Ferieboliger i Boulder

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Finn det perfekte stedet å bo når du skal til Boulder, ved å velge mellom 291 hus, 83 leiligheter og andre ferieboliger. Uansett om du reiser med barna dine eller vennegjengen, har våre ferieboliger fasilitetene du trenger, for eksempel basseng og parkering. Her finner du garantert et overnattingssted som passer for alle, med for eksempel tilgjengelighetstilpasning og røykeforbud.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Vakre Boulder venter på deg med flotte fjell

Nyt blant annet livemusikk når du drar til Boulder. Byen ønsker sine besøkende velkommen med spennende guidede turer, vakre turstier og spennende butikker. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Aktiviteter og attraksjoner i Boulder

Er du på jakt etter severdigheter å utforske når du er i området? Boulder er poulært blant besøkende med sine spennende aktiviteter som fotturer, sykling og løping. Ta en tur ut fra ferieboligen og sjekk ut alt det som gjør Boulder så unikt. Her er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 5 mil fra sentrum av byen:

  • Sport Stable (11,8 km)
  • Butterfly Pavilion (22,5 km)
  • Westminster City Park (22,8 km)
  • Eldora Mountain Resort (skianlegg) (28,1 km)
  • Water World (28,3 km)
  • Applewood golfbane (29,8 km)

Utforsk fjellene og andre trekk ved naturen i Boulder

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Boulder et ypperlig sted å reise. Her er noen av områdets mest bergtakende særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Flatirons (2,1 km)
  • Chautauqua Park (2,1 km)
  • Flagstaff Mountain (3,2 km)
  • Valmont City Park (3,5 km)
  • Boulder Falls (5,9 km)
  • Boulder Reservoir (8,6 km)

Transport i og rundt Boulder

Flyplassen som ligger nærmest er Broomfield, CO (BJC-Rocky Mountain Metropolitan). Den ligger 17,9 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du bestille fly til Fort Collins, CO (FNL-Fort Collins-Loveland kommunale flyplass), som ligger 53,3 km unna.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Boulder?

Fra familievennlige leiligheter til romantiske hytter – Vrbo har mange muligheter i og rundt Boulder for de fleste smaker og budsjetter. Disse ferieboligene sørger for at du får et trivelig opphold:

  • Noen ganger er bare det beste godt nok, og da er det perfekt å bestille noen netter på "One Of A Kind Home Of Space And Light". Dette luksuriøse overnattingsstedet ligger omtrent 1 kilometer fra Boulder og kan tilby eksklusive fasiliteter som en balkong og et separat spiseområde.
  • Du behøver selvsagt ikke en fet bankkonto for å kunne reise på ferie. "Mountain Home Along Coal Creek W" er et supert valg hvis budsjettet er stramt. Ferieboligen ligger ca. 14 kilometer fra Boulder og byr på fasiliteter som en grill og et bålsted.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Boulder.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Boulder?

Arbeidsuken føles mye enklere hvis du har lagt spennende planer for helgen. Gi deg selv noe å glede deg til og bestill et opphold i en av disse ferieboligene i eller i nærheten av Boulder:

  • Hvis du er glad i å utforske naturen, bør du se nærmere på "Peaceful Rocky Mountain Retreat @ Dream Canyon W". Denne ferieboligen ligger rundt 12 kilometer vest for Boulder, ikke langt fra Chatfield Lake og McGraw Memorial Park. Her får du tilgang til praktiske fasiliteter som en stekeovn og høyhastighetsinternett.
  • Du kan også overveie "Cozy Colorado Mountain Getaway", som ligger omtrent 19 kilometer sørvest for Boulder. Etter å ha besøkt områdets naturseverdigheter, for eksempel Scuba Beach og Berry Patch Farm, kan du slappe av i ferieboligen, som blant annet tilbyr en lekeplass og parkeringsplasser vekk fra gaten.

Hva er det beste stedet å bo hvis du ønsker å leie et hus for en helg i eller i nærheten av Boulder?

Central Boulder ligger omtrent 1 kilometer nordvest for Boulder og er perfekt hvis du vil komme deg bort for en helg. Du kan bruke lørdagen på å utforske de lokale attraksjonene og søndagen på alt du måtte ønske. Whittier er et annet populært valg for en helgeutflukt og ligger cirka 1 kilometer nord for Boulder.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Boulder?

Du kan sjekke ut disse overnattingsstedene for større grupper i eller i nærheten av Boulder, hvor du slipper å stryke noen fra gjestelisten:

  • "The Asher | Boutique Hotel | | Events" kan friste med både komfort, plass og privatliv, så her får du nok tommel opp fra alle gjestene. Opptil 14 personer kan overnatte i denne ferieboligen, som også har fasiliteter som 4 soverom, en stekeovn og en balkong. Du finner dette fine overnattingsstedet ca. 35 kilometer sørøst for Boulder.
  • Du kan invitere så mange som 13 gode venner til "Highlands Mini Mansion" og fylle stedet med latter og glede. Dette overnattingsstedet har 6 soverom og ligger ca. 35 kilometer sørøst for sentrale Boulder. Her finner du dessuten mange fasiliteter, for eksempel museer i nærheten og et bålsted, som vil falle i smak hos gjestene.

Hvilke er de beste ferieboligene med basseng i eller i nærheten av Boulder?

Det er nesten ingenting som er like gøy som et basseng. Finn frem den oppblåsbare madrassen og ta en titt på disse ferieboligene i og i nærheten av Boulder med denne populære fasiliteten:

  • Finn deg til rette på "Gorgeous 5 Bed / 4 Bath House In Downtown Boulder W", hvor førsteprioriteten er bassenget. Bekvemmeligheter som en peis og wi-fi inkludert bidrar til å gjøre dette overnattingsstedet til en favoritt blant gjestene.
  • "Desirable Modern House, Steps To Sanitas Loop Trail And Walk To Downtown Boulder" er det perfekte stedet for å ta en pause fra hverdagen og bare sette pris på omgivelsene – og bassenget. En hage og en grill er andre fasiliteter som gjør oppholdet minneverdig.

Lurer du på hvordan været er i Boulder? Klimaet er steppeklima, med gjennomsnittlige sommertemperaturer på mellom 13 ºC og 25 ºC. Hvis du er på leting etter flere alternativer for et opphold på denne populære destinasjonen, kan du bruke søkefeltet øverst på siden og justere filtrene for å få en oversikt over hele utvalget vårt av overnattingssteder i Boulder.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Boulder?

En sammenkomst med familien bør gi varige minner. Uansett om du organiserer et eventyr med barna eller en feiring med hele familien, tilbyr disse store familievennlige ferieboligene i eller i nærheten av Boulder et hjem borte fra hjemmet med god plass til alle:

  • "Modern, Art - Filled, Downtown Oasis With Pool And Bocce" har 8 soveplasser fordelt på 4 soverom og er et perfekt sted for litt kvalitetstid med familien. Denne attraktive ferieboligen ligger 1 kilometer nord for Boulder og kan også skilte med fasiliteter som et svømmebasseng og en TV.
  • Et annet godt valg er "Modern Retreat // Walk Downtown". Denne ferieboligen ligger 2 kilometer nord for Boulder og kan skilte med fasiliteter som en grill og et førstehjelpsskrin. Med 4 soverom med plass til opptil 8 personer kan du invitere de du vil.

I området er det rikelig med familievennlige severdigheter hvis du liker å dra på sightseeing, Du kan begynne med Old Faithful, Pikes Peak og Denver zoologiske hage.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Boulder?

Hvis du liker tanken på å slappe av rundt et bål, men ikke har så lyst på campingdelen av det, er en feriebolig med en bålplass veien å gå. Du kan nyte alle bekvemmelighetene du har hjemme ved et av disse utleiestedene i eller i nærheten av Boulder, som også tilbyr denne sosiale fasiliteten:

  • "Walk To Pearl St, New, Bright - Couple Work From Home Or A Family" tilbyr museer i nærheten, en hage og selvfølgelig en bålplass. Ta allsang, fortell skumle historier eller bare heng ute med familien ved dette koselige utleiestedet.
  • Tenn en ild og skap en avslappende atmosfære ved "Home With Zen Garden And Game Room". Dette ettertraktede feriestedet byr også på en hage og en grill.

Utforsk reisemål rundt Boulder

Flere feriebolig-tips

Andre søker også etter