Ferieboliger i Avon

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Skal du til Avon og trenger et sted å bo, har vi 643 hus, 28 leiligheter og andre overnattingssteder du kan velge mellom. Uansett om du reiser med vennegjengen eller kjæledyret ditt, har våre overnattingssteder fasilitetene du trenger, for eksempel wi-fi, vaskemaskin og tørketrommel. Uansett hva du er på jakt etter, finner du garantert noe som passer for hele gjengen – for eksempel et overnattingssted som er røykfritt og har tilgjengelighetstilpasninger.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Omgivelsene rundt Avon med skjønne øyer venter på å bli utforsket

Nyt blant annet kunst når du drar til Avon. Byen tiltrekker seg mange besøkende med skjønne øyer, muligheter for delfinsafari og gode surfeforhold. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter og attraksjoner i Avon

Er du på jakt etter attraksjoner å besøke under oppholdet ditt? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt det som er så gøy med Avon. Her er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger under 50 kilometer unna sentrum:

  • Rodanthe-piren (26,2 km)
  • Avon fiskebrygge (0,8 km)
  • Hatteras Island Boardsports (0,9 km)
  • Surf's Up (1,9 km)
  • Ocean Air Sports (2,1 km)
  • Uncle Eddy's Frozen Custard and 18-Hole Mini Golf (9,7 km)

Opplev den fantastiske naturen i Avon

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Avon det perfekte reisemål. Dette er et par av områdets mest bemerkelsesverdige naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Cape Hatteras nasjonale kystområde (13,1 km)
  • Frisco Beach (16,1 km)
  • Salvo Beach (20,8 km)
  • Ocracoke Beach (31,1 km)
  • Lighthouse Beach (14,9 km)
  • Rodanthe Beach (27,8 km)

Hvordan komme seg til og rundt i Avon

Flyplassen som ligger nærmest er Manteo, North Carolina (MEO-Dare County regionale flyplass). Herfra er det bare 65 km til sentrum.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Avon?

Fra familievennlige leiligheter til luksusvillaer – Vrbo har et stort utvalg i og rundt Avon for alle typer gjester. Disse ettertraktede ferieboligene gir deg en vellykket ferie:

  • En god måte å sørge for at ferien blir minneverdig på, er ved å satse på en luksuriøs feriebolig. Og der kommer "Let The Rhythm Of The Sea Create Amazing Memories" inn i bildet. Et svømmebasseng og air conditioning er bare noen av de eksklusive fasilitetene på dette elegante stedet, som ligger 1 kilometer fra sentrum av Avon.
  • Du behøver selvfølgelig ikke å være lagd av penger for å kunne reise på ferie. "Check Out The Beach - N - View At This Oceanfront Estate" er et utmerket valg hvis budsjettet er stramt. Denne ferieboligen ligger rundt 1 kilometer fra Avon og tilbyr fasiliteter som en grill og et svømmebasseng.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Avon.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Avon?

Et lite avbrekk fra hverdagen kan ofte være akkurat det som trengs for å lade batteriene. Pakk reisevesken og finn roen i en av disse ferieboligene for en weekendtur til Avon:

  • Nyt en miniferie på "Oceanside Home Near The Water W", som ligger omkring 1 kilometer nordøst for senrale Avon. Her venter både natur og eventyr rett utenfor døren. Du kan for eksempel teste aktiviteter som snorkeling activities og sykling eller utforske noen av severdighetene i området, deriblant Outer Banks Beaches og Currituck Heritage Park.
  • Alternatively, finne deg til rette på "Oceanfront Avon Southern Sol". Hold deg innendørs og koble av, eller gå ut for å prøve aktiviteter som fiskemuligheter og snorkeling activities. Hvis du vil oppleve mer av området, kan du legge inn et besøk til Ocracoke Preservation Society museum og Frisco Native American Museum. Denne innbydende ferieboligen ligger omtrent 1 kilometer sørøst for Avon.

Hva er det beste stedet å bo hvis du ønsker å leie et hus for en helg i eller i nærheten av Avon?

Ocean Isle Estates ligger omtrent 1 kilometer fra Avon og er perfekt hvis du ikke har så mye tid, men likevel har lyst på en liten ferie. Her kan du utforske village som er seaside, og på kvelden kan du senke skuldrene i en av våre flotte ferieboliger. Du kan også se på overnattingsstedene våre i Kinnakeet Shores, township som er commercial og ligger omtrent 2 kilometer fra Avon.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Avon?

Du kan planlegge et ferieopphold med andre og få det dobbelt så gøy. Enten du planlegger en episk reise med gode venner eller en stor familiegjenforening, har vi mange ferieboliger for store grupper i eller i nærheten av Avon:

  • Du får masse plass du kan boltre deg på, hvis du velger "Picturesque Oceanfront Views In Avon W". Dette imponerende overnattingsstedet, som ligger ca. 2 kilometer sørøst for Avon, har 5 soverom og kan huse opptil 12 gjester. Det er dessuten bare å glede seg til fasiliteter som et svømmebasseng og en grill.
  • Det finnes ikke noe viktigere enn å være sammen med mennesker du er glad i, og "Oceanfront Island Retreat In Avon W" gjør det mulig. Overnattingsstedet ligger rundt 2 kilometer sør for Avon, og så mange som 12 gjester kan bo her. Ferieboligen har nemlig 6 soverom i tillegg til fasiliteter som et svømmebasseng og en grill.

Hvilke er de beste ferieboligene med basseng i eller i nærheten av Avon?

Et basseng er ofte høyt prioritert når man skal bestemme seg for hvor man skal reise, og spesielt hvis man skal feriere med barn. Sjekk ut disse ferieboligene med basseng i eller i nærheten av Avon, og tilbring ferien i vannet:

  • Ta med gjengen på en minneverdig ferie til "Newly Renovated House In Great Oceanside Avon Location October". Her finner du mange praktiske fasiliteter i tillegg til bassenget, blant annet et bålsted og en grill.
  • Du kan også lade batteriene på "Semi - Oceanfront Beach House W". Her finner du dessuten fasiliteter som en grill og et svømmebasseng i tillegg til bassenget.

Avon har et fuktig subtropisk klima klima, og gjennomsnittstemperaturen om sommeren ligger på 25 ºC til 25 ºC. Du trenger imidlertid ikke vente til neste sommer! Bruk søkefeltet øverst på siden, og juster filtrene for å finne det ideelle overnattingsstedet i Avon, så kan du ta ferieturen akkurat når det passer deg.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Avon?

Det er alltid bedre å dele spesielle øyeblikk med de som står deg nærmest. Uansett om du organiserer et slektstreff eller en reise med gode venner, har Vrbo store ferieboliger som passer for dine behov. Her er noen av våre beste alternativer i og rundt Avon:

  • Omtrent 2 kilometer sør for Avon ligger "Perfect Outer Banks Pool Home - Minutes To Best Beaches", som har 6 soverom og plass til opptil 12 gjester. Overnattingsstedet tilbyr massevis av fasiliteter, for eksempel et kjøleskap og fuglekikking i nærheten.
  • "Spend Family Time In Avon, Oceanview Home W" er et annet bra alternativ. Ferieboligen ligger rundt 2 kilometer nordøst for Avon, har 4 soverom og kan huse opptil 10 gjester. Blant de praktiske fasilitetene finner du en brødrister og en DVD-spiller.

Det er massevis av ting å se og gjøre for familier i området. Dollywood, National Aquarium in Baltimore og North Carolina zoologiske hage byr på spenning og moro for både voksne og barn.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Avon?

Kjeks, sjokolade, marshmallows og et bål er de fire ingrediensene du trenger for å få søte opplevelser og deilige ferieminner. Hvis du liker tanken på å sitte rundt en bålplass og spise søtsaker, kan du se nærmere på disse ferieboligene i eller i nærheten av Avon:

  • Snakk, le og syng sammen med venner og familie rundt bålet ved "Let The Rhythm Of The Sea Create Amazing Memories". Dette utleiestedet tilbyr mange andre nyttige fasiliteter, slik som en grill og et svømmebasseng.
  • Tenn en ild og skap en avslappende atmosfære ved "Sound Side Dog Friendly Home W". Dette koselige feriestedet tilbyr også et svømmebasseng og tennisbaner.

Flere feriebolig-tips