Denne lejlighed befinder sig i Centro – et område i Madrid. Plaza de Cibeles og Puerta de Alcalá er et par betydningsfulde seværdigheder, du kan aflægge et lille visit. Er du i shoppehumør, kan du med fordel kigge forbi Gran Via og Paseo de la Castellana. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under dit ophold? Se, hvad Bernabéu Stadion eller Movistar Arena har på programmet.
Adolfo Suárez Madrid-Barajas Lufthavn (MAD), Madrid - 19 min. kørsel
Restauranter
Café Circulo de Bellas Artes - 4 min. gang
Starbucks - 2 min. gang
La Rollerie - 3 min. gang
Tim Hortons - 5 min. gang
McDonald's - 2 min. gang
Ofte stillede spørgsmål
Er Cibeles Exclusive I apartment in Madrid et kæledyrsvenligt overnatningssted?
Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.
Hvad koster det at overnatte hos Cibeles Exclusive I apartment in Madrid?
Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Cibeles Exclusive I apartment in Madrid den 17. nov. 2026 starter fra 4.671 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 1. nov. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.
Hvornår er indtjekning på Cibeles Exclusive I apartment in Madrid?
Indtjekning starter kl. 15.00.
Hvornår er udtjekning på Cibeles Exclusive I apartment in Madrid?
Udtjekning er kl. 11.00.
Hvor ligger Cibeles Exclusive I apartment in Madrid?
Dette lejlighedskompleks ligger i Centro, kun 5 minutters gang fra Calle de Alcalá og Gran Via. Derudover ligger Puerta del Sol og Prado Nationalmuseum 10 minutter derfra. Sevilla Metrostation ligger inden for 2 i minutters gang, mens Banco de Espana Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.
Anmeldelser
8,0
Alletiders
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 2 af i alt 3 anmeldelser
10 - Fremragende
2
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 3 anmeldelser
8 - Udmærket
0
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 3 anmeldelser
6 - Okay
0
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 3 anmeldelser
4 - Dårligt
1
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 3 anmeldelser
2 - Forfærdeligt
0
10/10
Rengøring
7,4/10
Indtjekning
9,4/10
Kommunikation
8,0/10
Området
9,4/10
Annoncens rigtighed
Anmeldelser
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Zeba M.
6. okt. 2025
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Loved the stay. Very conveniently located to all attractions
Overnattede 5 nætter i august 2025
Verificeret anmeldelse
4/10 Ringe
Ricardo C.
17. jul. 2025
Synes godt om: Rengøring, kommunikation, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Indtjekning
More Cons than Pros
Let me start with the only Pro. The apartment is beautiful and spacious. We had 7 travelers and it was plenty big for everyone. It’s a very nice modern apt. The Cons. Check in is absolutely BRUTAL. After I reserved on VRBO and entered my CC info, they don’t just run it. They schedule the payments and you have to confirm them or your reservation will get canceled. I was sent an email a day or so later after booking that I thought was just confirmation. Then I got a cancellation. Come to find out I have to confirm their charge. Fine. I re-book (luckily it was still available). Get the first email and I confirm. A day or so later I get another email to confirm the second charge. Fine. Now I have to download the app for the wireless entry into the bldg and apt. No biggie. But then I had to enter pictures of everyone’s passport info on their app. Should be good to go? Nope. Had to enter cc for security deposit as I was trying to get in the building. Didn’t ask for it before until then. The wireless entry is not great. We stayed in 3 apts this trip. None asked for IDs for the guests.The street is closed off because it’s a full on construction zone. Not the host’s fault but that should be mentioned in the listing. The air conditioning is terrible. We were MISERABLE on the last night of our trip. The AC works great in the common areas. In the bedrooms it’s a sauna. The t-stats in the rooms are pointless. Fix check in process and AC and it’s a great place.
Overnattede 1 nat i juli 2025
Svar fra VrboOwner den 31. jul. 2025
Hello Ricardo.
We're truly sorry your reservation/check in process was not optimal.
According to European regulation no online payment can be done without authorization from the cardholder's bank. It needs autentication otherwise is not considered a secure transaction. Failing to pay results in cancelation and as you said, we tried contacting you via email before that but, unfortunately, it was overlooked on your part.
As for registration, it is also required by law to register all guests. If other accomodations don't ask for them, they are indeed breaking the law.
The construction is, in fact, warned before booking. It is the correct thing to do.
Lastly, we'd like to apologize if you had issues with the A/C. If the A/C worked on the common areas this probably means that instructions were not followed on the t-stats in the bedrooms.
Nevetheless, we hope to see you another time back in Madrid.
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Daniela V.
2. sep. 2026
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
La ubicación fue prioridad en seleccionar la propiedad es el segundo año que nos quedamos y nos encanta.
Overnattede 8 nætter i august 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback