Ferieboliger i Greensboro

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Du kan se på utvalget vårt bestående av 8 hus og ferieboliger i Greensboro som har akkurat det du trenger. Våre overnattingssteder har fasilitetene du ønsker for oppholdet ditt med familie, kjæledyr eller venner, som parkering og boblebad. Uansett hva du er på jakt etter, finner du garantert noe for hele gjengen – for eksempel et røykfritt overnattingssted med tilgjengelighetstilpasninger.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Nyt Greensboros landskap med idylliske innsjøer

Innsjøene og de vakre omgivelsene gjør Greensboro så innbydende for sine besøkende. Denne byen har noe for enhver. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Greensboro

Har du lyst å finne attraksjoner å besøke i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt som gjør Greensboro til et så morsomt sted å feriere. Dette er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

  • Burke Mountain skiområde (32,3 km)
  • Quechee Gorge Mini Golf (23,2 km)
  • Willey's Store (4 km)
  • Great Vermont maislabyrint (20,8 km)
  • Orleans Country Club (23,1 km)
  • Ryder Brook Golf Course (26,8 km)

Opplev den fantastiske naturen i Greensboro

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil du få den perfekte ferien i Greensboro. Her er noen av områdets mest praktfulle severdigheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Caspian Lake (2,8 km)
  • Crystal Lake (18,1 km)
  • Crystal Lake State Park (18,6 km)
  • Lake Elmore Beach (19,3 km)
  • Lake Eden (20 km)
  • Joes Pond (23,4 km)

Å komme seg til og rundt i Greensboro

Flyplassen som ligger nærmest er Lyndonville, Vermont (LLX-Caledonia County). Herfra er det bare 23,3 km til sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, er det også mulig å fly til Stowe, Vermont (MVL-Morrisville-Stowe State), som ligger 26 km unna.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Greensboro?

En koselig weekend med din bedre halvdel, en reise med hele familien eller litt velfortjent egentid – uansett hva du ønsker å få ut av ferien i Greensboro, har vi et sted for deg. Her er noen populære ferieboliger det er verdt å se nærmere på:

  • Hvis du vil ha luksus, vil du sikkert like "Vermont Paradise With Hot - Tub". Ferieboligen ligger rundt 19 kilometer utenfor sentrum av Greensboro og tilbyr fasiliteter som blant annet skjønnhetsbehandlinger og et separat spiseområde.
  • Du behøver overhodet ikke å ha en bankkonto som renner over for å kunne reise på ferie. "Alpenstowe - Family Friendly, Private" er et utmerket valg hvis du gjerne vil spare litt. Denne ferieboligen ligger ca. 30 kilometer fra Greensboro og byr på fasiliteter som en grill og en peis.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Greensboro.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Greensboro?

En miniferie er akkurat det som trengs for å lade batteriene. Hvis du er klar for litt avslapning, kan en av de følgende ferieboligene i eller i nærheten av Greensboro være midt i blinken for en helgetur:

  • Bestill et par overnattinger på "Breathtaking Views From The Lions Den", som ligger rundt 25 kilometer to the nordøst for Greensboro, og nyt en herlig helg. Her ligger utendørsattraksjoner som Dog Mountain og Seyon Lodge State Park like i nærheten og du kan forvente fasiliteter som en hage og museer i nærheten.
  • Et annet godt alternativ er "Custom Timber Frame Barn And Silo Home", som ligger ca. 30 kilometer vest for Greensboro. Denne ferieboligen har fasiliteter som en grill og en hage, og i området kan du besøke naturseverdigheter som Sunshine dobbelskiheis og Castle Rock dobble skiheis.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Greensboro?

Store grupper betyr masse moro, men da må man også finne en feriebolig med plass til hele reisefølget. Sjekk ut våre ferieboliger for store grupper i eller rundt Greensboro, så du kan samle alle under samme tak:

  • "Hilltop Haven On Kingdom Trails" byr på både plass, komfort og privatliv, og her vil du få tommelen opp alle gjestene. Opptil 12 personer kan overnatte i denne ferieboligen, som dessuten har fasiliteter som 5 soverom, en grill og et bålsted. Du finner dette flotte overnattingsstedet omtrent 25 kilometer øst for Greensboro.
  • "Top Location. Minutes To Mountain And Country Club. Hot Tub. House Is Awesome" er et annet fantastisk alternativ. Overnattingsstedet ligger ca. 35 kilometer sørvest for Greensboro, har 4 soverom og kan ta imot opptil 12 gjester. Fasiliteter som en grill og en hage er noe av det som kommer til å gjøre oppholdet ditt mer komfortabelt.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Greensboro?

Det er alltid bedre å dele spesielle stunder med de viktigste personene i livet ditt. Uansett om du planlegger et slektstreff eller å reise bort med nære venner, har vi store ferieboliger som passer for dine behov. Her er et par av våre beste alternativer i og rundt Greensboro:

  • Inviter hele gjengen til "Spacious Greensboro House, Caspian Lake/Mountain Views, Beach Acc", som har 6 soverom og plass til 13 gjester. Dette overnattingsstedet ligger omtrent 1 kilometer sør for Greensboro og og har dessuten fasiliteter som en stue og en reiseseng.
  • Et annet bra valg er "450 Acre Renovated 1840s 3 Or 4 Bedroom". Denne ferieboligen ligger 3 kilometer øst for Greensboro og har fasiliteter som en mikrobølgeovn og et stereoanlegg. Med 4 soverom med plass til opptil 6 personer kan du invitere de du vil.

Det finnes massevis av familievennlige attraksjoner i området. New England Aquarium, Roger Williams Park Zoo og Naismith Memorial Basketball Hall of Fame byr på spenning og moro for alle aldre.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Greensboro?

Sjokolade, marshmallows, kjeks og et bål er de fire ingrediensene du trenger for å få deg noen søte øyeblikk og deilige ferieminner. Hvis du liker tanken på å sitte rundt en bålplass og nyte søtsaker, kan du se nærmere på disse ferieboligene i eller rundt Greensboro:

  • Du kan samle dine næreste og kjæreste rundt bålet ved "Charming happy Time Cottage - Gorgeous Lakeview With Private Beach". Fasiliteter som solsenger og en grill er noen andre goder som tilbys her.
  • Alternativt kan du la de dansende flammene få deg til å slappe av ved "Stowe Mountain Get Away Great Ski House With Awesome Mountain Views And Hot Tub". Når du ikke slår deg til ro rundt bålplassen, kan du dra nytte av fasiliteter som en peis og en grill.

Flere feriebolig-tips