Ferieboliger i Lakeshore

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Vi har 19 leiligheter og andre ferieboliger i Lakeshore som er perfekte for turen din. Uansett om du reiser med venner, familie eller en pelskledd venn, har våre ferieboliger fasilitetene du setter pris på når du er på reise, som wi-fi og boblebad. Her kommer du til å finne et overnattingssted som dekker alles behov, med for eksempel røykeforbud og tilgjengelighetstilpasning.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Nyt Lakeshores landskap med vakker natur

Parkene og de fantastiske omgivelsene vil garantert gjøre turen til Lakeshore uforglemmelig. Byen er særlig populær for flotte restauranter og gode skiforhold. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Lakeshore

Håper du på å finne attraksjoner å besøke i byen? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og opplev alt Lakeshore har å by på. Her er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

  • Mammoth Mountain Ski Resort (skianlegg) (45,9 km)
  • China Peak fjellrekreasjonsområde (2,4 km)
  • Sierra Star golfbane (46,2 km)
  • Tamarack langrennssenter (43,3 km)
  • Snowcreek Golf Course (45,8 km)

Opplev den fantastiske naturen i Lakeshore

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Lakeshore det perfekte reisemål. Dette er et par av områdets mest iøynefallende severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Huntington Lake (1,4 km)
  • Sierra National Forest (8,4 km)
  • Shaver Lake (17,5 km)
  • Bass Lake friluftsområde (36,7 km)
  • Rainbow Falls (fossefall) (39,6 km)
  • Devil's Postpile National Monument (nasjonalpark) (41 km)

Hvordan komme seg til og rundt i Lakeshore

Flyplassen som ligger nærmest er Mammoth Lakes, California (MMH-Mammoth Yosemite). Den ligger 50,9 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du også fly til Bishop, CA (BIH-Eastern Sierra Regional), som ligger 72,9 km unna.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Lakeshore?

En romantisk ferie med partneren din, en familiesamling eller litt velfortjent egentid – uansett hva du planlegger for ferien i Lakeshore, har vi et sted for deg. Her er noen ettertraktede ferieboliger det er verdt å se nærmere på:

  • Hvis du ser etter en luksusopplevelse, vil du sikkert like "Minutes From Shaver Lake". Denne ferieboligen ligger omtrent 20 kilometer fra sentrum av Lakeshore og har fasiliteter som blant annet en peis og oppvarming.
  • Du trenger selvsagt ikke en overfylt bankkonto for å kunne reise på ferie. "Sweet Haven: 3 Bedroom+loft, Ac" er et supert valg hvis du har et begrenset budsjett. Ferieboligen ligger omkring 25 kilometer fra Lakeshore og tilbyr fasiliteter som en grill og en peis.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Lakeshore.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Lakeshore?

Hos Vrbo mener vi at helgene er til for å kose seg. Velg ett av disse overnattingsstedene i eller i nærheten av Lakeshore for å oppleve alle de interessante tingene å se og gjøre i området:

  • "Experience Your Exclusive Yosemite Bass Lake Suite With Lake View And Hot Tub" er et godt likt alternativ omkring 35 kilometer vest for det sentrale Lakeshore. Her trenger du ikke å bevege deg langt for å finne minneverdige ting å se og gjøre. Du kan for eksempel besøke severdigheter som Nelder Grove fottursti og Vernal Falls, mens aktiviteter som fiskemuligheter og sykling setter prikken over i-en under helgeoppholdet.
  • "Luxury Log Cabin Home - True Log Cabin" er også et godt valg for en miniferie. Dette overnattingsstedet ligger omtrent 35 kilometer vest for Lakeshore og passer utmerket som base hvis du vil prøve fiskemuligheter eller sykling. Du bør også få med deg et besøk til Yosemite besøkssenter og Swinging Bridge Picnic Area mens du er her.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Lakeshore?

Store grupper betyr masse moro, men det betyr også å finne et overnattingssted med plass til alle sammen. Ta en titt på våre ferieboliger for store grupper i eller rundt Lakeshore, så alle kan bo under samme tak:

  • En rekke fasiliteter, for eksempel en grill og en peis, gjør "80 - Acre Mountaintop Villa With Spectacular Views" til en sikker vinner. Dette populære overnattingsstedet har 3 soverom og kan huse opptil 13 gjester. Du finner det rundt 40 kilometer vest for sentrum av Lakeshore.
  • Ingenting er så viktig som å henge med dem du er glad i, og "Cabin - 11 Miles To Yosemite Entrance 2000 Sq. Ft. Pets Kids 13+ Guest 1 Night Stays" legger til rette for det. Overnattingsstedet ligger ca. 40 kilometer vest for Lakeshore, og så mange som 12 personer kan overnatte her. Ferieboligen har nemlig 3 soverom i tillegg til fasiliteter som en peis og en hage.

Hvilke er de beste ferieboligene med basseng i eller i nærheten av Lakeshore?

Et basseng er ofte høyt prioritert når man skal velge overnattingssted, og spesielt hvis man skal ha med barna. Ta en titt på disse ferieboligene med basseng i eller i nærheten av Lakeshore, og tilbring ferien i vannet:

  • Ta med gjengen på en minneverdig ferie til "The Lake House - 2bd/2bth Condo 19 At Huntington Lake". Dette overnattingsstedet har mange praktiske fasiliteter i tillegg til bassenget, som en grill og adkomst til/fra skiløypene.
  • "3 Bedroom House With Huge Deck And Private Hot Tub" er midt i blinken for å glemme hverdagen og bare nyte omgivelsene – og bassenget. Et bålsted og en grill er andre fasiliteter som er med på å gjøre besøket til et du sent vil glemme.

Er du usikker på hva du skal pakke til oppholdet i Lakeshore? Denne spennende destinasjonen har et middelhavsklima klima. På sommeren kan du glede deg over en gjennomsnittstemperatur på 11 ºC til 25 ºC. Se gjennom utvalget vårt av ferieboliger i Lakeshore ved hjelp av søkefeltet øverst på siden. Det er bare å justere filtrene slik du vil, så finner du flere gode alternativer.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Lakeshore?

Uansett om du foretrekker en ferie på landsbygda eller like ved havet, blir alt bedre når du deler opplevelsen med de som betyr mest for deg. Du kan ta med deg både nære og kjære til en av disse store familievennlige ferieboligene i eller i nærheten av Lakeshore.

  • Inviter nære og kjære til "Cheerful 6 Bedroom Condo In Shaver Lake", som har 6 soverom og plass til 15 gjester. Dette overnattingsstedet ligger omtrent 20 kilometer sørvest for Lakeshore og og kan skilte med fasiliteter som en mikrobølgeovn og en balkong.
  • "Bass Lake Cabin. Knotty Pines Lodge" har også god plass for å skape fine minner med kjære og nære. Dette alternativet ligger ca. 30 kilometer vest for Lakeshore og har plass til 8 gjester fordelt på 4 soverom. Kaffe- og tekoker og en brødrister er bare et par av fasilitetene du får tilgang til her.

I nærheten finnes det mange familievennlige attraksjoner for deg som liker å dra på sightseeing, Du kan for eksempel begynne med Disneyland®, Universal Studios Hollywood™ og Disney California Adventure® Park.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Lakeshore?

Sjokolade, marshmallows, kjeks og et bål er de fire ingrediensene du trenger for å få deg noen søte øyeblikk og deilige ferieminner. Hvis du liker tanken på å sitte rundt en bålplass og spise søtsaker, kan du sjekke ut disse utleiestedene i eller i nærheten av Lakeshore:

  • "Cabin - A - Frame Escape - A Unique Stay W" byr på et bålsted, en grill og selvfølgelig en bålplass. Ta fram gitaren og syng sammen, fortell skumle historier eller bare heng ute med med dine nære og kjære ved denne populære ferieboligen.
  • Alternativt kan du la de dansende flammene få deg til å slappe av ved "Ggs Chalet - 6 Bedrooms, 4 Baths". Når du ikke slår deg til ro rundt bålplassen, kan du gjøre bruk av fasiliteter som en grill og en peis.

Flere feriebolig-tips

Andre søker også etter