Ferieboliger i Melrose on the Beach

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Vi har et utvalg bestående av 25 hus, 10 villaer og andre ferieboliger i Melrose on the Beach som er perfekte for turen din. Uansett om du leier et overnattingssted sammen med familie, venner eller kjæledyr, finner du fasilitetene du trenger for å få fin ferie, som basseng, vaskemaskin og tørketrommel. Uansett hva du er på jakt etter, finner du garantert noe som passer for hele gjengen – for eksempel et røykfritt overnattingssted med tilgjengelighetstilpasninger.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av Melrose on the Beach?

En koselig weekend med din bedre halvdel, en familiesamling eller litt egentid – uansett hva du ønsker å få ut av ferien i Melrose on the Beach, har vi et overnattingssted som passer for deg. Her er noen ferieboliger det er verdt å se nærmere på:

  • En smart måte å sikre at ferien blir minneverdig på, er ved å bo i en luksusferiebolig. Det er der "Two - Story Home With Private Grill And Outdoor Pool" kommer inn i bildet. Et svømmebasseng og en peis er bare noen av de førsteklasses fasilitetene på dette lekre stedet, som ligger ca. 4 kilometer fra det sentrale Melrose on the Beach.
  • Har du et budsjett du må holde deg til? For en god pris kan du nyte ferien i fine omgivelser på på "Beautiful Oceanfront 2bdr Coastal Cottage". Denne ferieboligen ligger omkring 1 kilometer fra Melrose on the Beach og kan friste med fasiliteter som en grill og en stekeovn.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i Melrose on the Beach.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær Melrose on the Beach?

En kort reise kan være akkurat det som trengs for å hente seg inn. Hvis du er klar for å slappe av, kan en av de følgende ferieboligene i eller i nærheten av Melrose on the Beach være en perfekt base for en helgetur:

  • Bestill et par dager på "47 South Beach Lagoon - Magnificent 6", som ligger rundt 5 kilometer to the øst for Melrose on the Beach, og se fram til en fantastisk langhelg. Her ligger naturseverdigheter som Legendary Golf og Lake Mayer samfunnspark i nærheten, og du kan forvente fasiliteter som et svømmebasseng og en grill.
  • "Fresh And Fun On The First Fairway" er også velegnet for for en helgetur. Dette overnattingsstedet ligger ca. 5 kilometer nordøst for Melrose on the Beach og byr på fasiliteter som en grill and et svømmebasseng. Heron Point by Pete Dye at Sea Pines Resort og River Street er et par av severdighetene du bør få med deg når du er i området.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av Melrose on the Beach?

Hvis du planlegger en familiesammenkomst eller et spesielt arrangement, som et bryllup, i eller i nærheten av Melrose on the Beach, kan du tenke stort og leie en feriebolig for større grupper. Vi har mange flotte overnattingssteder med nok plass til alle du vil ha med. Her er et par eksempler:

  • Du kan tilbringe et par netter med venner og familie ved "Historic 1930c Inn - 8br/8ba Separate Suites All". Dette ettertraktede stedet ligger ca. 14 kilometer sør for Melrose on the Beach, har 8 soverom, museer i nærheten og en kokk.
  • Et annet godt alternativ for større grupper er "Incredible Ocean Oriented Home With Rooftop Deck". Dette overnattingsstedet ligger rundt 17 kilometer nordøst for Melrose on the Beach og kan by på 5 soverom, et svømmebasseng og en hage.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær Melrose on the Beach?

En familiesammenkonst bør være minneverdig. Uansett om du planlegger en reise med barna eller en feiring med hele familien, tilbyr våre store familievennlige ferieboliger i eller i nærheten av Melrose on the Beach et hjem borte fra hjemmet med god plass til alle:

  • "Sea Pines Newly Remodeled In 2018. Close To Beach" har 8 soveplasser fordelt på 3 soverom og er midt i blinken for å tilbringe tid sammen. Denne ferieboligen ligger 5 kilometer øst for Melrose on the Beach og kan vise til fasiliteter som blant annet en TV og vannsport på stedet.
  • Et annet bra valg er "8 Kingfisher, N. Forest Beach 2nd Row Ocean View Home. Private Pool And Spa". Denne store ferieboligen ligger 11 kilometer øst for Melrose on the Beach og kan skilte med fasiliteter som en mikrobølgeovn og fuglekikking i nærheten. Med 7 soverom med plass til opptil 20 personer kan du invitere de du vil.

Det finnes massevis av familievennlige attraksjoner i nærheten for både store og små. Universal Studios Florida™, Dollywood og National Aquarium in Baltimore er noen av de mest populære.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av Melrose on the Beach?

Hvis du liker tanken på å sitte tett i tett rundt et bål, men ikke har så lyst på campingdelen av det, er en feriebolig med en bålplass et utmerket alternativ. Du kan nyte alle bekvemmelighetene du har hjemme ved et av disse utleiestedene i eller i nærheten av Melrose on the Beach, som også tilbyr denne koselige fasiliteten:

  • Snakk, le og syng sammen med venner og familie rundt bålet ved "Sea Pines - 1588 Lagoon Villas". Dette utleiestedet byr på mange andre nyttige fasiliteter, slik som tennisbaner og en grill.
  • Tenn en ild og skap en avslappende atmosfære ved "Gorgeous Updated Five Bedroom Sea Pines Home With A Pool And Ht Links Golf View". Dette koselige feriestedet byr også på en grill og et svømmebasseng.

Flere feriebolig-tips