Lejlighed

Amomum Apartment, AC, Wifi!Nyt!

Billedgalleri for Amomum Apartment, AC, Wifi!Nyt!

En moderne stue med et glasbord, en sofa, et fjernsyn og et stort vindue.
En stue med en beige sofa, et stort spejl, en potteplante og et fladskærms-tv.
Et spiseområde med et træbord, fire stole og en potteplante.
En pænt redt seng med et grønt tæppe, et billede af farverige bygninger på væggen, en sengetårnlampe og et lille bord med en lampe.
Et lille køkken med hvide skabe, en træbordplade, indbygget ovn og mikroovn.

Anmeldelser

8,0 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Rossio Torv

Populære faciliteter

  • Aircondition
  • Køleskab
  • Internet
  • Vaskeri
  • Rygning forbudt
  • Mikrobølgeovn

Udforsk området

Åbn kort
Lisboa
  • Place, Avenida Almirante Reis
    ‪3 min. gang‬
  • Place, Rossio Torv
    ‪15 min. gang‬
  • Place, Avenida da Liberdade
    ‪16 min. gang‬
  • Airport, Lissabon (LIS-Humberto Delgado)
    ‪11 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

3 soveværelser (5 sovepladser)

Soveværelse 1

1 enkeltseng

Soveværelse 2

1 dobbeltseng

Soveværelse 3

1 futon (dobbeltseng)

2 badeværelser

Badeværelse 1

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Toilet · Kun brusekabine

Områder

Køkken

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Lissabon

Denne lejlighed befinder sig i Lissabon Gamle Bydel – et område i Lissabon. Lissabon Katedral (Se) og Santa Justa Elevator er et par betydningsfulde seværdigheder, mens nogle af stedets naturskønne områder omfatter Costa da Caparica Strand og Carcavelos Strand. Fado-museet og Torel-haven er også et besøg værd.
Kort
Lisboa

Hvad ligger i nærheden?

  • Avenida Almirante Reis - 3 min. gang - 0.3 km
  • Martim Moniz-pladsen - 12 min. gang - 1.0 km
  • São Jorge Slot - 13 min. gang - 1.2 km
  • Rossio Torv - 15 min. gang - 1.3 km
  • Avenida da Liberdade - 16 min. gang - 1.4 km

Sådan kommer du rundt

  • R. Angelina Vidal Sporvognsstation - 1 min. gang
  • Rossio Lisboa Station - 19 min. gang
  • Lissabon (LIS-Humberto Delgado) - 20 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Bada - ‬9 min. gang
  • ‪Carvoaria Jacto - ‬2 min. gang
  • ‪Uma Churrasqueira - ‬5 min. gang
  • ‪Maria Food Hub - ‬2 min. gang
  • ‪Sputnik Craft Beer - ‬4 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er Amomum Apartment, AC, Wifi!Nyt! et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvad koster det at overnatte hos Amomum Apartment, AC, Wifi!Nyt!?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Amomum Apartment, AC, Wifi!Nyt! den 28. feb. 2027 starter fra 5.549 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 26. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Hvornår er indtjekning på Amomum Apartment, AC, Wifi!Nyt!?

Indtjekning starter kl. 15.00.

Hvornår er udtjekning på Amomum Apartment, AC, Wifi!Nyt!?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Amomum Apartment, AC, Wifi!Nyt!?

Dette lejlighedskompleks ligger i Lissabon Gamle Bydel, kun 2 km fra Avenida Almirante Reis, Rossio Torv og Avenida da Liberdade. Derudover ligger Lissabon Katedral (Se) og Santa Justa Elevator ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til R. Angelina Vidal Sporvognsstation og R. Forno Tijolo Sporvognsstation.

Anmeldelser

8,0

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 1 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 3 anmeldelser

8,8/10

Rengøring

8,8/10

Indtjekning

7,4/10

Kommunikation

8,8/10

Området

8,8/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Loved being there

The property is located in a great spot. We could access most of the areas that we wanted to visit by foot, and short Uber rides. The residence was very quiet and great for sleep. Highly Recommend!
Overnattede 10 nætter i juni 2023
Svar fra VrboOwner den 8. maj 2024
Hello Raymond, thank you for the comment. It's amazing to hear that you enjoyed the property and the location! It was a pleasure hosting you and we hope to see you again soon!
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Lisbon

Good location pretty central. Clean and modern accommodations. Only problem is with the 3rd bedroom. There is no air flow so it gets insanely hot and a fan could not be provided for us.
Overnattede 4 nætter i september 2022
Svar fra VrboOwner den 7. okt. 2022
Hi Ren, thank you for the feedback. We're very happy to know that your enjoyed the property and the location! Please note that a fan is not part of the list of amenities. It was a pleasure hosting you and we hope to see you again soon!
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Kommunikation
Had issues upon checking-in, weren’t sure which floor the apartment was on. Sent a message via the Vrbo app to ask which floor to go to, had a response the day after (obviously we ended figuring it out on our own!). The garbage disposal bins are in the entrance so I won’t even talk about the smell upon entering the building… We were 5 adults therefore we asked if we could get 2 sets of keys since we weren’t planning on spending all our time together. We were told that only people staying 15 days or more get a second set of keys. I offered to pay for a second set of keys to be made, to leave a deposit… spoke to 3 different people about this issue. It is completely RIDICULOUS to not be able to provide a 2nd set for 5 adults. Nobody was willing to help us. The third room listed is completely HILARIOUS. The sofabed barely fits 2 people, there is no airflow whatsoever… no room for your luggage, no privacy since the doors have windows. This listing is not convenient for more than 3 people. The livingroom AC was leaking. Sent a message telling them about this issue, was told that some leakage is “normal” and was asked to send a video/pictures. Decided to simply put a bucket to collect the water and not send the video because we didn’t want anybody to enter the apartment while we were out. Buttomline great location but “customer service” was absolutely horrible and I will never go back. Don’t expect any help or rapid response from them. The management is completely disappointing.
Overnattede 5 nætter i oktober 2025
Svar fra VrboOwner den 18. nov. 2025
Hello, we're sorry you feel this way. We want to let you know that we always do our best to assist our guests, since their comfort is our top priority. As soon as you contacted us, we tried to help you the best we could. We're sorry you weren't satisfied. We appreciate the comments.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback