Kuva: Willie Wheeler

Carlsbad: Loma-asunnot

Löysimme 3 585 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Carlsbad tarjoaa 338 kotia, 85 asuntoa sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Majoituitpa lomakotiin sitten ison ryhmän tai lemmikkisi kanssa, sinulla on käytössäsi haluamasi ja tarvitsemasi mukavuudet, kuten vaikkapa uima-allas ja pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. Mitä sitten ikinä etsitkin, löydät varmasti loma-asunnon, joka täyttää kaikkien tarpeet. Valikoimissamme on esim. esteettömiä tai savuttomia majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituksia

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Valitse matkakohteeksi ystävällinen Carlsbad

Carlsbad, sen rannat ja muu ympäröivä luonto houkuttelevat lomailijoita. Tämä vieraanvarainen kaupunki on tunnettu teemapuistosta, ostosmahdollisuuksista ja surffauksesta. LEGOLAND® California ja Camp Pendleton Marine Corps Base (hallintorakennus) ovat näkemisen arvioisia kohteita alueella, jossa riittää nähtävää. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, HomeAwaysta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila, jotka sopivat viihdyttämiseen.

Tekemistä ja näkemistä – Carlsbad

Etsitkö käynnin arvoisia nähtävyyksiä vierailusi ajalle? Matkailijat voivat nauttia hauskoista aktiviteeteista, kuten surffauksesta ja juoksemisesta. Poistu välillä loma-asunnostasi ja tutustu siihen, mitä Carlsbad pitää sisällään. Tässä on lista päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • LEGOLAND® California (4,9 km)
  • San Diego Zoo Safari Park (eläintarha) (33,9 km)
  • Sealife Aquarium (5,1 km)
  • The Pier at Oceanside (5,1 km)
  • Twin Oaks Golf Club (17,7 km)
  • Del Mar Racetrack (kilparata) (22,3 km)

Carlsbad: Tutustu rantoihin ja muihin luontokohteisiin

Carlsbad hurmaa matkailijat ihastuttavien merimaisemien ja henkeäsalpaavien auringonlaskujen avulla. Etsitpä sitten seikkailua tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Carlsbad on upea kohde ulkoiluun. Kokosimme listalle alueen upeimpia nähtävyyksiä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Carlsbad State Beach (0,5 km)
  • Carlsbad Lagoon (2,1 km)
  • Oceanside Beach (3,6 km)
  • Flower Fields of Carlsbad (4,6 km)
  • Oceanside Strand Beach (5,3 km)
  • SoCal Sports Complex (6 km)

Tyypillinen sää eri vuodenaikoina – Carlsbad

Matkailijat ylistävät kohteen tarjoamia mahdollisuuksia surffaukseen. Jos lomallasi on tarkoitus nauttia hyvästä säästä, kuumimmat vierailukuukaudet ovat elokuu, syyskuu, heinäkuu ja lokakuu, jolloin lämpötilat nousevat keskimäärin 22 °C:seen.

Miten kulkea alueella – Carlsbad

Lähin lentokenttä on Carlsbad, Kalifornia (CLD-McClellan-Palomarin lentokenttä) 7,8 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, lähistöllä sijaitsee myös San Diego, CA (MYF-Montgomery Fieldin lentoasema) 43,3 km:n päässä.

Jos olet liikkeellä junalla, valitse lähtöpaikaksi Carlsbad Villagen asema tai Carlsbad Poinsettia Station ja tutustu kaupunkiin paremmin sieltä käsin.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Carlsbad tai sen lähellä?

Vrbo tarjoaa kaikenkokoisia lomakoteja aina perheystävällisistä järvenrantamökeistä vuoristossa sijaitseviin huviloihin ja rustiikkisiin hirsimökkeihin. Jos haluat varata seuraavan lomasi, mutta et ole varma mistä aloittaa, tutustu näihin suosittuihin vaihtoehtoihin kohteessa Carlsbad:

  • "17 - 24 July 2021 - 1 Week - Beautiful Carlsbad Condominium And Beach Resort": Nauti elämästä tässä korkeataoisessa majoituspaikassa kohteessa Carlsbad. Upeiden puitteiden lisäksi sen mukavuuksiin kuuluu esimerkiksi uima-allas ja ulkotulisija.
  • "Instant Booking 35% Off 2 Bedroom True Dates 8": Jos haluat säästää matkabudjettiasi hauskoihin kokemuksiin, kannattaa harkita tämän halvan kohteessa San Diego sijaitsevan majoituspaikan varaamista. Tämän paikan hyödyllisiin mukavuuksiin kuuluu esimerkiksi uima-allas ja nopeat internetpalvelut.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Carlsbad loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Carlsbad tai sen lähistöllä?

Perjantain koittaessa on aika jättää taakseen loputtomat tapaamiset ja lähestyvät deadlinet. Lähde muutamaksi päiväksi rentoutumaan johonkin näistä upeista loma-asunnoista kohteessa Carlsbad:

  • "Bike To Shops, Dining, And Beach. King Bed En Suite" tarjoaa mahdollisuuden ulkoilma-aktiviteettien ja rennon oleskelun yhdistämiseen. Kohteessa Carlsbad sijaitsevasta lomakodista on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Carlton Oaks Country Club tai Front St. Täällä voit myös kokeilla aktiviteetteja, kuten pyöräilyaktiviteetit tai golfaktiviteetit.
  • Kohteessa Carlsbad sijaitseva "Oceanfront Retreat With Incredible Ocean Views + Amazing Location" tarjoaa jos jonkinlaista tekemistä lyhyen loman ajaksi. Lähellä on upeita nähtävyyksiä, kuten Barona Creek Golf Club tai Brown's Park Beach. Täällä voit myös kokeilla jännittäviä aktiviteetteja, kuten pyöräilyaktiviteetit ja snorkeling activities.

Mitkä ovat parhaat romanttiset loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Carlsbad tai sen lähellä?

Mikään ei voita romanttista viikonloppulomaa olitpa sitten ollut kumppanisi kanssa yhdessä kuukauden, pari vuotta tai ikuisesti. Jos etsit täydellistä paikkaa, jossa viettää muutaman päivän rakkaasi kanssa, kannattaa harkita näitä vaihtoehtoja:

  • Rentoudu kultasi kanssa "Modern Loft In Carlsbad Village Steps To Beach" -loma-asunnossa. Tämä kohteessa San Diego sijaitseva vaihtoehto tarjoaa monia mukavuuksia, joista ulkotulisija ja ranta lähistöllä ovat vain muutama.
  • Vaihtoehtoisesti voit viettää pari päivää nauttien samppanjaa "Spacious Townhome With A Balcony And A Short Walk To The Beach" -majoituspaikassa. Takka ja viinitilakierrokset lähistöllä lisäävät tämän kohteessa Carlsbad sijaitsevan vaihtoehdon tunnelmaa entisestään.

Mitkä ovat parhaat vuokrattavat loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Carlsbad tai sen lähistöllä?

Noin 8undefined kaakkoon kohteesta Carlsbad sijaitseva Aviara on suosittu minilomakohde. Myös noin 2undefined itään kohteen Carlsbad keskustasta sijaitseva Olde Carlsbad kannattaa ottaa matkasuunnitelmissa huomioon.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Carlsbad tai sen lähistöllä?

Mikäli suunnittelet reissua isommalla kaveriporukalla, tarvitset tilavan majoituspaikan. Kohteessa Carlsbad on onneksi tarjolla lukuisia lomakoteja, jotka sopivat suuremmillekin ryhmille:

  • Kohteessa Carlsbad sijaitseva "Oceanfront Retreat With Incredible Ocean Views + Amazing Location" tarjoaa 7 makuuhuonetta, joten tilaa on isommallekin ystäväporukalle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten takka ja puutarha.
  • "Newly Renovated Oceanfront Duplex C3015" sijaitsee kohteessa San Diego. Paikan päällä on 9 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten grilli ja uuni.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Carlsbad tai sen lähistöllä?

Yllätä matkaseurueesi varaamalla loma-asunto uima-altaalla. Vietä reissusi altaan reunalla makoillen jossakin näistä huippusuosituista majoitusvaihtoehdoista kohteessa Carlsbad:

  • Kohteessa San Diego sijaitseva "Cutest House In Carlsbad Roof Top Ocean View" tarjoaa uima-altaan lisäksi mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja takka. Muistathan pakata mukaan uimapuku!
  • Toinen erinomainen vaihtoehto on kohteessa "Carlsbad Village Beach House Just Steps From The Sand And Village" sijaitseva San Diego. Täällä uima-altaan lisäksi mukavuuksiin kuuluvat aurinkotuolit rannalla ja puutarha.

Carlsbad Village, Carlsbad on kohteen Carlsbad suurin kaupunki, jossa on välimerenilmasto, ja kesäisin keskilämpötilat vaihtelevat 17undefined ja 25undefined välillä. Carlsbad on kuitenkin mahtava vierailukohde mihin tahansa aikaan vuodesta.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Carlsbad tai sen lähistöllä?

Jos olet suunnittelemassa matkaa koko perheen voimin kohteessa Carlsbad, Vrbon laajasta valikoimasta löydät täydellisen loma-asunnon. Seuraavista pidät takuuvarmasti:

  • Kohteessa San Diego sijaitseva "Beachfront 4 Bedroom Home, Sleeps Up To 9" tarjoaa 4 makuuhuonetta ja yöpymistilat 9 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten aurinkotuolit rannalla ja lapsiportti portaissa.
  • Kohteessa Carlsbad sijaitseva "Spacious Townhome With A Balcony And A Short Walk To The Beach" on toinen suosittu vaihtoehto, jossa on yöpymistilat jopa 9 vieraalle, 4 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten keittovälineet, astiat ja ruokailuvälineet ja leivänpaahdin.

Onko kohteessa Carlsbad tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Oleilu tulen äärellä on täydellinen tapa jättää työkiireet taaksesi. Näissä kohteessa Carlsbad sijaitsevissa majoituspaikoissa viihdyt varmasti:

  • "Walk And Live In The Charming Village And A Block To The Beach Too" tarjoaa täydellisen ympäristön oleiluun ulkotakan äärellä. Kohteessa Carlsbad sijaitsevassa majoituspaikassa on myös mukavuudet, kuten aurinkotuolit rannalla ja takka.
  • Kohteessa San Diego sijaitseva "Monterey Gage Building In The Heart Of Carlsbad Village" on toinen täydellinen vaihtoehto, jos mielesi tekee oleskella tulen loisteessa. Paikan päällä on mukavuudet, kuten puutarha ja grilli.

Tutustu kohteen Carlsbad lähellä sijaitseviin alueisiin