Vakantiehuizen in Brooks

We hebben 124 vakantiewoningen gevonden — voer uw reisdatums in om de beschikbaarheid te zien

De weergegeven maanden zijn May 2024 en June 2024.
mei 2024
juni 2024
Ontdek ons aanbod van vakantiehuizen in Brooks die perfect zijn voor jouw reis. Of je nu reist met je kinderen of met vrienden, vakantiehuizen hebben de beste voorzieningen om het er lekker van te nemen met iedereen die voor jou het belangrijk is, zoals bijvoorbeeld parkeermogelijkheden en een tuin. Je vindt vast en zeker een vakantiehuis dat aan ieders wensen voldoet dankzij ons aanbod dat uiteenloopt van accommodaties waar roken niet is toegestaan tot plekken met toegankelijkheidsvoorzieningen.

Vind accommodaties die bij je stijl passen

  • Gemoedsrust
    Met onze Boek met Vertrouwen-garantie ontvang je 24/7 ondersteuning
  • Meer quali­ty­time
    Van boeken tot verblijven: alles is eenvoudig en fijn geregeld
  • Alle privacy van thuis
    Geniet van volledige keukens, wasvoorzieningen, zwembaden, tuinen en meer
  • Meer voor minder
    Meer ruimte, meer privacy, meer voorzieningen ... Meer voordeel!

Boek een vakantiewoning voor uw vakantie in Brooks

Ontdek de unieke charme van Brooks met een privéverblijf in een vakantiewoning. Deze stad heeft voor elk wat wils. Veel van onze vakantiewoningen hebben volledig uitgeruste keukens, ruime woonkamers en soms zelfs bubbelbaden. Perfect voor een ontspannende vakantie.

Bezienswaardigheden in en rond Brooks

Wilt u graag attracties vinden om in het gebied te bezoeken? Ga er vanuit uw vakantiehuis op uit en beleef alles wat Brooks te bieden heeft. Dit zijn een aantal bekende attracties om binnen 50 km van het stadscentrum te zien:

  • Hermon Mountain (28,5 km)
  • Winterport Winery (23,4 km)
  • Cellardoor Winery (31,1 km)
  • The Sports Arena (34,9 km)
  • ALLPLaY Family Entertainment Center (16,3 km)
  • Coyote Moon (16,5 km)

Verken de natuur van Brooks

Of u nu op zoek bent naar buitenactiviteiten of gewoon het landschap in u op wilt nemen, in Brooks vindt u precies wat u in een vakantiebestemming zoekt. Hier zijn een aantal van de meest betoverende stukken groen binnen 50 km van het stadscentrum:

  • Swan Lake (10,3 km)
  • Sandy Pond (15,2 km)
  • Belfast City Park (18,1 km)
  • Fort Knox State Park (25,1 km)
  • St George Lake (25,4 km)
  • Lincolnville Beach (31,1 km)

Vervoer naar en rond Brooks

De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Bangor, Maine (BGR-Internationale luchthaven Bangor), op 37,4 km afstand van het stadscentrum. Als u geen vlucht kunt vinden die goed bij uw plannen past, kunt u ook een vlucht boeken naar Waterville, Maine (WVL-Robert Lafleur), 44,4 km verderop.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste vakantiehuizen in of rond Brooks?

Van gezinsvriendelijke woningen tot romantische bungalows, Vrbo heeft opties in en rond Brooks voor elk budget. Dit zijn twee van de beste vakantiehuizen waar je een onvergetelijk uitstapje te wachten staat:

  • Zoek je naar een luxueus verblijf, dan voel je je vast helemaal op je plek bij "Lake Side Cabin Swanlake Maine", dat op ongeveer 11 kilometer van het centrum van Brooks ligt. Je beschikt er over de fijnste extraatjes, waaronder golfactiviteiten en een vuurplaats.
  • Je kunt ook een uitzonderlijke vakantie beleven zonder je spaargeld uit te geven. "Downtown Bangor Apartment With City Views." is een verblijf voor een aantrekkelijke prijs waarmee je geen deuk in je budget slaat. Op zo'n 40 kilometer van Brooks beschik je hier over voorzieningen als parkeermogelijkheden van de straat af, een oven en alle andere gemakken die je maar kunt wensen.

Voor nog meer onweerstaanbare opties kun je de zoekbalk aan de bovenkant van de pagina gebruiken om het ideale vakantiehuis in Brooks te vinden.

Wat zijn de best beoordeelde vakantiehuizen voor een weekendje weg in of rond Brooks?

Vergeet al je achterstallige klusjes. Het weekend is bedoeld om te genieten. Zet koers naar een van deze accommodaties voor een weekend weg in of rond Brooks en profiteer van alle bijzondere activiteiten ter plaatse:

  • Breng een paar nachtjes door bij "Spacious Cottage In Historic Castine", dat is gelegen op zo'n 30 kilometer ten zuidoosten van Brooks. Er is hier meer dan genoeg avontuur en natuurschoon waar je je mee kunt vermaken. Probeer golfactiviteiten en mountainbike-activiteiten of bezoek attracties als Great Head Trail en Fort Madison State Park.
  • Je knapt vast ook op van een korte break bij "Call Of The Loon - - Cozy, Delightful Cottage On Quiet Hobbs Pond". Geniet van de gemakken ter plaatse of laat je van je sportieve kant zien met activiteiten als mountainbike-activiteiten en visactiviteiten. Wil je liever de lokale bezienswaardigheden ontdekken? Ga dan op pad naar Pemaquid Point Lighthouse Park en Fish Beach. Dit gewilde vakantiehuis vind je op zo'n 35 kilometer ten zuiden van Brooks.

Wat zijn de beste huizen met zwembad die je in of nabij Brooks kunt huren?

Een zwembad is in veel gevallen een essentieel ingrediënt voor een topvakantie. Bij deze fijne adresjes in of nabij Brooks kun je naar hartenlust zwemmen of je gewoon ontspannen bij het water:

  • Plons elke dag in het zwembad bij "1812 Pierce House - Private 1st Floor Studio". Een barbecue en een tuin zijn een paar van de andere voorzieningen die van deze accommodatie een geliefde optie maken.
  • Je kunt ook kiezen voor "Get Away At This New House On Lovejoy Pond In Albion Maine" en genieten van een vakantie aan het zwembad. Een open haard en een vuurplaats zijn andere voorzieningen hier die vast de goedkeuring van je gezelschap zullen krijgen.

Wat zijn de beste grote vakantiehuizen voor gezinnen in of nabij Brooks?

Als je tijd doorbrengt met het gezin wil je natuurlijk wel dat iedereen het naar zijn zin heeft. Of je nu een reisje met de kinderen organiseert of een familiereünie, deze grote vakantiehuizen voor gezinnen in of nabij Brooks bieden je een comfortabele stek met voldoende ruimte voor iedereen:

  • Ga met zijn allen naar "3bd/3ba Apartment With Water Views From Every Room. Heart Of Downtown Belfast", waar je 3 slaapkamers vindt met slaapplaatsen voor in totaal 6 gasten. Dit juweeltje ligt zo'n 16 kilometer ten zuidoosten van Brooks en is uitgerust met voorzieningen zoals een balkon en een dvd-speler.
  • Een andere fantastische keuze is "Coastal Compound For Gathering Entire Family". Dit optrekje bevindt zich op 30 kilometer ten zuidoosten van Brooks en biedt onder andere gratis toiletartikelen en koffie- en theezetfaciliteiten. Dankzij de 8 slaapkamers waarin je met in totaal 16 personen kunt blijven slapen, kun je iedereen met een gerust hart meevragen.

Als je in de stemming bent om de omgeving wat te verkennen, vind je tal van gezinsvriendelijke attracties in de buurt waar je naartoe kunt gaan. Aquarium van New England, Roger Williams Park Zoo en Naismith Memorial Basketball Hall of Fame zijn absoluut een bezoekje waard.

Zijn er vakantiehuizen met een vuurplaats in of nabij Brooks?

Of je nu graag een paar glazen wijn drinkt bij de sfeervolle vlammen met je liefje of gewoon van de gezellige ambiance wilt genieten nadat de zon onder is gegaan, wij kunnen je helpen een vakantiehuis met een vuurplaats te vinden. Hier zijn 2 van onze favoriete opties in of nabij Brooks:

  • "Farm Cottage On Beautiful Toddy Pond Farm In Monroe" heeft musea in de buurt, ligstoelen op het strand en natuurlijk een vuurplaats. Zing een paar liedjes, vertel verhalen of relax gewoon met familie en vrienden bij dit knusse optrekje.
  • Of kom helemaal tot rust door in de flakkerende vlammen te staren bij "Cabin - Peaceful Country Setting Off The Beaten Path". Wanneer je hier niet rond de vuurplaats aan het bijkletsen bent, kun je je voordeel doen met voorzieningen als een tuin en parkeermogelijkheden van de straat af.