Bilde tatt av Jamie Fogel

Ferieboliger i Fort MacArthur

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Du kan se på utvalget vårt bestående av 7 hus og ferieboliger i Fort MacArthur som har akkurat det du trenger. Uansett om du leier en feriebolig sammen med venner, familie eller kjæledyret ditt, finner du fasilitetene du trenger for å få fin ferie, som kabel-TV, vaskemaskin og tørketrommel. Her kommer du til å finne et overnattingssted som passer for alle, med for eksempel tilgjengelighetstilpasning og røykeforbud.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Fort MacArthur?

Uansett smak og hvor stort reisebudsjettet ditt er, kan vi friste med en rekke populære ferieboliger i og rundt Fort MacArthur. Med alt fra moderne leiligheter og store villaer til rustikke hytter og minihus skulle det ikke være vanskelig å finne noe som er midt i blinken.

  • Noen ganger er kun det beste bra nok, og da passer det fint å bestille et opphold på "A Perfect Relaxation Destination With Stunning Beach Views". Dette elegante overnattingsstedet ligger ca. 13 kilometer fra Fort MacArthur og kan tilby fasiliteter som en peis og en hage.
  • Du behøver slett ikke en fet bankkonto for å kunne reise på ferie. "Downtown Long Beach Condo - 1 Mile To Boardwalk" er et godt alternativ hvis du har et begrenset budsjett. Denne ferieboligen ligger ca. 11 kilometer fra Fort MacArthur og byr på blant annet a nearby beach og en stekeovn.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Fort MacArthur.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Fort MacArthur?

Et lite avbrekk fra hverdagen kan være akkurat det som trengs for å få ny energi. Pakk med deg det du trenger og finn deg godt til rette i en av de følgende ferieboligene for en helgetur til Fort MacArthur:

  • "Super Cute Detached Cottage 1 Mile To The Beach" ligger 16 kilometer nordvest for sentrale Fort MacArthur og er et populært valg blant naturelskere. I området kan du utforske severdigheter som SeaCliff Country Club og Mount Gleason og deretter prøve deg på aktiviteter som fiskemuligheter og golf.
  • Alternativt kan du bestille "Ocean And Marina Views From Spacious Luxury Home Near Lax And Beach". Hold deg innendørs og koble av, og gå ut for å drive med aktiviteter som golf og fiskemuligheter. Vil du utforske mer av området, kan du ta turen til Topanga State Beach og Manhattan Beach. Denne ettertraktede ferieboligen ligger omtrent 30 kilometer nordvest for Fort MacArthur.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Fort MacArthur?

Ta en titt på disse ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Fort MacArthur, hvor du slipper å stryke noen fra gjestelisten:

  • Du får masse plass du kan boltre deg på, hvis du velger "Beds For 14 People | Oceanview And Garden Patios | Steps To Sand | A Newport Beach Standout". Dette imponerende overnattingsstedet, som ligger ca. 35 kilometer øst for Fort MacArthur, har 6 soverom og overnattingsplass til 14 gjester. Det er dessuten bare å glede seg til fasiliteter som en grill og en peis.
  • Ingenting er så viktig som å være sammen med mennesker du er glad i, og "Best Location And Renovations Just Completed July 2021" gjør det mulig. Overnattingsstedet ligger rundt 35 kilometer øst for Fort MacArthur, og hele 15 personer kan overnatte her. Ferieboligen har 6 soverom og fasiliteter som solsenger og tennisbaner.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Fort MacArthur?

En familiesammenkonst bør være minneverdig. Uansett om du planlegger en reise med barna eller en familiegjenforening, tilbyr våre store familievennlige ferieboliger i eller i nærheten av Fort MacArthur et hjem borte fra hjemmet med nok plass til alle:

  • Ca. 7 kilometer nordvest for Fort MacArthur ligger "City View Rancho Palos Verdes Home", som har 4 soverom og plass til opptil 8 gjester. Ferieboligen tilbyr en rekke praktiske fasiliteter, som et kjøkken og en oppvaskmaskin.
  • Et annet bra alternativ er "Newly Renovated Hermosa Coastal Home". Denne store ferieboligen ligger 19 kilometer nordvest for Fort MacArthur og kan skilte med fasiliteter som et vaskeri i nærheten og kaffe- og tekoker. Med 3 soverom med plass til 11 personer trenger du ikke å utelate noen.

I området finnes det massevis av familievennlige attraksjoner for deg som liker å dra på sightseeing, Du kan begynne med Disneyland®, Universal Studios Hollywood™ og Disney California Adventure® Park.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Fort MacArthur?

Enten du ønsker å nyte et glass vin ved siden av flammene med din kjære, eller bare holde deg god og varm etter solnedgang, vil Vrbo hjelpe deg med å finne en feriebolig med en bålplass. Her er et par av våre beste alternativer i eller i nærheten av Fort MacArthur:

  • "Cozy Sun Casa" byr på et bålsted, en grill og selvfølgelig en bålplass. Ta allsang, fortell skumle historier eller bare heng ute med med dine nære og kjære ved dette koselige utleiestedet.
  • Tenn en ild og skap en avslappende atmosfære ved "Parkside Golden Ave Bungalow, Steps From Downtown". Dette ettertraktede feriestedet byr også på en stekeovn og en veranda.

Flere feriebolig-tips