4BR Villa Pvt Pool, Rooftop. 10m walk to Beach. Starlink. Free Airport pick up

Billedgalleri for 4BR Villa Pvt Pool, Rooftop. 10m walk to Beach. Starlink. Free Airport pick up

Et hotel med flere etager, altaner, store vinduer og et overdækket udendørs område.
Video af overnatningsstedet
En rummelig opholdsstue med stort fladskærms-TV, loftsvifte og lysekrone.
Et luksuriøst interiør med en prangende lysekrone, gelænder af glas og et vinkort.
Et hotel med swimmingpool, flere balkoner og en klar himmel.

Anmeldelser

6,0 ud af 10.

Højdepunkter

  • Afslapning i vandet
    Den højt bedømte pool er det perfekte sted at stresse af.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af House Party Karts

Populære faciliteter

  • Altan
  • Swimmingpool
  • Grill
  • Fitnesscenter på stedet
  • Aircondition
  • Køleskab

Udforsk området

Åbn kort
Accra
  • Place, House Party Karts
    ‪11 min. gang‬
  • Place, Kokrobite Beach
    ‪9 min. kørsel‬
  • Place, Labadi-stranden
    ‪42 min. kørsel‬
  • Airport, Accra Intl. Lufthavn (ACC)
    ‪36 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

4 soveværelser (8 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng

Soveværelse 3

1 queensize-seng

Soveværelse 4

1 queensize-seng

5 badeværelser, 1 toilet

Badeværelse 1

Sæbe · Håndklæder til rådighed · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Sæbe · Håndklæder til rådighed · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 3

Sæbe · Håndklæder til rådighed · Kun brusekabine

Badeværelse 4

Sæbe · Håndklæder til rådighed · Kun brusekabine

Badeværelse 5

Sæbe · Håndklæder til rådighed · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 6

Sæbe · Håndklæder til rådighed · Toilet

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Altan
Udendørs legeområde
Have
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Kort
Accra

Hvad ligger i nærheden?

  • House Party Karts - 11 min. gang - 1.0 km
  • Kokrobite Beach - 9 min. kørsel - 6.5 km
  • Accras internationale kongrescenter - 32 min. kørsel - 26.4 km
  • Accra - 33 min. kørsel - 31.6 km
  • Labadi-stranden - 42 min. kørsel - 33.3 km

Sådan kommer du rundt

  • Accra Intl. Lufthavn (ACC) - 48 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Pizza Hut - ‬10 min. kørsel
  • ‪Enso Nyame Ye - ‬14 min. kørsel
  • ‪Big Milly's - ‬9 min. kørsel
  • ‪New York Sizzler - ‬6 min. kørsel
  • ‪Starbites Dansoman - ‬17 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har 4BR Villa Pvt Pool, Rooftop. 10m walk to Beach. Starlink. Free Airport pick up en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Er 4BR Villa Pvt Pool, Rooftop. 10m walk to Beach. Starlink. Free Airport pick up et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos 4BR Villa Pvt Pool, Rooftop. 10m walk to Beach. Starlink. Free Airport pick up ?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på 4BR Villa Pvt Pool, Rooftop. 10m walk to Beach. Starlink. Free Airport pick up ?

Indtjekning starter kl. 15.00.

Hvornår er udtjekning på 4BR Villa Pvt Pool, Rooftop. 10m walk to Beach. Starlink. Free Airport pick up ?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger 4BR Villa Pvt Pool, Rooftop. 10m walk to Beach. Starlink. Free Airport pick up ?

Feriested ligger i bjergene, kun 0,8 km fra House Party Karts og 4,1 km fra West Hills Mall. Derudover ligger Kokrobite Beach og Kaneshie Markedskompleks ca. 20 km derfra.

Anmeldelser

6,0
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 1 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 2 anmeldelser

7,0/10

Rengøring

7,0/10

Indtjekning

6,0/10

Kommunikation

5,0/10

Området

6,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Elegant, clean, and a special

In fact, I can't describe the house because it is so wonderful, elegant, clean, and a special, there was nothing missing from the house that was fully equipped, it was all new and very clean! The host was very responsive and welcoming. I would choose it again as a home and highly recommend it!
Overnattede 7 nætter i december 2024
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
This was one of the worst VRBO rental experiences I've ever had, and I've used VRBO all over the world. The location was very bad with very rough dirt roads and a steep climb. The house design looks good, but the quality of the craftsmanship is very poor with dangerous electrical work. The air conditioners were leaking condensation on the floors.The worst part was that there were other people living in the house while we were there, which was not disclosed. The women with our group did not feel safe.I'm not the type to give bad reviews on a regular basis, as ai believe that there are sometimes uncontrollable circumstances that create negative experiences. However, in this case, this review is warranted, and I would have appreciated it if someone had warned us previously.On a side note, we had a great time in Accra, and we will be back. The best locations are within 10 - 20 minute drives from the airport.
Overnattede 7 nætter i oktober 2025
Svar fra VrboOwner den 21. nov. 2025
Dear valued guest, I'm sorry to hear you're unhappy with your stay. I want to address your concerns and provide some context. Early Check-in and Support: We were happy to accommodate your early check-in request and assist with visa applications and you were engaged throughout your stay for which you confirmed you were happy and that everything was OK. Our goal is to ensure a smooth experience. Air-conditioning Issue: I apologize for the inconvenience caused by the faulty air-conditioning. Our engineers responded promptly, and the issue was resolved as quickly as possible. Actually arrival earlier than expected hence you may think they spent the night. Security Presence: We maintain a 24-hour security presence, and I'm surprised you had concerns about safety. Road Conditions: I understand the road to the property isn't ideal, but it's managed by the local authority. Ghana is a developing country, and we're doing our best to provide a comfortable stay. House Rules: I remind you that smoking is not allowed inside the rooms, and we had to address this during your stay. Check-out times are clearly stated, and we couldn't accommodate a late check-out due to the next booking. Airport Distance: The distance to the airport is indeed stated in our listing before your booking. We strive to provide a welcoming environment, and it's unfortunate you had a less-than-ideal experience. If you'd like to discuss further, please don't hesitate to reach out. Best regards, Sugarville Getaway
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback