Hele boligen·Privat vært

Vælg Twilight Tide Villa, hvis du kun forventer det bedste fra din ferie

Billedgalleri for Vælg Twilight Tide Villa, hvis du kun forventer det bedste fra din ferie

En person slapper af i en stor, klar pool med udsigt til havet.
En stor, fleretages bygning med et tag i middelhavsstil, omgivet af frodig vegetation og en klar blå himmel.
Et rummeligt køkken med træskabe, en bordplade i granit og et spiseområde med et bord og stole.
En rummelig opholdsstue med fletmøbler, et glashoved og havudsigt gennem en skydedør.
En træterrasse med blå polstrede siddepladser, med udsigt over en strand med palmer og en klar himmel.

Anmeldelser

5,4 ud af 10.

Højdepunkter

  • På stranden
    En unikt overnatningssted ved stranden med direkte adgang til strande og havet.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Montanita-stranden

Populære faciliteter

  • På stranden
  • Møbleret altan eller terrasse
  • Boblebad på stedet
  • Privat pool
  • Grill
  • Internetadgang

Udforsk området

Åbn kort
Montañita, Provincia de Santa Elena
  • Place, Montanita-stranden
    ‪2 min. gang‬
  • Place, Montañita Kirke
    ‪2 min. gang‬
  • Place, Montanita Spansk Skole
    ‪2 min. gang‬

Værelser og sovepladser

7 soveværelser (20 sovepladser)

Soveværelse 1

2 dobbeltsenge

Soveværelse 2

2 køjesenge (enkeltsenge)

Soveværelse 3

1 kingsize-seng

Soveværelse 4

2 dobbeltsenge

Soveværelse 5

1 queensize-seng

Soveværelse 6

1 queensize-seng

Soveværelse 7

1 queensize-seng

5 badeværelser

Badeværelse 1

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 3

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 4

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 5

Toilet · Kun brusekabine

Områder

Terrasse eller gårdhave
Veranda eller hawaiiansk terrasse
Køkken
Altan
Have
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Montañita

Denne feriebolig befinder sig på stranden i Manglaralto. Machalilla nationalpark og Montanita-stranden reflekterer områdets naturlige skønhed. Områdets andre seværdigheder inkluderer Valdivia Akvarium og Islote Pelado. Udforsk områdets muligheder for oplevelser på, i og ved vandet såsom dykning, snorkling og motorbådssejlads i nærheden, eller nyd godt af den fri natur ved at kaste dig ud i mulighederne hvad angår vandring.
Kort
Montañita, Provincia de Santa Elena

Hvad ligger i nærheden?

  • Montanita-stranden - 2 min. gang - 0.2 km
  • Montañita Kirke - 2 min. gang - 0.2 km
  • Montanita Spansk Skole - 2 min. gang - 0.2 km
  • Montañita Udsigtspunkt - 1 min. kørsel - 1.2 km
  • Olon Strand - 4 min. kørsel - 4.2 km

Sådan kommer du rundt

  • Guayaquil (GYE-Jose Joaquin de Olmedo Intl.) - 168 min. kørsel

Restauranter

  • ‪The Wave - ‬1 min. gang
  • ‪Shawarma Líbano - ‬1 min. gang
  • ‪La Terreta - ‬20 min. gang
  • ‪Carreta De Ceviches - ‬2 min. gang
  • ‪Tropical Pizzeria - ‬2 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Har Vælg Twilight Tide Villa, hvis du kun forventer det bedste fra din ferie en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool. Blandt pooltyperne finder du en infinity-pool.

Er Vælg Twilight Tide Villa, hvis du kun forventer det bedste fra din ferie et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Vælg Twilight Tide Villa, hvis du kun forventer det bedste fra din ferie?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Vælg Twilight Tide Villa, hvis du kun forventer det bedste fra din ferie?

Indtjekning starter kl. 15.00.

Hvornår er udtjekning på Vælg Twilight Tide Villa, hvis du kun forventer det bedste fra din ferie?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Vælg Twilight Tide Villa, hvis du kun forventer det bedste fra din ferie?

Feriested ligger på stranden i Manglaralto, kun 5 minutters gang fra Montanita-stranden, Montañita Kirke og Montanita Spansk Skole. Derudover ligger Olon Strand og Montañita Udsigtspunkt ca. 5 km derfra.

Anmeldelser

5,4
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 1 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 3 anmeldelser

8,8/10

Rengøring

8,8/10

Indtjekning

7,4/10

Kommunikation

7,4/10

Området

7,4/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed

Beautiful House but Countrywide unrest

Due to political protests and roadblocks preventing travel north and south of Playa Montanita we had to leave the property half way through our expected stay to be sure we could make flights home. Property was beautiful with great communication with the property manager.
Overnattede 5 nætter i juni 2022
Svar fra VrboOwner den 20. jul. 2022
Thank you for choosing Twilight Tide Villa. It was very unfortunate your stay was during the 2 weeks of peaceful protests in our area, which entailed the main highway blocked from Sunrise to Sunset. We are aware our property manager worked with you during this time, and it didn’t affect you within our local area, and she informed you of the openings from Sunset to Sunrise. She was very surprised when I informed her (notified from the gentleman in our casita) that you left early. Based on the roads, leaving 2 days early was not necessary. I do understand the anxiety with missing flights. It is unfortunate your rating reflected the road closures, and not our property. Protests are very uncommon in our area, and peaceful. From the correspondence with our property manager, it was indicated you were enjoying the house and your time there. It would have been beneficial to rate the property, and not the inconveniences outside our control. We hope you have the opportunity to visit Ecuador again, and enjoy the true beauty of the country.
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Kommunikation, annoncens rigtighed

Extremely difficult and invasive owners

We are a group of respectful 30s-year-olds who booked this house because it said it sleeps 20 people. When the owners found out it was 20 people they told us the house does not actually sleep 20 so we booked a second house in the neighborhood. They then became suspicious and told us we would only be allowed to have 16 people at the house at all times. When we arrived, we realized there is a man living on the property who has use of the pool and hot tub, we were not informed at all about the presence of another person. Thankfully, this man turned out to be a kind person- however the owners should have let us know in advance. Additionally, the owners came on the property every day to snoop and wander around. They also entered the house without any notice when we would be out of the home and would leave before we returned. They were undergoing construction in front of the pool, with bulldozers and gigantic rocks. Their cars blocked our exit from the driveway. It felt unsafe to use the beach during the day, disruptive to a relaxing vacation, and a complete invasion of privacy. When someone books a “private home”, they expect privacy. On the last day, they came banging on the door claiming we entered an “owner’s closet” and took their personal beach towels. There was no sign on any closets in the house and it became clear they were entering the house and snooping when we were all away. This is one of the most uninviting and rude host experiences our group has ever had.
Overnattede 7 nætter i februar 2023
Svar fra VrboOwner den 31. mar. 2023
Sorry you had a misunderstanding to the information we provided on VRBO. Our rental clearly states a maximum of 16 adults, or 20 people with children. There is 1 bedroom with bunk beds which is not conducive to 4 adults. Your reservation on 6/28 was for 16 adults. On 10/4 you were looking for a 2nd house as you were expecting more than 20 guests. I provided our rental manager’s contact. On 10/22, you indicated “No worries, we will split up the group - we found a second home”. On 12/12 you inquired about a cook for the entire group, and requested to have the meals together on our property. Our listing clearly states the amenities are for the registered/staying guests on our property. We did lift this rule to allow your group to have dinners together. However, that was ignored and the additional people staying in the other subpar property used our facilities and amenities from early morning until late at night. A comparison is booking a room at a Motel 6 and wanting to spend your days at the Ritz Carlton. Most people understand our rule is no different than any other resort, hotel or home. The older gentleman referred to lives in the casita above the garage, and is no different than a caretaker. He does have access to the pool when guests are not here, and maintains a low profile to not bother guests. Coming onto the property entailed letting our day worker into the garage at 8:00 am weekdays, and his work was in areas so as not to bother the guests. At 5:00 we returned to lock the garage and pay the day worker (they get paid daily). We have no interest in “snooping around”. There are exterior security cameras which we could look at if we wanted. We have no reason to snoop around or look at security cameras, unless the renters give us a reason to (complaints of loud parties, etc.). Regarding entering the home, we were told one of the toilets was not working and we said we would be there within 1 hour with our plumber. We arrived, knocked several times, and went in. Upon checking the toilet, there was nothing wrong. On your last day, there was construction of a sea wall to protect the property from rising tides. This did not affect your use of the property, other than the noise. When we came to check on the sea wall, we noticed many of our personal items were outside by the pool. We did not bang on the door! A text message was sent. The recap of events is grossly exaggerated and your group ignored many of the house rules.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Maravilloso lugar para integración.

Nuestra empresa buscaba un lugar privado y aislado por la seguridad por motivos de pandemia y encontramos esta casa grande, Bonita y con todas las comodidades de una casa de ciudad y la privacidad que no tienes en un hotel ! Fantástico! Seguro vamos a repetir
Svar fra VrboOwner den 20. okt. 2020
Thank you for choosing our property for your business outing! We will welcome you back again.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback