Bilde tatt av Meg Jaeger

Ferieboliger i Trails North

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Du kan se på utvalget vårt bestående av 26 hus og ferieboliger i Trails North som har akkurat det du trenger. Uansett om du leier et overnattingssted sammen med familie eller venner, finner du fasiliteter som gjør oppholdet litt mer hjemmekoselig, for eksempel wi-fi og basseng. Uansett hva du er på utkikk etter, kommer du til å finne noe som passer for hele gjengen – for eksempel et overnattingssted som er røykfritt og har tilgjengelighetstilpasninger.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Trails North?

Uansett hvilke preferanser du har, og hvor stort budsjettet ditt er, kan vi friste med en rekke ferieboliger i og rundt Trails North. Med alt fra elegante leiligheter og store villaer til rustikke hytter og minihus skulle det være enkelt å finne noe du liker.

  • Hvis du vil ha en luksusopplevelse, kommer du til å trives på "Beautiful Scottsdale Home With Heated Pool And Spa". Ferieboligen ligger omtrent 1 kilometer utenfor sentrum av Trails North og byr på førsteklasses fasiliteter som blant annet et svømmebasseng og en hage.
  • Du trenger overhodet ikke en fet bankkonto for å kunne reise på ferie. "Great Private Pool Single Family House In The Best Area Of Scottsdale" er et utmerket valg hvis du har et begrenset budsjett. Denne ferieboligen ligger ca. 1 kilometer fra Trails North og tilbyr fasiliteter som et svømmebasseng og en grill.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Trails North.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Trails North?

En kort ferie kan være akkurat det som trengs for å hvile ut helt. Når du er klar for litt avkobling, kan en av de følgende ferieboligene i eller i nærheten av Trails North være midt i blinken for en helgetur:

  • "Bright, Comfy, And Super Clean Home With Private Backyard And Pool" ligger omtrent 2 kilometer nordvest for Trails North og kan tilby alt som trengs for en trivelig miniferie, deriblant et svømmebasseng og en grill. Hvis du vil utforske området, kan du oppsøke utendørsattraksjoner som Wigwam Golf Resort og Westbrook Village Golf Course.
  • Du kan også ta en titt på "Dog - Friendly Desert Getaway W", som ligger rundt 2 kilometer vest for Trails North. Etter å ha utforsket områdets naturseverdigheter, for eksempel Palm Valley Golf Club og Troon North Golf Club, kan du finne deg godt til rette i ferieboligen som kan vise til blant annet museer i nærheten og et svømmebasseng.

Hvilke er de beste alternativene for en romantisk helgetur i eller i nærheten av Trails North?

Glem sjokolade og blomster. Noen ganger er alt dere trenger å ta en liten helgetur, bare du og din kjære. Vrbo kan friste med romantiske ferieboliger i eller nær Trails North som vil få hjertet til å slå. Her er noen du garantert vil like:

  • Sett på sangen deres, og ta livet med ro sammen på "Swsswinedownhouse Private Pool Walk To Kierland Commons". Overnattingsstedet ligger omtrent 1 kilometer fra Trails North, og her har de alt hjertet kan begjære for en romantisk helgetur, blant annet massasjer og omvisninger på vingård i nærheten.
  • "Relax Poolside, 3/b Spacious Home In Scottsdale" er et annet overnattingssted hvor dere kan nyte noen romantiske dager sammen. Det ligger ca. 2 kilometer fra Trails North, og her kan dere blant annet se frem til omvisninger på vingård i nærheten og et svømmebasseng.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Trails North?

Du kan reise med andre og få det mye gøyere. Enten du planlegger en episk ferie med gode venner eller en stor familiesammenkomst, har vi et stort utvalg av ferieboliger for større grupper i eller i nærheten av Trails North:

  • En rekke fasiliteter, som en hage og et svømmebasseng, gjør "The Peacock House - Pool + Hot Tub + Putting Green" til en vinner. Dette populære overnattingsstedet har 4 soverom og kan huse opptil 12 gjester. Du finner det ca. 3 kilometer vest for sentrum av Trails North.
  • "Entertainers Dream House - Perfect For Golfers And Families Tons Of Space" er et annet bra valg. Overnattingsstedet ligger rundt 6 kilometer sør for Trails North, har 6 soverom og plass til 14 gjester. Fasiliteter som en grill og en peis er noe av det som vil bidra til å gjøre oppholdet mer komfortabelt.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Trails North?

En sammenkomst med familien bør være minneverdig. Uansett om du planlegger en ferie med barna eller en feiring med familien, tilbyr disse store familievennlige ferieboligene i eller i nærheten av Trails North et hjem borte fra hjemmet med god plass til alle:

  • "New Airy Scottsdale Home Near World" har 10 soveplasser fordelt på 4 soverom og er midt i blinken for litt kvalitetstid med familien. Denne attraktive ferieboligen ligger 2 kilometer sørvest for Trails North og kan vise til fasiliteter som håndklær og et kjøkken.
  • Et annet bra alternativ er "Hot Tub • Heated Pool • Close To Dining And Shopping". Ferieboligen ligger 2 kilometer sørvest for Trails North og tilbyr fasiliteter som et kjøleskap og en reiseseng. Med 4 soverom med plass til opptil 8 personer kan du invitere de du vil.

Det er massevis av familievennlige severdigheter i området. Disneyland®, Universal Studios Hollywood™ og Disney California Adventure® Park byr på spenning og moro for både voksne og barn.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Trails North?

Enten du ønsker å nyte et glass vin ved siden av flammene med din kjære, eller bare holde deg god og varm når sola går ned, vil Vrbo hjelpe deg med å finne en feriebolig med en bålplass. Her er et par av våre beste alternativer i eller i nærheten av Trails North:

  • Du kan samle familien rundt det sprakende bålet ved "Villa Contento - Special Oct Rates". Fasiliteter som museer i nærheten og et svømmebasseng er noen andre goder som tilbys her.
  • Tenn en ild og skap en avslappende atmosfære ved "Westin Kierland Resort Highest Reviewed Owner Many Dates Available". Dette ettertraktede feriestedet byr også på museer i nærheten og tennisbaner.

Flere feriebolig-tips