Bilde tatt av Beth Cole

Ferieboliger i Mills River

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Du kan se på utvalget vårt bestående av 30 hus og ferieboliger i Mills River som har akkurat det du trenger. Uansett om du leier en feriebolig sammen med barna dine eller vennegjengen, finner du fasiliteter som gjør oppholdet litt mer hjemmekoselig, som parkering og boblebad. Det blir enkelt å finne et overnattingssted som passer for alle, med for eksempel tilgjengelighetstilpasning og røykeforbud.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Mills River og området rundt venter på deg med sin avslappende stemning

Nyt blant annet underholdning når du drar til Mills River. Denne byen er godt likt for vakker fjellutsikt, et rikt dyreliv og et stort hockeymiljø, og det avslappende mijøet og det vakre landskapet setter dessuten prikken over i-en. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Sightseeing i og rundt Mills River

Håper du å finne severdigheter å utforske i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og utforsk alt som gjør Mills River til et så morsomt sted å feriere. Her er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger under 50 kilometer unna sentrum:

  • Western North Carolina Agricultural Center (5,2 km)
  • Biltmore vineri (18,6 km)
  • Western North Carolina Nature Center (22,2 km)
  • Grove Park Country Club (25,9 km)
  • Etowah Valley golfklubb (7,8 km)
  • Elijah Mountain edelstengruve (9,1 km)

Få flotte naturopplevelser i Mills River

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil du få den perfekte ferien i Mills River. Her er bare noen av områdets mest bemerkelsesverdige særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Biltmore gård (16,8 km)
  • Jump Off Rock (9,1 km)
  • North Carolina arboretum (12,3 km)
  • Bob Lewis Ballpark (19 km)
  • French Broad River (20,3 km)
  • Blue Ridge Parkway Asheville Entrance (20,5 km)

Transportmuligheter i og rundt Mills River

Fly til Asheville regionale flyplass (AVL), den nærmeste flyplassen, som ligger 5,8 km fra sentrum av byen.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Mills River?

Uansett smak og hvor stort reisebudsjettet ditt er, har vi et stort utvalg av populære ferieboliger i og rundt Mills River. Med alt fra luksuriøse leiligheter og store villaer til rustikke hytter og minihus skulle det være enkelt å finne noe du liker.

  • En smart måte å sørge for at du får en uforglemmelig ferie på, er ved å satse på en luksuriøs feriebolig. Da er "Large 6 - Br/4 - Ba Mountain Home + Game Rm the Eagle" et utmerket valg. Golf og en peis er bare noen av de eksklusive fasilitetene på dette lekre stedet, som ligger 8 kilometer fra det sentrale Mills River.
  • Du trenger selvsagt ikke å ha en overfylt bankkonto for å få en minneverdig ferie. "Scenic Sunset Place" er et utmerket alternativ hvis du gjerne vil spare litt. Denne ferieboligen ligger ca. 6 kilometer fra Mills River og byr på blant annet en grill og en peis.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Mills River.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Mills River?

En miniferie er akkurat det som trengs for å hvile ut helt. Når du er klar for å slappe av, kan en av de følgende ferieboligene i eller i nærheten av Mills River være en perfekt base for en weekendtur:

  • Bestill et par overnattinger på "Lakefront Corner Condo With Canoes", som ligger omtrent 18 kilometer to the sørøst for Mills River, og se fram til en herlig miniferie. Her ligger naturattraksjoner som Hatcher Garden and Woodland Preserve og Lake Summit i nærheten, og du kan forvente fasiliteter som tennisbaner og museer i nærheten.
  • "Pilot Cove 2 Bedroom Cabin - Modern Luxury W" er også perfekt for for en miniferie. Ferieboligen ligger omtrent 18 kilometer sørvest for Mills River og tilbyr praktiske fasiliteter som en grill and en restaurantguide. Greenville Cultural Exchange Center og Runway Park ved GMU er noen av severdighetene du bør få med deg i området.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Mills River?

Ta en titt på disse ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Mills River, som har plass til alle:

  • "Luxury Asheville Mt Estate: Large Home" kan skilte med både privatliv, komfort og plass, og her vil du få tommelen opp alle gjestene. Opptil 24 personer kan innlosjeres i denne ferieboligen, som også har fasiliteter som 8 soverom, museer i nærheten og solsenger. Du finner dette flotte overnattingsstedet rundt 13 kilometer nordøst for Mills River.
  • Du kan invitere så mange som 15 gode venner til "Ultra - Luxurious House In The Heart Of Asheville Private Pool And Hot Tub" og fylle stedet gode minner. Dette overnattingsstedet har 6 soverom og ligger ca. 25 kilometer nord for Mills River. Her finner du også mange fasiliteter, blant annet en grill og et svømmebasseng, som kommer til å falle i smak hos gjestene.

Hvilke er de beste ferieboligene med basseng i eller i nærheten av Mills River?

Det er nesten ingenting som er like gøy som et basseng. Pump opp den oppblåsbare flamingoen og sjekk ut disse ferieboligene i og i nærheten av Mills River med private bademuligheter:

  • Gå i feriemodus på "Cane Creek House Close To Avl Airport", hvor det viktigste er bassenget. Bekvemmeligheter som en hage og en stekeovn er noen av grunnene til at dette overnattingsstedet er en favoritt blant mange.
  • På "Secluded Luxury Mountain Retreat House" kan du ta noen late feriedager med vannlek og avslappende timer ved bassengkanten. Dette overnattingsstedet er en annen favoritt, og her kan du også se frem til blant annet en peis og et bålsted.

Mills River har et maritimt klima klima, og gjennomsnittstemperaturen om sommeren ligger mellom 15 ºC og 30 ºC. Heldigvis trenger du ikke vente på sommeren! Bruk søkefeltet øverst på siden, og juster filtrene for å finne det perfekte overnattingsstedet i Mills River, så kan du feriere akkurat når det passer deg.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Mills River?

Det er alltid hyggeligst å dele minneverdige opplevelser med de som står deg nærmest. Uansett om du planlegger et slektstreff eller å reise bort med nære venner, har vi store ferieboliger som oppfyller dine behov. Her er et par av våre beste alternativer i og rundt Mills River:

  • Rundt 5 kilometer sørøst for Mills River ligger "Classic White Farmhouse Style Cottage. Perfect For A Serene Country Getaway", som har 3 soverom og soveplasser for opptil 6 gjester. Overnattingsstedet har dessuten en rekke fasiliteter, for eksempel en mikrobølgeovn og bøker.
  • "Charming 3 Bedroom Pet Friendly Home" har også plassen du trenger for å skape fine minner med familien. Ferieboligen ligger rundt 7 kilometer nordøst for Mills River og har plass til 8 gjester fordelt på 3 soverom. Kokekar, servise og kjøkkenutstyr og en grill er bare noen av fasilitetene som finnes her.

I nærheten er det rikelig med familievennlige severdigheter hvis du liker å dra på sightseeing, Du kan for eksempel begynne med Broadway, Dollywood og Rockefeller Center.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Mills River?

Enten du ønsker å nyte et glass vin ved siden av flammene med din kjære, eller bare holde deg god og varm når sola går ned, hjelper vi deg med å finne en feriebolig med en bålplass. Her er et par av våre beste alternativer i eller i nærheten av Mills River:

  • "Welcome To The Horse Shoe Farm" byr på en grill, en peis og selvfølgelig en bålplass. Ta allsang, fortell skumle historier eller bare slapp av med familien ved denne populære ferieboligen.
  • "Completely Remodeled And Central To The Best Trails In Wnc" er et annet flott sted hvor dere kan slappe av rundt et sprakende bål. Det tilbyr også et bålsted og en hage.

Flere feriebolig-tips