Ferieboliger i Bald Head Island

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Skal du til Bald Head Island og trenger et sted å bo, har vi 407 hus, 25 leiligheter og andre overnattingssteder du kan velge mellom. Våre overnattingssteder har de beste fasilitetene for ferien med kjæledyret ditt, familie eller venner, som kabel-TV, vaskemaskin og tørketrommel. Uansett hva du er på utkikk etter, finner du noe som dekker alles behov – for eksempel et røykfritt overnattingssted med tilgjengelighetstilpasninger.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Vakre Bald Head Island venter på deg med skjønne øyer

Øyene og dyrelivet utgjør fantastiske omgivelser for ferien til Bald Head Island. De som reiser hit setter stor pris på det avslappende mijøet i byen. Når du drar hit vil du dessuten få flotte golfbaner, gode seileforhold og gode surfeforhold. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Sightseeing i og rundt Bald Head Island

Håper du å finne ting å gjøre når du er i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt det som er så gøy med Bald Head Island. Her er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • North Carolina akvarium ved Fort Fisher (12,4 km)
  • The Clubs at St. James (5,5 km)
  • Oak Island Golf Club (6,8 km)
  • Bald Head Island Information Center (9,8 km)
  • Spillerklubben i St. James Plantation (11,1 km)
  • Grunnleggerklubben i St. James Plantation (12,8 km)

Få flotte naturopplevelser i Bald Head Island

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Bald Head Island et supert sted å reise. Her er noen av områdets mest praktfulle særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Holden Beach (34,6 km)
  • Fort Fisher State fritidsområde (11,7 km)
  • Kure Beach (14,8 km)
  • Caswell Beach (21,9 km)
  • Carolina Beach (strand) (23,9 km)
  • Freeman Park (24,9 km)

Hvordan komme seg til og rundt i Bald Head Island

Flyplassen som ligger nærmest er Wilmington, North Carolina (ILM-Wilmington internasjonale flyplass). Den ligger 44,9 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du også fly til Myrtle Beach, South Carolina (MYR), som ligger 87,5 km unna.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Bald Head Island?

Uansett hva slags stil du har, og hvor stort reisebudsjettet ditt er, har vi et stort utvalg av ferieboliger i og rundt Bald Head Island. Med alt fra elegante leiligheter og store villaer til rustikke hytter og minihus skulle det ikke være vanskelig å finne noe som passer.

  • En smart måte å sikre at du får en uforglemmelig ferie på, er ved å satse på en luksuriøs feriebolig. Det er der "Amazing Ocean Views Great Family Home" kommer inn i bildet. En stue og air conditioning er bare et par av de eksklusive fasilitetene på dette lekre stedet, som ligger 0,1 kilometer fra sentrum av Bald Head Island.
  • Du kan selvfølgelig ha en herlig ferie uten å bruke alt for mye penger. "Long Boat: Oceanfront Home With Pool" er et prisvennlig alternativ som kan passe perfekt. Ferieboligen ligger rundt 5 kilometer fra Bald Head Island og kan skilte med blant annet museer i nærheten, tennisbaner og alle andre grunnleggende fasiliteter.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Bald Head Island.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Bald Head Island?

En miniferie er akkurat det som trengs for å hente seg inn. Når du er klar for litt avslapning, kan en av de følgende ferieboligene i eller i nærheten av Bald Head Island utgjøre en perfekt base for en helgetur:

  • Hvis du liker å bruke tid i naturen, kan du bestille et opphold på "Booking Now For Summer 2023 @ merrytime". Denne ferieboligen ligger rundt 2 kilometer sørøst for Bald Head Island, like ved Harbour View Golf Complex og Inlet Point Plantation. Her får du tilgang til praktiske fasiliteter som en grill og en peis.
  • "Custom, Prestigious Southern Living Home On Bhi" er også velegnet for for en kort ferie. Denne ferieboligen ligger ca. 5 kilometer sørøst for Bald Head Island og har fasiliteter som en grill and solsenger. Farmstead golf links og Panthers run golf links er noen av severdighetene du bør få med deg når du er her.

Hvilke er de beste alternativene for en romantisk helgetur i eller i nærheten av Bald Head Island?

Glem sjokolade og blomster. Noen ganger er alt dere trenger en liten helgetur, bare du og din kjære. Vrbo kan friste med romantiske ferieboliger i eller nær Bald Head Island som vil få hjertet til å slå. Her er noen gode alternativer:

  • Sett på litt rolig musikk, og dans natten lang på "Amazing Ocean Views Great Family Home". Ferieboligen ligger omtrent 0,1 kilometer fra Bald Head Island, og her finner dere alt dere kan ønske dere for et romantisk helgeopphold, blant annet en strand i nærheten og vannsport på stedet.
  • "Incredible Views Of The 6th Fairway" er et annet overnattingssted hvor dere kan tilbringe noen magiske dager sammen. Det ligger omtrent 0,1 kilometer fra Bald Head Island, og her kan dere blant annet forvente vannsport på stedet og en strand i nærheten.

Hva er det beste stedet å bo hvis du ønsker å leie et hus for en helg i eller i nærheten av Bald Head Island?

South Beach ligger ca. 3 kilometer sørøst for Bald Head Island og er perfekt hvis du vil finne et overnattingssted for en helg. Du kan bruke lørdagen på å utforske de lokale attraksjonene og søndagen på å lade batteriene. Cape Fear Station er også et bra valg for en helgeutflukt og ligger omtrent 4 kilometer sørøst for Bald Head Island.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Bald Head Island?

Store grupper betyr mye moro, men det innebærer også å finne et overnattingssted som har plass til hele reisefølget. Du kan ta en titt på våre ferieboliger for store grupper i eller rundt Bald Head Island, slik at du kan samle alle sammen under samme tak:

  • Det finnes masse boltreplass hvis du velger "503 Ocean Drive: Oceanfront 12 With Pool". Dette romslige overnattingsstedet, som ligger rundt 8 kilometer nordvest for Bald Head Island, har 12 soverom og kan ta imot opptil 28 gjester. Det er dessuten bare å glede seg til fasiliteter som en peis og en grill.
  • Ingenting er så viktig som å henge med dem du er glad i, og "4br/3ba Home - Desirable Turtle Creek Area" gjør det mulig. Overnattingsstedet ligger rundt 10 kilometer nordvest for Bald Head Island, og hele 12 gjester kan overnatte her. Ferieboligen har nemlig 4 soverom og fasiliteter som en grill og tennisbaner.

Hvilke er de beste ferieboligene med basseng i eller i nærheten av Bald Head Island?

Det er nesten ingenting som er like gøy som et basseng. Pakk med deg den oppblåsbare flamingoen og sjekk ut disse overnattingsstedene i og i nærheten av Bald Head Island med private bademuligheter:

  • Ta med vennegjengen på en uforglemmelig ferie til "New Updated Beach House: The Best Of Bald Head Island". Her finner du mange praktiske fasiliteter i tillegg til bassenget, som et svømmebasseng og en grill.
  • På "Bald Head Island Beach House Overlooking Golf Course" kan du ta noen rolige dager med badeliv og avkobling ved bassengkanten. Dette overnattingsstedet er et annet populært valg, og her kan du også glede deg til blant annet en grill og tennisbaner.

Bald Head Island har et fuktig subtropisk klima klima, og gjennomsnittstemperaturen om sommeren ligger på 25 ºC til 30 ºC. Heldigvis trenger du ikke vente til neste sommer! Bruk søkefeltet øverst på siden, og juster filtrene for å finne det perfekte overnattingsstedet i Bald Head Island, så kan du feriere når som helst på året.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Bald Head Island?

Uansett om du drømmer om å tilbringe litt tid langt ut på langdsbyda eller ved havet, blir alt så mye bedre når du deler opplevelsen med de som står deg nærmest. Du kan ta med deg både nære og kjære til en av disse store familievennlige ferieboligene i eller i nærheten av Bald Head Island.

  • Rundt 0,1 kilometer sørvest for Bald Head Island ligger "Fully Updated 4 - Bd, Quiet Cul", som har 4 soverom og soveplasser for opptil 10 gjester. Ferieboligen tilbyr massevis av praktiske fasiliteter, som fuglekikking i nærheten og et svømmebasseng.
  • "Idyllic Escape From The Mainland" har også plassen du trenger for deg og dine nærmeste. Dette alternativet ligger omtrent 1 kilometer sørøst for Bald Head Island og har plass til 8 gjester fordelt på 3 soverom. Kokekar, servise og kjøkkenutstyr og en oppvaskmaskin er bare noen av fasilitetene du får tilgang til her.

Det er rikelig med familieaktiviteter i området. Dollywood, National Aquarium in Baltimore og North Carolina zoologiske hage byr på moro for både voksne og barn.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Bald Head Island?

Kjeks, sjokolade, marshmallows og et bål er de fire ingrediensene du trenger for å få deg noen søte øyeblikk og deilige ferieminner. Hvis du liker tanken på å sitte rundt en bålplass og spise søtsaker, kan du sjekke ut disse ferieboligene i eller rundt Bald Head Island:

  • "Centrally Located 5 Bedroom / 4 Bath House" tilbyr en peis, solsenger og selvfølgelig en bålplass. Ta allsang, fortell skumle historier eller bare heng ute med familien ved dette koselige utleiestedet.
  • "Welcome To Vitamin Sea On Bald Head Island" er et annet flott sted hvor dere kan slappe av rundt et sprakende bål. Det tilbyr også museer i nærheten og en grill.

Utforsk reisemål rundt Bald Head Island

Flere feriebolig-tips