Ferieboliger i Sant'Andrea in Percussina

Vi fandt 4.593 ferieboliger — angiv dine datoer for at se tilgængelighed

Dine nuværende måneder er May 2024 og June 2024.
Maj 2024
Juni 2024
Oplev et udvalg af 7 villaer og andre ferieboliger i Sant'Andrea in Percussina, der passer perfekt til din rejse. Ferieboliger har de vigtigste faciliteter til dit ophold med venner, familie eller kæledyr, som f.eks. parkering og boblebad. Uanset hvad du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde et sted, der har alt, du behøver, og som både er handicapvenligt og røgfrit.

Find overnatningssteder, der passer til dig

  • Ro i sindet
    Vores garanti for tryg og sikker booking giver dig support døgnet rundt
  • Mere kvalitetstid
    Fra booking til ophold – hele forløbet er nemt og simpelt
  • Alt det bedste ved et hjem
    Nyd godt af fuldt udstyrede køkkener, vaskemuligheder, pools, haver og mere
  • Mere for mindre
    Mere plads, mere privatliv, flere faciliteter – mere værdi

Besøg den charmerende by Sant'Andrea in Percussina

Nyd blandt andet vingårde og andre attraktioner i Sant'Andrea in Percussina. Denne romantiske og imødekommende by lokker besøgende til med sine haver og sine kaffebarer. Uffizi-galleriet og Historisk Centrum – Bymidte er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Sightseeing i og omkring Sant'Andrea in Percussina

Leder du efter attraktioner under dit ophold? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, der gør Sant'Andrea in Percussina til et skønt rejsemål. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Cantina Antinori (7,9 km)
  • Villa Medicea di Lilliano - Malenchini (9,3 km)
  • Ruffino - Tenuta di Poggio Casciano (10,5 km)
  • Visarno Væddeløbsbane (11,2 km)
  • Casa Sola - Chianti Winery (17,8 km)
  • Buondonno Vingård (18,4 km)

Oplev de naturskønne seværdigheder i Sant'Andrea in Percussina

Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Sant'Andrea in Percussina et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle af områdets mest utrolige naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre end 50 km fra byens centrum:

  • Boboli-haverne (9,8 km)
  • Arno River (10,5 km)
  • Cascine-parken (11,7 km)
  • Firenzes botaniske haver (11,8 km)
  • Renai Park (13,5 km)
  • Parco di Montececeri (15,4 km)

Kom omkring i Sant'Andrea in Percussina

Den nærmeste lufthavn ligger i Peretola Lufthavn (FLR), 13,3 km fra byens centrum.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke ferieboliger er de mest populære i eller i nærheden af Sant'Andrea in Percussina?

En kærestetur med din bedre halvdel, en familietur eller lidt solotid – uanset hvordan din drøm om Sant'Andrea in Percussina ser ud, har vi formentlig en feriebolig, som passer lige til dine behov. Her er to populære ferieboliger til at få gang i søgningen:

  • Hvis du ønsker at sørge for, at rejsen bliver mindeværdig, skal du vælge en luksusferiebolig. Her er "Villa Lacustre, Fully Refundable With Voucher: A Characteristic And Welcoming Two" en af mulighederne. En swimmingpool og en have er blandt faciliteterne på dette elegante sted, som ligger 1 km fra centrum af Sant'Andrea in Percussina, men langt fra hverdagslivet.
  • Du behøver slet ikke have masser af penge på bankbogen for at komme afsted. "Casale Del Lago In San Casciano Val Di Pesa" er et oplagt bud, hvis du kigger efter noget økonomisk overkommeligt. Der er omkring 1 km til Sant'Andrea in Percussina og faciliteter som en kok, en swimmingpool med mere.

Hvis du vil have endnu flere gode muligheder, kan du bruge søgefeltet øverst på siden til at finde den helt rette feriebolig i Sant'Andrea in Percussina.

Hvilke er de bedst bedømte ferieboliger til et weekendophold i eller nær Sant'Andrea in Percussina?

Der er intet som en hurtig ferie, der kan give dig ny energi. Pak weekendtasken, og slap helt af i en af disse attraktive ferieboliger i eller omkring Sant'Andrea in Percussina:

  • "Panorama On Chianti Bellacasa For Families With Garden And Pool Wifi Free" er en favorit ca. 3 km nordvest for det centrale Sant'Andrea in Percussina. Du behøver ikke rejse langt for at få spændende oplevelser på disse kanter. Først og fremmest kan du udforske Boboli-haverne og Le Pavoniere, mens cykelaktiviteter og hesteridning udgør prikken over i'et på dit weekendophold.
  • Alternativt kan du få fornyet energi hos "Casale La Fornace In Chianti 15 Km From Florence". Bliv hjemme med fødderne oppe, eller kast dig ud i mountainbiking og cykelaktiviteter. Når du er klar til at udforske nogle af de nærliggende seværdigheder, kan du sætte kursen mod Spiaggia della Pendola og Spiaggia del Fortullino. Denne populære feriebolig befinder sig ca. 4 km sydvest for Sant'Andrea in Percussina.

Hvilke ferieboliger er de bedste til store grupper i eller nær Sant'Andrea in Percussina?

Del din rejse, og øg dine chancer for at få det sjovere. Uanset om du overvejer en eventyrlig rejse med dine bedste venner eller en stor familiekomsammen, er der ikke mangel på ferieboliger til store grupper i eller omkring Sant'Andrea in Percussina:

  • Med komfort, plads og privatliv vil du få alles anerkendelse i "Villa Lacustre, Fully Refundable With Voucher: A Characteristic And Welcoming Two". Op til 12 personer kan bo på dette overnatningssted, som rummer 4 soveværelser, en swimmingpool og en have. Du kan finde det omkring 1 km sydøst for Sant'Andrea in Percussina.
  • Intet er vigtigere end at hænge ud med de personer, du holder allermest af, og "Private Villa With Private Pool" gør det nemt. Omkring 2 km vest for Sant'Andrea in Percussina kan op til 12 mennesker bo i denne feriebolig, som rummer 6 soveværelser. En kok og en grill er blandt de mange faciliteter, du har til rådighed.

Hvilke huse med pool er de bedste til leje i eller nær Sant'Andrea in Percussina?

En pool er ofte et must på enhver god ferie. Du kan sagtens bruge flere timer på at flyde på vandet eller bare nyde livet ved poolens kant hos et af disse overnatningssteder i eller nær Sant'Andrea in Percussina:

  • Pak badetøj og svømmebriller, og nyd et ophold hos "Panorama On Chianti Beautiful House For Families With Garden And Pool Wi Fi Free". Andre faciliteter tæller strandliggestole og tennisbaner.
  • "Appartamento Marvena A, Fully Refundable With Voucher: A Cozy Ancient House In The Characteristic Style Of The Tuscan Countryside" er en anden god mulighed. Når du har taget en forfriskende dukkert med familien, kan du nyde godt af faciliteter som en have og en swimmingpool.

Hvilke er de bedste store ferieboliger til familier i eller nær Sant'Andrea in Percussina?

Du kan inkludere alle i familien på din gæsteliste, når du vælger en stor feriebolig til familier i eller nær Sant'Andrea in Percussina. Saml dine yndlingsmennesker under samme tag hos et af disse charmerende overnatningssteder:

  • Gør dit ophold til noget helt særligt hos "Villa Lacustre, Fully Refundable With Voucher: A Characteristic And Welcoming Two". Denne feriebolig har 4 soveværelser med sengepladser til 12 gæster og byder også på et fint udvalg af faciliteter, herunder en opvaskemaskine og en have. Stedet befinder sig cirka 1 km sydøst for Sant'Andrea in Percussina.
  • "Private Villa With Private Pool" er endnu en feriebolig, som nok skal begejstre hele flokken. Du kan invitere helt op til 12 gæster med på ferien, når du booker dette overnatningssted, som tilbyder 6 soveværelser, en have, en grill og meget mere. Det befinder sig omkring 2 km vest for centrum af Sant'Andrea in Percussina.

Når du er klar til lidt sightseeing, er der masser af familievenlige seværdigheder i nærheden, som er værd at besøge. Chianti-tårnet er et udmærket sted at starte.

Er der ferieboliger med bålsted i eller nær Sant'Andrea in Percussina?

Mariekiks, chokolade, skumfiudser og nogle gode gløder er fire vigtige ingredienser i en lækker snack og vidunderlige ferieminder. Hvis du længes efter at sidde omkring et bål og gumle på førnævnte, kan du udforske disse overnatningssteder i eller omkring Sant'Andrea in Percussina:

  • Sæt dig sammen med dem, du holder allermest af, omkring en dansende ild hos "Villa Lacustre, Fully Refundable With Voucher: A Characteristic And Welcoming Two". En have og en swimmingpool er et par andre gode faciliteter, du finder her.
  • Sæt gang i ilden, og nyd den hyggelige stemning hos "Private Villa With Private Pool". Dette eftertragtede overnatningssted byder også på en swimmingpool og en have.

Mere inspiration til ferieboliger