaaja

Kylpyhuone 3

Saippua · Pyyhkeet saatavilla · WC-istuin · Vain suihku · Sampoo · Hiustenkuivaaja

Tilat

Terassi tai patio
Keittonurkkaus
Erillinen ruokailualue
Olohuoneiden lukumäärä
Leikkialue ulkotiloissa
Puutarha
Ruokailualue

Lisää päivämäärät nähdäksesi hinnat

Samankaltaisia majoituspaikkoja

Tietoja alueesta

Madeira Beach

Huvila sijaitsee veden äärellä. Jos etsit kulttuuriharrasteita lomallasi, Salvador Dali -museo on hyvä kohde, ja alueen luonnonkauneuteen voi tutustua kohteissa St. Petersburg - Clearwater Beaches ja Tampa. Haluatko osallistua johonkin tapahtumaan tai käydä matsissa vierailusi aikana? Tarkista kohteiden Tropicana Field Stadium ja St. Pete's Historic Coliseum tapahtumakalenteri. Täällä voit meloa kajakilla, ajaa moottoriveneellä ja purjehtia ja kokeilla muita vesiurheilulajeja.
Kartta
Madeira Beach, FL

Lähettyvillä

  • John's Pass Village & Boardwalk - 2 min kävelymatka - 0.2 km:n päässä
  • St. Petersburg - Clearwater Beaches - 5 min kävelymatka - 0.4 km:n päässä
  • Hubbards Marina - 5 min kävelymatka - 0.4 km:n päässä
  • Belleair Beach - 11 min kävelymatka - 0.9 km:n päässä
  • St. Petersburg Municipal Beach at Treasure Island - 12 min kävelymatka - 1.1 km:n päässä

Liikkuminen

  • St. Petersburg, Florida (SPG-Albert Whitted) – 26 minuutin ajomatka

Ravintoloita

  • ‪Delosa's Pizza - ‬4 min kävelymatka
  • ‪Hooters - ‬6 min kävelymatka
  • ‪Sculley's Restaurant - ‬5 min kävelymatka
  • ‪Dockside Dave's - ‬2 min ajomatka
  • ‪Caddy's Madeira Beach - ‬17 min kävelymatka

Usein kysytyt kysymykset

Onko The Waterfront Relax House lemmikkiystävällinen?

Ei, tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä.

Kuinka paljon pysäköinti maksaa majoituspaikassa The Waterfront Relax House ?

Paikan päällä oleva pysäköinti on saatavilla majoituspaikassa.

Mihin aikaan majoituspaikan The Waterfront Relax House sisäänkirjautuminen on?

Sisäänkirjautuminen alkaa klo 16.00.

Mihin aikaan majoituspaikan The Waterfront Relax House uloskirjautuminen on?

Uloskirjautuminen tapahtuu klo 11.00.

Missä The Waterfront Relax House sijaitsee?

John's Pass Village & Boardwalk ja St. Petersburg - Clearwater Beaches sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla olevasta huvilasta. Madeira Beach ja Hubbards Marina ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Arvostelut

8,0

Erittäin hyvä

Arvostelut näytetään kronologisessa järjestyksessä, ja ne on moderoitu. Arvostelut on tarkistettu, ellei toisin ilmoiteta.
LisätietojaAvautuu uuteen ikkunaan
Arvosana 10 - Loistava. 8 kautta 18 arvostelua
Arvosana 8 - Hyvä. 5 kautta 18 arvostelua
Arvosana 6 - OK. 3 kautta 18 arvostelua
Arvosana 4 - Huono. 0 kautta 18 arvostelua
Arvosana 2 - Hirveä. 2 kautta 18 arvostelua

7,4/10

Siisteys

9,6/10

Sisäänkirjautuminen

8,4/10

Viestintä

9,8/10

Sijainti

7,6/10

Listauksen paikkansapitävyys

Arvostelut

Tarkistettu arvostelu

8/10 Hyvä

Hyvää: Sisäänkirjautuminen, viestintä, sijainti ja listauksen paikkansapitävyys
Had a great trip with 10 people.
Yöpyi 5 yötä elokuussa 2026
Tarkistettu arvostelu

2/10 Hirveä

Hyvää: Sisäänkirjautuminen ja sijainti
Huonoa: Siisteys, viestintä ja listauksen paikkansapitävyys
The house was so dirty! Looks like it hadn’t been occupied in weeks. Also the downstairs “bedroom” and game area has no AC so it’s very stale and humid - I am not sure how anyone would be able to sleep down there. We had booked for two nights and we left after the first day!
Yöpyi 2 yötä syyskuussa 2026
VrboOwner vastasi 24.9.2026
Thank you for your review, but we must completely correct the false claims made here. The home was thoroughly cleaned and inspected prior to your arrival, and our climate control is fully operational. Most importantly, you did not leave early after the first day as claimed—our records and smart lock access logs clearly show your party remained at the property through the end of the reservation. We take great pride in our home and are disappointed by this attempt to misrepresent your stay
Tarkistettu arvostelu

10/10 Loistava

Hyvää: Siisteys, sisäänkirjautuminen, viestintä, sijainti ja listauksen paikkansapitävyys
Great place in an awesome location! Walking distance to plenty of shops, restaurants, and the beach. Overall we enjoyed our stay and would come back
Yöpyi 3 yötä maaliskuussa 2026
Tarkistettu arvostelu

10/10 Loistava

Hyvää: Siisteys, sisäänkirjautuminen, viestintä, sijainti ja listauksen paikkansapitävyys
Overall it was a wonderful stay. The game room was non-existent but that was minor. Would recommend.
Yöpyi 2 yötä tammikuussa 2026
Tarkistettu arvostelu

10/10 Loistava

Hyvää: Siisteys, sisäänkirjautuminen, viestintä, sijainti ja listauksen paikkansapitävyys

Wonderful stay

We had a wonderful stay. The property was well maintained with lots of space. The location can’t be beat, we could walk easily to the beach, restaurants, shops, etc.
Yöpyi 3 yötä huhtikuussa 2025
Tarkistettu arvostelu

8/10 Hyvä

Hyvää: Sisäänkirjautuminen, viestintä, sijainti ja listauksen paikkansapitävyys
Great location. Owner was easily available and very responsive to our needs. Recommend this property for large families.
Yöpyi 2 yötä huhtikuussa 2025
Tarkistettu arvostelu

10/10 Loistava

Hyvää: Siisteys, sisäänkirjautuminen, viestintä, sijainti ja listauksen paikkansapitävyys
Great back view. Unique game area
Yöpyi 2 yötä lokakuussa 2025
Tarkistettu arvostelu

10/10 Loistava

Hyvää: Siisteys, sisäänkirjautuminen, viestintä, sijainti ja listauksen paikkansapitävyys

Spring break

Shared the house with friends and has plenty of space for all of us the outdoor area is amazing. We sat outside every day and enjoyed the water and the outdoor amenities that come with the house. Would definitely stay here again.
Yöpyi 6 yötä huhtikuussa 2025
Tarkistettu arvostelu

10/10 Loistava

Hyvää: Siisteys, sisäänkirjautuminen, viestintä, sijainti ja listauksen paikkansapitävyys

Great stay

Group of 6 stayed during spring break. Cool location, close to a lot of shops, restaurants and the beach. Grill is available. Saw a lot of dolphins off the patio. Would definitely stay again.
Yöpyi 4 yötä maaliskuussa 2024
Tarkistettu arvostelu

10/10 Loistava

Hyvää: Siisteys, sisäänkirjautuminen, viestintä, sijainti ja listauksen paikkansapitävyys

Very nice little house on the water

Overall the stay was great. The house was as-described. If I were to be really picky, the furniture in the living room could be upgraded and added to so it could be more of a gathering place and the downstairs area had a bit of an outdoor shed smell. But neither of those two things really took anything away from the stay. And the location on the water was the best part. We even saw a manatee mother and her calf right next to the dock.
Yöpyi 4 yötä heinäkuussa 2025
Tarkistettu arvostelu

6/10 Kohtalainen

Hyvää: Siisteys, sisäänkirjautuminen, viestintä ja sijainti
Great location, my son loved fishing from the dock. 1 block walk to the beach.The only way to get to the downstairs bedroom was an old-fashioned elevator which was glitchy, and we were locked out of that bedroom for a while because of that. The wi-fi info provided at check-in was incorrect. There were no extra towels / linens and no beach towels. Limited comfortable seating. Harsh lighting in the living room and bedrooms. Place was fine, but would not stay there again.
Yöpyi 2 yötä joulukuussa 2025
Tarkistettu arvostelu

2/10 Hirveä

Hyvää: Sisäänkirjautuminen ja sijainti
Huonoa: Siisteys, viestintä ja listauksen paikkansapitävyys
Property was dirty (fingerprints on doors, tons of dust, hair in master shower drain, qtips left on window sill, dirty vents downstairs). Furniture was stained. Some of the lights either didnt work or needed new bulbs. Fridge didn’t work and owners would not allow us to leave a day early - after our food had been sitting in a hot fridge for 2 days and got ruined, we asked VRBO to move out 1 night early so we could find a place w a fridge and cook, but we were told the owners would not refund us for the last night, as the 4ft mini freezer they offered was a “solution”. We left the property 1 day early. If you want a clean property with and plan to cook/bring refrigerated items, look elsewhere. Elevator broken. Downstairs is NOT connected to upstairs - you have to take outside stairs to get downstairs. Also, the bedroom is the only actual habitable part of downstairs. It has a split a/c unit, but the rest of the downstairs is just a finished garage without a/c and with dirty vents to the outside. Game room does not exist. There’s an air hockey table, but nowhere to plug it in. Main living space upstairs is a small futon-like and dirty sofa. There is a good sized kitchen table, where we sat to watch tv. The 2 good things abt the property were location and dock - boys caught fish. But I would never stay there again. This is not a good quality property
Yöpyi 5 yötä huhtikuussa 2026
VrboOwner vastasi 30.4.2026
would like to clarify a few points. You initially overbooked by one day and requested a refund. Although this was not required by our policy, we still issued a refund as a courtesy. After staying two nights, you then requested an additional refund for one night due to dissatisfaction. At that point, we could not approve it, as any concerns should be raised on the first day so we have the opportunity to address them. We made efforts to accommodate your requests during your stay and believe this review does not fully reflect the situation.
Tarkistettu arvostelu

8/10 Hyvä

Hyvää: Siisteys, sisäänkirjautuminen, viestintä ja sijainti
Everything worked out well except the elevator, so we had to get to the lower level from the outside. Picture should be updated. Other than that, the location is premium and we had access to Johns pass boardwalk and the beach without the need to find parking. We enjoyed our stay.
Yöpyi 3 yötä heinäkuussa 2026
Tarkistettu arvostelu

10/10 Loistava

Hyvää: Sijainti
Great location! Comfortably slept 9 people
Yöpyi 3 yötä kesäkuussa 2026
Tarkistettu arvostelu

6/10 Kohtalainen

Hyvää: Sijainti
Huonoa: Siisteys ja listauksen paikkansapitävyys
The house is in a beautiful location and has a lot of great features however the cleanliness of the place was lacking. The couches were stained, the yard had random shoes left behind , grill had dirty tongs left. The dishes were in need of washing prior to use due to being dirty. Dishwasher wasn’t working properly which may explain the lack of clean dishes. The trash had not been picked up in some time and we struggled trying place our trash per owner s instructions in the outside can . The main refrigerator was not working. I wished I would have known prior to purchasing a bunch of groceries. We were told about a mini fridge as an option which we jammed everything we had in to save our items. The microwave was not working properly and sparked when we tried to use so chose not to utilize. Some of the lights also were not working. Definitely need some serious cleaning. The beach was very close which was a plus.
Yöpyi 2 yötä kesäkuussa 2026
Tarkistettu arvostelu

8/10 Hyvä

Hyvää: Siisteys, sisäänkirjautuminen, viestintä ja listauksen paikkansapitävyys
Yöpyi 6 yötä toukokuussa 2026
Tarkistettu arvostelu

8/10 Hyvä

Hyvää: Siisteys
Yöpyi 3 yötä toukokuussa 2026
Tarkistettu arvostelu

6/10 Kohtalainen

Hyvää: Sisäänkirjautuminen ja sijainti
Huonoa: Listauksen paikkansapitävyys
Yöpyi 4 yötä kesäkuussa 2026
Kerro, miten voimme parantaa sivustoammeAnna palautetta