Ferieboliger i Society Hill

Vi fandt 302 ferieboliger — angiv dine datoer for at se tilgængelighed

Dine nuværende måneder er May 2024 og June 2024.
Maj 2024
Juni 2024
Oplev et udvalg af 5 huse og andre ferieboliger i Society Hill, der passer perfekt til din rejse. Uanset om du rejser med familie, venner eller din firbenede ven, har ferieboliger alle de faciliteter, du behøver, som f.eks. aircondition og kabel-TV. Her finder du et sted, der passer til alles behov, inklusive steder, der er røgfri og har handicapvenlige faciliteter.

Find overnatningssteder, der passer til dig

  • Ro i sindet
    Vores garanti for tryg og sikker booking giver dig support døgnet rundt
  • Mere kvalitetstid
    Fra booking til ophold – hele forløbet er nemt og simpelt
  • Alt det bedste ved et hjem
    Nyd godt af fuldt udstyrede køkkener, vaskemuligheder, pools, haver og mere
  • Mere for mindre
    Mere plads, mere privatliv, flere faciliteter – mere værdi

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke ferieboliger er de mest populære i eller i nærheden af Society Hill?

Vrbo har valgmuligheder i og omkring Society Hill, som passer til de flestes smag og budget, lige fra rustikke hytter til charmerende bungalower. Her er et par populære ferieboliger, hvor der er god mulighed for at skabe ferieminder:

  • Nogle gange er kun det allerbedste godt nok. Og det er derfor, du har fortjent et ophold hos "Society Hill, Historical Home". Denne luksuøse feriebolig ligger 0,1 km fra Society Hill og byder på en stue og aircondition.
  • Der er dog også rig mulighed for en skøn ferie uden store armbevægelser. "This House Is A 3 Bedroom - S" er et af de mere budgetvenlige overnatningssteder, der appellerer til din sparsommelige side. Her er der 1 km til Society Hill og blandt andet parkeringsmuligheder væk fra gaden, gratis Wi-Fi og alle de andre grundlæggende nødvendigheder.

Hvis du vil have endnu flere gode muligheder, kan du bruge søgefeltet øverst på siden til at finde den helt rette feriebolig i Society Hill.

Hvilke er de bedst bedømte ferieboliger til et weekendophold i eller nær Society Hill?

Forlad kontoret om fredagen, og læg hverdagens problemer bag dig. Hvis du trænger til sjov og afslapning, byder disse ferieboliger i og omkring Society Hill på et dejligt weekendophold:

  • Tilbring nogle dage hos "Lovely Elegant Home - 5 Min Walk To Rittenhouse Square", som ligger ca. 2 km vest for det centrale Society Hill. Der venter masser af naturoplevelser og eventyr heromkring. Prøv basketball og cykelaktiviteter, eller udforsk Reyburn Park og Walnut Lane Golf Club.
  • Alternativt kan du slappe af hos "Luxury 2bed 2bath Monopoly Theme Center City Oasis". Bliv hjemme, og forkæl dig selv, eller tag ud for at prøve fiskeaktiviteter og cykelaktiviteter. Når du er klar til at opleve mere af området, kan du tage en tur til Audubon Loop Trail Trailhead og The Struble Trail. Denne populære feriebolig befinder sig ca. 3 km nordvest for Society Hill.

Hvilke er de bedste store ferieboliger til familier i eller nær Society Hill?

Det er altid bedre at dele gode minder med de personer, du holder allermest af. Uanset om du planlægger en ferie med familien eller kvalitetstid med vennerne, har Vrbo store ferieboliger, der lever op til dine behov. Her er to af vores bedste muligheder i og omkring Society Hill:

  • Omtrent 0,1 km syd for Society Hill ligger "Society Hill, Historical Home", som har 3 soveværelser og sengepladser til 6 gæster. Ferieboligen har et godt udvalg af faciliteter, herunder et køkken og børneaktiviteter.
  • "Society Hill Historic Home - 4 Bedroom" har også masser af plads til at skabe gode minder med dine nærmeste. Dette overnatningssted ligger omkring 0,1 km vest for centrum af Society Hill og kan indkvartere helt op til 10 gæster fordelt på 4 soveværelser. Faciliteter til kaffe og te og et køkken er med til at sikre et behageligt ophold.

Når det er tid til at se omgivelserne, er der masser af familievenlige attraktioner i området, som nok skal være underholdende for alle. Philadelphia Zoo, Sesame Place og Eastern State Penitentiary bør stå øverst på din liste.

Mere inspiration til ferieboliger