Bilde tatt av Marisa Heilman

Ferieboliger i Springfield

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Bla gjennom ferieboligene våre i Springfield for å finne et overnattingssted som er perfekt for deg. Våre ferieboliger har de beste fasilitetene for deg og de du reiser sammen med, som boblebad og hage. Det blir enkelt å finne et sted som passer for alle, med for eksempel tilgjengelighetstilpasning og røykeforbud.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Book en feriebolig for turen din til Springfield

Opplev den unike karakteren til Springfield ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

Aktiviteter og attraksjoner i Springfield

Er du på jakt etter ting å gjøre under oppholdet ditt? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og utforsk alt det som gjør Springfield så unikt. Her er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

  • Ragged Mountain skiområde (15,6 km)
  • Upper Valley Aquatic Center (29,8 km)
  • Lake Sunapee Golf Club (12,5 km)
  • Country Club Of New Hampshire (16,4 km)
  • Newport Golf Club (19,9 km)
  • Northcote (23,9 km)

Få flotte naturopplevelser i Springfield

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Springfield et ypperlig sted å reise. Her er bare noen av områdets mest bergtakende naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Lake Sunapee (12,9 km)
  • Connecticut Lakes Region (18,4 km)
  • Mount Kearsarge (18,9 km)
  • Mount Sunapee State Park (19,5 km)
  • Wellington delstatspark (26 km)
  • Newfound Lake (28,1 km)

Hvordan komme seg til og rundt i Springfield

Fly til Lebanon, NH (LEB-Lebanon kommunale flyplass), den nærmeste flyplassen, som ligger 26,5 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du vurdere å fly til Springfield, VT (VSF-Hartness statlige flyplass), som ligger 43 km unna.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Springfield?

En romantisk ferie med din utvalgte, en familiereise eller litt egentid – uansett hva du ønsker å få ut av ferien i Springfield, har vi et sted for deg. Her er et par populære ferieboliger det er verdt å se nærmere på:

  • Av og til er kun det beste bra nok, og da er det perfekt å bestille noen netter på "3 Bedroom Condo In Eastman With Lake Views From Nearly Every Room". Denne elegante ferieboligen ligger 7 kilometer fra Springfield og kan tilby fasiliteter som en peis og et svømmebasseng.
  • Du kan selvsagt ha en herlig ferie uten at det koster skjorta. "3 Bedroom/1 Bath - Babbling Brook" er et budsjettvennlig alternativ som kan være et utmerket valg. Denne ferieboligen ligger ca. 19 kilometer fra sentrum av Springfield og kan skilte med blant annet en grill, et bålsted og alt annet du måtte behøve.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Springfield.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Springfield?

Et lite avbrekk fra hverdagen kan ofte være det som trengs for å føle seg som et nytt og bedre menneske. Pakk reisevesken og finn deg til rette i en av disse ferieboligene for en helgetur til Springfield:

  • "Serene Hilltop Retreat On 12 Acres" ligger 17 kilometer øst for sentrale Springfield og er et godt likt valg blant eventyrlystne reisende og naturentusiaster. I området kan du oppleve severdigheter som Madison Boulder Natural Area og Merrymeeting Lake eller bruke tiden på aktiviteter som fiskemuligheter og sykling.
  • "Central A/c And Fast Wifi In The Sunapee Region" er også et godt valg for å legge hverdagen bak seg noen dager. Dette overnattingsstedet ligger rundt 25 kilometer sør for Springfield og passer utmerket som base hvis du vil prøve deg på golf eller sykling. Du bør heller ikke gå glipp av Brewster Beach og Wickwas Lake når du er i området.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Springfield?

Du kan reise på ferie med andre og få mye moro. Enten du planlegger en episk reise med gode venner eller en stor familiesammenkomst, har vi mange ferieboliger for store grupper i eller i nærheten av Springfield:

  • En rekke fasiliteter, for eksempel en grill og et bålsted, gjør "Family Fun - 6 Min To Lake Sunapee Beach And Ski Base" til en vinner. Dette populære overnattingsstedet har 5 soverom og kan huse opptil 14 personer. Du finner det rundt 16 kilometer sør for hjertet av Springfield.
  • Det er lite som er viktigere enn å henge med dem du er glad i, og "5 Star Accommodation Meets Farm Life #hartlandhillfarm" gjør det mulig. Overnattingsstedet ligger ca. 35 kilometer vest for Springfield, og hele 12 gjester kan overnatte her. Ferieboligen har hele 5 soverom og fasiliteter som et bålsted og en hage.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Springfield?

En sammenkomst med familien bør være verdt å minnes. Uansett om du organiserer en ferie med barna eller en feiring med hele familien, tilbyr Vrbos store familievennlige ferieboliger i eller i nærheten av Springfield et hjemmekoselig sted med nok plass til alle:

  • Ca. 7 kilometer sør for Springfield ligger "Happy Vacation Home Near Lake Sunapee", som har 4 soverom og soveplasser for opptil 8 gjester. Ferieboligen tilbyr en rekke praktiske fasiliteter, blant annet håndklær og et spisebord.
  • Et annet godt alternativ er "Private Guest House At Blue Forest Farm Estate". Denne store ferieboligen ligger 16 kilometer vest for Springfield og tilbyr fasiliteter som en brødrister og håndklær. Med 4 soverom med plass til 6 personer kan du invitere de du vil.

I nærheten er det rikelig med familieaktiviteter hvis du liker å dra på sightseeing, Du kan begynne med New England Aquarium, Roger Williams Park Zoo og Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Springfield?

Sjokolade, marshmallows, kjeks og et bål er de fire ingrediensene du trenger for å få søte opplevelser og deilige ferieminner. Hvis du liker tanken på å sitte rundt en bålplass og nyte søtsaker, kan du se nærmere på disse utleiestedene i eller rundt Springfield:

  • "Relax With Family At This Historic Lakefront Cottage With Long Deep Water Dock" tilbyr en peis, en grill og selvfølgelig en bålplass. Ta fram gitaren og syng sammen, fortell skumle historier eller bare heng ute med familien ved dette koselige utleiestedet.
  • Tenn en ild og skap en avslappende atmosfære ved "Steps To Lake Sunapee / Shared Dock With Boat Slip". Dette ettertraktede feriestedet tilbyr også en grill og en peis.

Flere feriebolig-tips