Ferieboliger i Burnt River

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Vi har 5 småhus og andre ferieboliger i Burnt River som er perfekte for turen din. Uansett om du leier en feriebolig sammen med vennegjengen eller kjæledyret ditt, finner du fasiliteter som gjør oppholdet litt mer hjemmekoselig, som wi-fi og boblebad. Her kommer du til å finne et sted som passer for alle, med for eksempel tilgjengelighetstilpasning og røykeforbud.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Book en feriebolig for turen din til Burnt River

Opplev den unike karakteren til Burnt River ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Aktiviteter og attraksjoner i Burnt River

Håper du å finne de beste tingene å se og gjøre under oppholdet ditt? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt det som er så gøy med Burnt River. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

  • Bay Ranch Lodge and Equestrian Centre (21 km)
  • Byrnell Golf Club (17,2 km)
  • Sheffield Greens Golf Club (19,3 km)
  • Dunsford Golf Club (23,6 km)

Få flotte naturopplevelser i Burnt River

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Burnt River det perfekte reisemål. Her er noen av områdets mest iøynefallende severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Shadow Lake (14,5 km)
  • Fenelon Falls (16,2 km)
  • Balsam Lake (16,3 km)
  • Sturgeon Lake (20,8 km)
  • Pigeon Lake (26,4 km)
  • Sandy Lake (27,3 km)

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Burnt River?

En romantisk weekend med partneren din, en reise med hele familien eller litt egentid – uansett hva du vil ha ut av ferien i Burnt River, har vi et overnattingssted som er midt i blinken for deg. Her er et par ettertraktede ferieboliger det er verdt å se nærmere på:

  • Hvis du er på jakt etter luksus, vil du sikkert trives på "Cozy Cottage On The Riverfront". Ferieboligen ligger rundt 5 kilometer utenfor sentrum av Burnt River og har fasiliteter som blant annet en peis og et bålsted.
  • Har du et begrenset budsjett til rådighet? For en overkommelig pris kan du koble av i trivelige omgivelser på "Cozy And Unique 4 Season, Waterfront A Frame Chalet". Denne ferieboligen ligger omkring 8 kilometer fra Burnt River og kan friste med fasiliteter som et bålsted og en grill.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Burnt River.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Burnt River?

En kort reise er akkurat det som trengs for å lade batteriene og hente seg inn. Hvis du er klar for litt avkobling, kan en av disse ferieboligene i eller i nærheten av Burnt River passe perfekt for en helgetur:

  • "Newly Renovated Cottage On Burnt River With Hot Tub And Sauna" ligger ca. 10 kilometer sør for Burnt River og kan tilby alt du måtte trenge for en herlig helgetur, blant annet et bålsted og en hage. Hvis du vil utforske området, kan du ta turen til naturattraksjoner som Couchiching Golf and Country Club og Muskoka Bay golfbane.
  • Du kan også ta en titt på "Driftwood Point Waterfront Cottage", som ligger ca. 10 kilometer sørvest for Burnt River. Etter å ha brukt dagen på å utforske områdets severdigheter, for eksempel Muskoka Highlands golfbane og Indian Point Provincial Park, kan du slappe av i ferieboligen, som blant annet kan vise til en grill og et bålsted.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Burnt River?

Du kan planlegge et ferieopphold med andre og få det mye gøyere. Enten du planlegger en episk ferie med venner eller en stor familiegjenforening, er det ikke mangel på ferieboliger for store grupper i eller i nærheten av Burnt River:

  • En rekke fasiliteter, som en peis og et bålsted, gjør "Petit Maison Du Lac" til en favoritt blant mange. Dette populære overnattingsstedet har 5 soverom og kan ta imot opptil 12 personer. Du finner det ca. 20 kilometer sørøst for hjertet av Burnt River.
  • "New Lakehouse On Private Sandy Beach" er et annet bra valg. Overnattingsstedet ligger ca. 20 kilometer sørøst for Burnt River, har 6 soverom og kan huse opptil 16 gjester. Fasiliteter som en grill og en hage er noen av de tingene som kommer til å gjøre oppholdet ditt enda mer minneverdig.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Burnt River?

Det er alltid hyggeligst å dele spesielle minner med de som står deg nærmest. Uansett om du planlegger en familiesammenkomst eller å reise bort med venner, har Vrbo store ferieboliger som passer for dine behov. Her er noen av våre beste alternativer i og rundt Burnt River:

  • Omtrent 7 kilometer sør for Burnt River ligger "Amazing Cottage For Rent", som har 3 soverom og plass til opptil 7 gjester. Overnattingsstedet tilbyr en rekke fasiliteter, for eksempel et kjøleskap og en veranda.
  • "Cottage #2 Des Groseilliers - Balsam Lake" er et annet utmerket alternativ. Ferieboligen ligger ca. 9 kilometer vest for Burnt River, har 3 soverom og kan huse opptil 6 personer. Blant de praktiske fasilitetene finner du et kjøkken og en hage.

I nærheten er det massevis av familievennlige attraksjoner for deg som liker å dra på sightseeing, Du kan begynne med CN Tower, Toronto, Ontario, Canada, Canadas Wonderland og Zoo, Toronto, Ontario, Canada.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Burnt River?

Enten du ønsker å dele en flaske med vin ved siden av flammene med din kjære, eller bare holde deg god og varm etter solnedgang, hjelper vi deg med å finne en feriebolig med en bålplass. Sjekk ut et par av våre beste alternativer i eller i nærheten av Burnt River:

  • Du kan henge med familien rundt det sprakende bålet ved "Cozy Cottage On The Riverfront". Fasiliteter som en hage og et bålsted er noen andre nyttige goder som du finner her.
  • Tenn en ild og skap en avslappende atmosfære ved "Welcome To The Kozy Kave Situated In Fenelon Falls". Dette ettertraktede feriestedet byr også på en hage og et bålsted.

Flere feriebolig-tips