Hele ferieboligen

Abaco Dunes 2, Luksus Beach House med privat basseng og spillrom

Bildegalleri av Abaco Dunes 2, Luksus Beach House med privat basseng og spillrom

Overnattingsstedets uteområder
Golf
Innvendig
Eksteriør
Basseng

Anmeldelser

8,6 av 10 –
Utmerket

Høydepunkter

  • Plass til å spre seg
    Nyt den romslige planløsningen som gir alle mer plass til å slappe av.
  • Utendørsbasseng
    Utendørsbassenget er en forfriskende oase under åpen himmel - en unik perle i dette området.
  • Oppdag landemerker i nærheten
    I nærheten av North Myrtle Beach Beaches

Populære fasiliteter

  • Møblert balkong eller terrasse
  • Boblebad på stedet
  • Privat basseng
  • Spillrom
  • Aircondition
  • Wi-fi inkludert

Utforsk området

Se på kartet
North Myrtle Beach, SC
  • Place, North Myrtle Beach Beaches
    ‪1 min gange‬
  • Place, Cherry Grove Oceanfront Park
    ‪7 min gange‬
  • Place, Cherry Grove Fishing Pier
    ‪8 min gange‬
  • Airport, North Myrtle Beach, Sør-Carolina (CRE-Grand Strand)
    ‪11 min kjøring‬

Rom og senger

8 soverom (plass til 20 personer)

Soverom 1

1 kingsize-seng

Soverom 2

1 kingsize-seng

Soverom 3

1 kingsize-seng

Soverom 4

2 queensize-senger

Soverom 5

2 queensize-senger

Soverom 6

1 kingsize-seng

Soverom 7

1 kingsize-seng

Soverom 8

1 kingsize-seng

7 bad

Bad 1

Toalett · Kun dusj · Boblebad

Bad 2

Badekar eller dusj · Toalett

Bad 3

Badekar eller dusj · Toalett

Bad 4

Badekar eller dusj · Toalett

Bad 5

Toalett · Kun dusj · Boblebad

Bad 6

Toalett · Kun dusj

Bad 7

Badekar eller dusj · Toalett

Andre områder

Flatt tak eller terrasse
Kjøkken
Balkong
Spiseområde

Velg datoer for å se priser

Lignende overnattingssteder

Om området

North Myrtle Beach

Denne ferieboligen ligger i nærheten av fornøyelsesparker og i nærheten av stranden i bydelen Cherry Grove strand i North Myrtle Beach. Er det shopping som står på planen, kan du ta turen til Barefoot Landing, mens North Myrtle Beach Beaches og Myrtle Beach Beaches kan friste med vakre naturomgivelser. Molten Mountain og Mayday Golf er også verdt et besøk. Området byr på vannaktiviteter som vannscooterkjøring og kajakkpadling, men du kan også oppleve den flotte naturen gjennom ridning og sykling.
Kart
North Myrtle Beach, SC

Hva som finnes i nærheten

  • North Myrtle Beach Beaches - 1 min gange - 0.2 km
  • Cherry Grove Oceanfront Park - 7 min gange - 0.7 km
  • Cherry Grove Fishing Pier - 8 min gange - 0.7 km
  • Cherry Grove Beach - 9 min gange - 0.8 km
  • Ocean Drive Beach - 16 min gange - 1.4 km

Transport

  • North Myrtle Beach, Sør-Carolina (CRE-Grand Strand) - 13 min kjøring

Restauranter

  • ‪7 Brew Coffee - ‬6 min kjøring
  • ‪Boardwalk Billy's Ribs & Raw Bar - ‬6 min kjøring
  • ‪Subway - ‬7 min kjøring
  • ‪Circle K - ‬5 min kjøring
  • ‪Tar Baby's Pancakes - ‬2 min kjøring

Ofte stilte spørsmål

Har Abaco Dunes 2, Luksus Beach House med privat basseng og spillrom basseng?

Ja, dette overnattingsstedet har et utendørsbasseng.

Er det tillatt med kjæledyr på Abaco Dunes 2, Luksus Beach House med privat basseng og spillrom?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

Hvor mye koster det å parkere på Abaco Dunes 2, Luksus Beach House med privat basseng og spillrom?

Overnattingsstedet har parkeringsplass.

Når kan man sjekke inn på Abaco Dunes 2, Luksus Beach House med privat basseng og spillrom?

Innsjekkingen begynner kl. 15.00.

Når må man sjekke ut på Abaco Dunes 2, Luksus Beach House med privat basseng og spillrom?

Utsjekkingstidspunktet er kl. 10.00.

Hvor ligger Abaco Dunes 2, Luksus Beach House med privat basseng og spillrom?

Feriebolig ligger i Cherry Grove strand og 15 minutters gange unna North Myrtle Beach Beaches og Cherry Grove Fishing Pier. Dessuten ligger Cherry Grove Oceanfront Park og Cherry Grove Beach kun 10 minutter unna.

Anmeldelser

8,6

Utmerket

Anmeldelsene presenteres i kronologisk rekkefølge og har, med mindre noe annet er oppgitt, gjennomgått en modererings- og verifiseringsprosess.
Les merÅpnes i et nytt vindu
Rangering på 10 − Utmerket. 5 av totalt 9 anmeldelser.
Rangering på 8 − Bra. 2 av totalt 9 anmeldelser.
Rangering på 6 − Grei. 1 av totalt 9 anmeldelser.
Rangering på 4 − Dårlig. 1 av totalt 9 anmeldelser.
Rangering på 2 − Forferdelig. 0 av totalt 9 anmeldelser.

6,6/10

Renhold

7,6/10

Innsjekking

7,0/10

Kommunikasjon

9,6/10

Beliggenheten

9,0/10

Annonsens korrekthet

Anmeldelser

Verifisert anmeldelse

8/10 – Bra

Likte: Renhold, innsjekking, kommunikasjon, beliggenheten, annonsens korrekthet
Great location and property was clean. Spacious for big groups. Note: You have to bring everything to this property...no toilet paper or paper towels. Was too cold for pool. Hot tub was not turned on and took 36 hours to warm up. Check in must be done at property management company...no code to door. Overall would try somewhere else for the money.
Bodde her 3 netter i april 2026
Svar fra VrboOwner den 19. mai 2026
Thank you for taking the time to share your feedback. We’re glad to hear you enjoyed the great location, found the property clean, and felt it was spacious enough for your group. We do apologize for the frustrations you experienced regarding the starter supplies, hot tub temperature, and check-in process. Our rental properties do provide only limited starter items, as noted in the rental information, but we understand this can still be inconvenient if guests are not fully prepared upon arrival. We also regret the delay in the hot tub reaching temperature and understand how disappointing that was during your stay. Your comments regarding the check-in procedure and overall value have been shared with management for review as we continually work to improve the guest experience. We appreciate your feedback and thank you again for staying with us.
Fra en partnerside

8/10 – Bra

There are small things that could use a little tlc. Small odds and ends items.

There are small things that could use a little tlc. Small odds and ends items.
Fra en partnerside

10/10 – Utmerket

We had a great time. The house is large and spacious and has been exactly what we needed. When...

We had a great time. The house is large and spacious and has been exactly what we needed. When we have had a need, someone has came to help out.
Fra en partnerside

10/10 – Utmerket

No comment provided

No comment provided
Fra en partnerside

10/10 – Utmerket

We absolutely love this house! The rooms and bathrooms are all spacious. Everything is very we...

We absolutely love this house! The rooms and bathrooms are all spacious. Everything is very well maintained. We’ve been renting in cherry grove for years and this is by far the best one!
Fra en partnerside

10/10 – Utmerket

Beautiful house. Only thing missing was a few lounge chairs at the pool.

Beautiful house. Only thing missing was a few lounge chairs at the pool.
Verifisert anmeldelse

4/10 – Dårlig

Likte: Beliggenheten og annonsens korrekthet
Likte ikke: Renhold, innsjekking og kommunikasjon

What a nightmare

Check in time was posted for 3 PM. We were told when we checked in that the house was not ready. The cleaners finished the property at 5:30. The cleaning was poor at best. We did call back to Elliott to report. The third floor AC unit was not working. Someone did come and replace by 8 PM The jacuzzi had a large amount of sand when we arrived. This was reported to Elliott. On Wednesday the first floor AC unit broke. It was repaired by that evening. Over all the Rental agency did a poor job with communication and understanding of the delay with check in. My question to them was you have a check out time which is nonnegotiable without incurring a charge. The same should be for the late check in.
Bodde her 7 netter i juli 2024
Svar fra VrboOwner den 31. aug. 2024
We apologize our check-in is between 3 and 7 sometimes things happen and we have a later check-in. We understand it is very frustrating because you are wanting to start your vacation. We do offer late checkouts all you have to do is ask. We do understand that things happen and we do the best we can to make sure you are accommodated to our best ability.
Verifisert anmeldelse

10/10 – Utmerket

Likte: Renhold, innsjekking, kommunikasjon, beliggenheten, annonsens korrekthet

great house, perfect location

Total of 5 families for this vacation in Myrtle Beach, all Moms and Dads and two adult kids had their own room with a King bed. Two rooms had two Queen beds each which was perfect for the younger kids. Main living area and kitchen on first floor and all bedrooms upstairs second and third level which was ideal for privacy when wanted. Location was perfect, very short walk to the beach. Pool and hot tub were great. Had couple minor issues both dealt with promptly by management agency. Plenty of parking space for our 6 vehicles but we really didn't need to drive much. Grocery store is short 4 blocks away wed usually walk there. Public golf course only 3 miles away. Kitchen was great, plenty of dishes. Big kitchen table great for dinners. Would definitely stay here again.
Bodde her 7 netter i juli 2023
Svar fra VrboOwner den 6. sep. 2023
Thanks for the review
Verifisert anmeldelse

6/10 – Greit

Likte: Innsjekking, beliggenheten og annonsens korrekthet
Likte ikke: Renhold

Stewart, Lee, Hedrick, Bernard, Taylor family vaca

The rental process was easy enough. The check in was good. I was disappointed in the cleanliness. The toilets were nasty. The kitchen cabinets, countertops and utensils were nasty. I had to put all dishes, utensils, pans, etc through dishwasher before we used them. I would return to the area again but not rent this property. It did not keep is from having a fabulous week though.
Bodde her 7 netter i juni 2021
Svar fra VrboOwner den 6. sep. 2023
Thank you so much, Rebekah, for the review and honest feedback. I do want to apologize on behalf of EBR and our homeowner about the issues you had during your stay. I am glad it did not keep you from having a fabulous week. It was a pleasure to host your stay and I hope we have the honor of serving you again in the near future.
Hvordan kan vi forbedre nettstedet vårt?Gi tilbakemelding