Vakantiehuizen in Bahia Tangolunda

We hebben 268 vakantiewoningen gevonden — voer uw reisdatums in om de beschikbaarheid te zien

De weergegeven maanden zijn May 2024 en June 2024.
mei 2024
juni 2024
Kies het perfecte vakantieverblijf dat in de buurt ligt van Bahia Tangolunda. Vakantiewoningen beschikken over de benodigde voorzieningen voor jou en je vrienden of familie, of zelfs je huisdier, zoals airconditioning en wifi. Waar je ook naar zoekt, je vindt hoe dan ook een vakantiehuis dat bij ieders behoeften aansluit. Ons aanbod loopt uiteen van plekken met toegankelijkheidsvoorzieningen tot accommodaties waar roken niet is toegestaan.

Vind accommodaties die bij je stijl passen

  • Gemoedsrust
    Met onze Boek met Vertrouwen-garantie ontvang je 24/7 ondersteuning
  • Meer quali­ty­time
    Van boeken tot verblijven: alles is eenvoudig en fijn geregeld
  • Alle privacy van thuis
    Geniet van volledige keukens, wasvoorzieningen, zwembaden, tuinen en meer
  • Meer voor minder
    Meer ruimte, meer privacy, meer voorzieningen ... Meer voordeel!

De ontspannen stad Bahia Tangolunda wacht op u

Geniet van het entertainment en andere zaken in Bahia Tangolunda. Deze ontspannen en romantische stad is geliefd vanwege zijn stranden, watervallen en snorkelmogelijkheden. Of u nu een gezinsvakantie, een romantisch weekendje weg of een reis met vrienden heeft gepland, in een vakantiewoning is uw verblijf altijd prettig door handige voorzieningen zoals een volledig uitgeruste keuken en een wasmachine.

Ontdek de stranden en nog veel meer natuur in Bahia Tangolunda

Of u nu op zoek bent naar buitenactiviteiten of gewoon tijd wilt doorbrengen in een groene omgeving, Bahia Tangolunda is een fantastische plek om er in de buitenlucht op uit te trekken. Hier zijn een paar van de opmerkelijkste belevingen in de buitenlucht binnen 50 km van het stadscentrum:

  • Strand van Tangolunda (0,6 km)
  • Bahia de Huatulco (1,4 km)
  • Playa Chahué (2,7 km)
  • Playa Santa Cruz (3,7 km)
  • Strand van La Entrega (4 km)
  • Playa la Bocana (5,3 km)

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste vakantiehuizen in of rond Bahia Tangolunda?

Een romantisch uitje met je partner, een familiereünie of juist wat welverdiende tijd voor jezelf … hoe je ideale vakantie in Bahia Tangolunda er ook uitziet, wij hebben een accommodatie die je op het lijf is geschreven. Dit zijn een paar van de beste vakantiehuizen ter inspiratie voor je reisplannen:

  • Een goede manier om ervoor te zorgen dat je vakantie werkelijk onvergetelijk wordt, is door een luxe vakantiehuis te reserveren. Dat is waar "Penthouse With Rooftop Terrace" van pas komt. Een zwembad en conciërgeservices zijn enkele van de voorzieningen waar je over beschikt bij dit smaakvolle verblijf dat is gelegen op 0,1 kilometer van het centrum van Bahia Tangolunda, maar mijlenver verwijderd voelt van de dagelijkse sleur.
  • Let je op de centen? Voor een zacht prijsje kun je ontspannen in een schitterende omgeving bij "Palmas De Chahue 2 - 1, 130 Sf". Dit verblijf ligt op ongeveer 3 kilometer van Bahia Tangolunda en biedt voorzieningen als een zwembad en ligstoelen op het strand.

Voor nog meer onweerstaanbare opties kun je de zoekbalk aan de bovenkant van de pagina gebruiken om het ideale vakantiehuis in Bahia Tangolunda te vinden.

Wat zijn de best beoordeelde vakantiehuizen voor een weekendje weg in of rond Bahia Tangolunda?

Klok uit op vrijdag en pak je spullen. Ben jij toe aan ontspanning en plezier, dan staat je bij deze vakantiehuizen in en rond Bahia Tangolunda ongetwijfeld een onvergetelijk weekend weg te wachten:

  • "Promo |ocean View Condo From Terrace | Direct Beach Access | Sueño Del Mar" is een fijne optie op ongeveer 3 kilometer ten westen van het centrum van Bahia Tangolunda. Je hoeft geen enorme afstanden af te leggen om iets te beleven in de omgeving van dit verblijf. Ga de deur uit en verken bezienswaardigheden zoals Playa Mazunte en Playa San Agustinillo. Activiteiten als snorkelactiviteiten en rafting-activiteiten zijn de perfecte toevoeging aan je snelle break.
  • "Featured On Hgtv - Majestic Ocean" is eveneens een uitstekende accommodatie. Met een ligging op ongeveer 3 kilometer ten westen van Bahia Tangolunda is het een prima uitvalsbasis om te genieten van activiteiten als windsurf-activiteiten of golfactiviteiten. Bahía El Órgano Playa en Isla Cacaluta mogen ook niet missen in je planning als je hier bent.

Wat zijn de beste vakantiehuizen voor een romantisch weekend in of rond Bahia Tangolunda?

Nergens wakker je de liefde zo mee aan als met een romantisch weekendje weg. Kun jij niet wachten om een paar onbezorgde dagen door te brengen met je liefje? Dan hebben wij een aantal vakantiehuizen voor een romantisch uitstapje in en rond Bahia Tangolunda die je hart sneller doen kloppen:

  • Trek de deur achter je dicht op vrijdag en maak je klaar voor een paar avondjes vol romantiek bij "As Seen On Tv - Luxury And Exclusive Condo". Deze accommodatie die is gelegen op ongeveer 0,1 kilometer van Bahia Tangolunda is uitgerust met tal van fijne extraatjes, waaronder een sauna en massages.
  • "Oceanfront Condo Steps To The Pool And Beach" is een andere optie waarmee je ongetwijfeld indruk maakt. Deze accommodatie ligt pakweg 0,1 kilometer van Bahia Tangolunda en beschikt over on-site watersporten en een restaurantgids.

Wat zijn de beste huizen met zwembad die je in of nabij Bahia Tangolunda kunt huren?

Een zwembad binnen handbereik hebben is altijd een mooie bonus als je op vakantie bent, zeker als je met kinderen reist. Breng je dagen plonzend en spetterend door bij een van deze huizen met zwembad in of nabij Bahia Tangolunda:

  • Haal je zwemkleding uit de kast en vertrek naar "Five Bedroom Holiday House With Pool". Je hebt hier eveneens voorzieningen als een tuin en een barbecue.
  • Je kunt ook kiezen voor "Beautiful House In Front Of The Sea In Huatulco" en genieten van een vakantie aan het zwembad. Een tuin en een zwembad zijn andere voorzieningen hier die vast de goedkeuring van je gezelschap zullen krijgen.

Wat zijn de beste grote vakantiehuizen voor gezinnen in of nabij Bahia Tangolunda?

Als je bijeenkomt met familie wil je natuurlijk wel dat iedereen het naar zijn zin heeft. Of je nu een vakantie met je kroost plant of een reünie met andere familieleden, deze grote vakantiehuizen voor gezinnen in of nabij Bahia Tangolunda bieden je een tijdelijk thuis met voldoende ruimte voor iedereen:

  • Met slaapplaatsen voor maar liefst 8 gasten in de 3 slaapkamers is "As Seen On Tv - Luxury And Exclusive Condo" de ideale plek om met het gezin naartoe te gaan. Deze populaire accommodatie ligt op 0,1 kilometer ten oosten van Bahia Tangolunda en heeft voorzieningen als ecotour-services in de buurt en een koelkast.
  • Een andere zeer goede keuze is "Spacious Oceanfront Condo - Steps To The Beach". Dit pareltje ligt op 1 kilometer ten noordoosten van Bahia Tangolunda en biedt onder meer een combimagnetron en een tv. Dankzij de 3 slaapkamers waarin je met in totaal 6 personen kunt overnachten, kun je iedereen uitnodigen die je wilt.

Als je wat gezinsvriendelijke attracties in de omgeving wilt zien, kun je je lol op. Malecon, The Mazatlan Malecón en Malecon La Paz bieden vermaak voor zowel volwassenen als kinderen.

Zijn er vakantiehuizen met een vuurplaats in of nabij Bahia Tangolunda?

Als het idee van rond een kampvuur hangen fantastisch klinkt, maar je niet zo'n fan bent van kamperen, is een vakantiehuis met een vuurplaats de oplossing voor jou. Geniet van alle gemakken van thuis bij een van deze opties in of nabij Bahia Tangolunda die zijn voorzien van deze sfeerverhogende bonus:

  • Kruip lekker dicht tegen elkaar aan rond het flakkerende vuur bij "Oceanfront Condo Steps To The Pool And Beach". Een zwembad en een oven zijn andere voorzieningen waar je hier gemak van hebt.
  • Steek het vuur aan en ervaar de vredige sfeer bij "Oceanfront And Steps To The Beach". Deze geliefde accommodatie biedt ook een chefkok en een zwembad.