Ferieboliger i Manteo

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Vi har 77 hus, 97 leiligheter og andre overnattingssteder i Manteo, så du kan finne det perfekte stedet for ferien din. Våre overnattingssteder har de beste fasilitetene for oppholdet ditt med familie, kjæledyr eller venner, som parkering og airconditioning. Uansett hva du er på jakt etter, finner du noe for hele gjengen – for eksempel et overnattingssted som er røykfritt og har tilgjengelighetstilpasninger.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Manteo venter på deg med sine historiske plasser

Reis til Manteo og nyt områdets festivaler, historie og interessante museer. Byen tiltrekker seg mange besøkende med skjønne øyer, herlige båtturer og nydelige hager. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Manteo

Håper du å finne severdigheter å utforske når du er i byen? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og utforsk alt som gjør Manteo til et så morsomt sted å feriere. Her er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

  • Nord-Carolina Aquarium på Roanoke Island (2,8 km)
  • Nags Head golfbane (5,9 km)
  • Destination Fun (10,7 km)
  • Stop-N-Shop Beach Shop (11,9 km)
  • Paradise Fun Park (16,2 km)
  • Full Throttle Speedway (6,5 km)

Opplev den fantastiske naturen i Manteo

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Manteo et supert sted å reise. Her er noen av områdets mest bergtakende severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Jockey's Ridge statspark (7,6 km)
  • Nags Head Woods økologiske reservat (9,1 km)
  • Outer Banks Beaches (14,3 km)
  • Alligator River nasjonale villdyrreservat (22,4 km)
  • Festival Park (1 km)
  • Elizabethan Gardens (4,4 km)

Gjennomsnittsværet for ulike sesonger i Manteo

Dersom sommeraktiviteter står høyt på listen din, er juli, august, juni og september de varmeste månedene med en gjennomsnittstemperatur på 25 grader.

Transport i og rundt Manteo

Flyplassen som ligger nærmest er Manteo, North Carolina (MEO-Dare County regionale flyplass). Den ligger 1,7 km unna sentrum.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Manteo?

Uansett stil og hvor langt budsjettet ditt rekker, kan vi friste med en rekke populære ferieboliger i og rundt Manteo. Med alt fra luksuriøse leiligheter og store villaer til rustikke hytter og minihus skulle det ikke være vanskelig å finne noe som faller i smak.

  • Noen ganger er kun det beste bra nok, og da passer det perfekt å bestille et opphold på "Cast~a~waves: Private Oceanfront Terrace | Steps To The Beach | Community Pool". Dette luksuriøse overnattingsstedet ligger rundt 7 kilometer fra Manteo og har fasiliteter som skjønnhetsbehandlinger og golf.
  • Du trenger overhodet ikke en fet bankkonto for å reise på ferie. "Sound Living: Exquisite Canalfront" er et utmerket alternativ hvis budsjettet er stramt. Denne ferieboligen ligger ca. 6 kilometer fra Manteo og kan skilte med blant annet museer i nærheten og et svømmebasseng.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Manteo.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Manteo?

Hvis du føler behov for å slappe av noen dager, har vi masser av innbydende ferieboliger for en helgetur til Manteo. Du kan ta en velfortjent pause på et av disse alternativene:

  • Hvis du er glad i å være ute i naturen, bør du vurdere "5146 Tuckers Dream 2 Min Walk To Beach Close To Wright Bros Memorial". Overnattingsstedet ligger omtrent 12 kilometer nord for Manteo, like ved Nags Head Woods økologiske reservat og Nord-Carolina Aquarium på Roanoke Island. Her kan du se fram til praktiske fasiliteter som en grill og omvisninger på vingård i nærheten.
  • Et annet bra alternativ er "Outer Banks Beach And Sound Oasis", som ligger omtrent 13 kilometer nord for Manteo. Ferieboligen tilbyr fasiliteter som tennisbaner og et svømmebasseng, og i området finner du naturattraksjoner som Tracks in the Sand og Elizabethan Gardens.

Hvilke er de beste alternativene for en romantisk helgetur i eller i nærheten av Manteo?

En romantisk helgetur er en god idé når du vil gi din utkårede litt ekstra kjærlighet – uansett om den tilbringes i en tømmerhytte eller et hus på stranda. Ta med din bedre halvdel på et par hyggelige dager på et av disse etterspurte overnattingsstedene i eller nær Manteo:

  • Sett på litt romantisk musikk, og ta livet med ro sammen på "7500 Soundscape Canalfront Private Dock Community Boat Ramp". Overnattingsstedet ligger ca. 2 kilometer fra Manteo, og her finner dere alt dere trenger til en romantisk helgetur, blant annet en peis og en strand i nærheten.
  • "Oceanside, Private Pool, Hot Tub" er et annet godt alternativ som du helt sikkert vil like. Det ligger ca. 6 kilometer fra Manteo og har en peis og et svømmebasseng.

Hva er det beste stedet å bo hvis du ønsker å leie et hus for en helg i eller i nærheten av Manteo?

Du kan dra tidlig fra jobb på fredag ettermiddag og reise til Manteo historiske sentrum, 0,1 kilometer nordøst for Manteo. Her finnes det mange tilbud for aktive reisende i tillegg til en rekke muligheter for å slappe av. En langhelg i en feriebolig fra Vrbo er akkurat medisinen du trenger.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Manteo?

Du kan planlegge et ferieopphold med andre og få det dobbelt så gøy. Enten du planlegger en aktiv ferie med venner eller en stor familiegjenforening, er det ikke mangel på ferieboliger for større grupper i eller i nærheten av Manteo:

  • "Oceanside, Private Pool, Hot Tub" kan friste med både plass, komfort og privatliv, og vil nok falle i smak hos alle gjestene. Opptil 16 personer kan innlosjeres i denne ferieboligen, som har 6 soverom, en peis og et svømmebasseng. Du finner dette flotte overnattingsstedet ca. 6 kilometer øst for Manteo.
  • Ingenting er så viktig som å henge med dem du er glad i, og "Delight In Semi - Oceanfront Direct Beach Access W" legger til rette for det. Overnattingsstedet ligger rundt 45 kilometer sørøst for Manteo, og hele 16 personer kan bo her. Ferieboligen har 7 soverom i tillegg til fasiliteter som en grill og et svømmebasseng.

Hvilke er de beste ferieboligene med basseng i eller i nærheten av Manteo?

Et basseng er ofte høyt på prioriteringslisten når man skal bestemme seg for hvor man skal tilbringe ferien, og særlig hvis man skal ha med barna. Ta en titt på disse ferieboligene med basseng i eller i nærheten av Manteo, og tilbring ferien i vannet:

  • Ta med familien på en minneverdig ferie til "Tranquil House Inn - Downtown Waterfront Manteo". Dette overnattingsstedet har mange praktiske fasiliteter i tillegg til bassenget, blant annet museer i nærheten og wi-fi inkludert.
  • Du kan også lade batteriene på "The Christmas House Vibrant 3 Bedroom Home". Her kan du forvente et svømmebasseng og en grill i tillegg til bassenget.

Manteo har et fuktig subtropisk klima klima, og gjennomsnittstemperaturen om sommeren ligger på 25 ºC til 25 ºC. Heldigvis trenger du ikke vente til neste sommer! Bruk søkefeltet øverst på siden, og juster filtrene for å finne det ideelle overnattingsstedet i Manteo, så kan du ta ferieturen når som helst på året.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Manteo?

Uansett om du drømmer om en ferie langt ut på langdsbyda eller like ved havet, blir alt bedre når du deler opplevelsen med de viktigste personene i livet ditt. Du kan ta med deg hele gjengen til en av disse store familievennlige ferieboligene i eller i nærheten av Manteo.

  • Samle hele gjengen på "Cottage By The Sea - Village Landings 58", som har 4 soverom og soveplasser for opptil 9 gjester. Dette overnattingsstedet ligger omtrent 3 kilometer øst for Manteo og tilbyr fasiliteter som en stue og en brødrister.
  • "Azure Dreams: Oceanside, Private Pool And Hot Tub" er også en favoritt hos familier. Ferieboligen ligger rundt 7 kilometer nordøst for Manteo, har 6 soverom og plass til opptil 12 gjester. Her finner du dessuten fasiliteter som et svømmebasseng og fuglekikking i nærheten.

Det er rikelig med familieaktiviteter i nærheten for både store og små. Universal Studios Florida™, Broadway og Dollywood er alle vel verdt et besøk.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Manteo?

Hvis du liker tanken på å sitte tett i tett rundt et bål, men ikke har så lyst på campingdelen av det, er en feriebolig med en bålplass et utmerket alternativ. Du kan nyte alle bekvemmelighetene du har hjemme ved et av disse utleiestedene i eller i nærheten av Manteo, som også tilbyr denne koselige fasiliteten:

  • "My Blue Heaven - Oceanview And Pool Access" byr på et bålsted, et svømmebasseng og selvfølgelig en bålplass. Syng sanger sammen, fortell skumle historier eller bare heng ute med med dine nære og kjære ved dette koselige utleiestedet.
  • "Perfect Ocean And Sunset Views" er et annet sted hvor dere kan ha det sosialt og koselig sammen rundt et sprakende bål. Det tilbyr også museer i nærheten og tennisbaner.

Flere feriebolig-tips