Lejlighed

NYT LISTING - Bjerget er din!-Avventure Basecamp med Hot Tub-WiFi

Billedgalleri for NYT LISTING - Bjerget er din!-Avventure Basecamp med Hot Tub-WiFi

En hyggelig stue med træpaneler, en sofa, et sofabord og en stor skydedør, der fører ud til en balkon.
En hyggelig stue med en brun lædersofa, et træbord og et køkken med træskabe og et køleskab.
En hyggelig stue med trævægge, en lædersofa, to lamper, et træbord og en stor skydedør, der fører til et udendørs område.
En hyggelig stue med træpaneler, en pejs, en sofa med mønstrede puder og en skydedør, der fører til et udendørs område.
Et hyggeligt køkken med en stenpejs, træbarstole og en bar.

Anmeldelser

9,0 ud af 10.
Fantastisk

Højdepunkter

  • Spil
    Et sjældent fund – prøv de mange forskellige spil, der tilbydes på stedet.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Close to Breckenridge Ski Resort

Populære faciliteter

  • Altan
  • Boblebad på stedet
  • Grill
  • Køleskab
  • Internet
  • Vaskemaskine

Udforsk området

Åbn kort
Breckenridge, CO
  • Place, Breckenridge Skisportssted
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Breckenridge Nordic Center
    ‪2 min. gang‬
  • Place, Main Street
    ‪18 min. gang‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (8 sovepladser)

Soveværelse 1

1 sovesofa (dobbeltseng)

Soveværelse 2

1 queensize-seng

Soveværelse 3

2 enkeltsenge og 1 køjeseng (enkeltseng)

1 badeværelse

Badeværelse 1

Badekar eller brusekabine · Toilet

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Altan
Separat spiseområde
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Breckenridge

Denne lejlighed befinder sig i Peak 8 – et område i Breckenridge, der ligger i bjergene. Breckenridge Skisportssted og Frisco Adventure Park er begge et besøg værd, hvis oplevelser er på agendaen, mens dem, som er i shoppehumør, med fordel kan kigge forbi Main Street. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under din rejse? Se, hvad Breckenridge Recreation Center eller Keystone Tennis Center har på programmet. Nyd godt af områdets skibakker med langrend og snowboarding, og gå ikke glip af mulighederne for snescooterkørsel og skøjteløb.
Kort
Breckenridge, CO

Hvad ligger i nærheden?

  • Breckenridge Skisportssted - 1 min. gang - 0.0 km
  • Breckenridge Nordic Center - 2 min. gang - 0.2 km
  • Snowflake Chair Lift - 13 min. gang - 1.1 km
  • Main Street - 18 min. gang - 1.6 km
  • Breckenridge Riverwalk Center - 18 min. gang - 1.6 km

Sådan kommer du rundt

  • Vail, CO (EGE-Eagle County Regional) - 83 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Downstairs at Eric's - ‬2 min. kørsel
  • ‪RMU Tavern - ‬2 min. kørsel
  • ‪Crown Cafe - ‬3 min. kørsel
  • ‪Mountain Top Cookie Shop - ‬2 min. kørsel
  • ‪Clint's Bakery - ‬3 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er NYT LISTING - Bjerget er din!-Avventure Basecamp med Hot Tub-WiFi et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos NYT LISTING - Bjerget er din!-Avventure Basecamp med Hot Tub-WiFi?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på NYT LISTING - Bjerget er din!-Avventure Basecamp med Hot Tub-WiFi?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på NYT LISTING - Bjerget er din!-Avventure Basecamp med Hot Tub-WiFi?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger NYT LISTING - Bjerget er din!-Avventure Basecamp med Hot Tub-WiFi?

Dette lejlighedskompleks ligger i Peak 8, kun 2 km fra Breckenridge Nordic Center, Breckenridge Skisportssted og Main Street. Derudover ligger Snowflake Chair Lift og Colorado SuperChair Ski Lift 15 minutter derfra.

Anmeldelser

9,0

Fantastisk

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 6 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 7 anmeldelser

9,8/10

Rengøring

10/10

Faciliteter

10/10

Overnatningsstedets tilstand og faciliteter

10/10

Indtjekning

9,0/10

Kommunikation

10/10

Området

8,8/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
I can't wait to stay again! What an amazing gem of a place ❤️
Overnattede 2 nætter i marts 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Best experience

Property was warm and inviting. Clean and well kept. Very comfortable with everything we needed. Location was perfect and manager was very interested in our stay and comfort. I would highly recommend and will defineatly return to this place and recommend to others.
Svar fra VrboOwner den 17. okt. 2020
Thank you so much for staying with Stay Living the Dream. Come back anytime.
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Kommunikation, annoncens rigtighed

BEWARE

I would be VERY careful renting from any property managed by this person or Company. Their wording on their emails and postings say they care and are accommodating but this was the worst experience I’ve had dealing with a property manager. He was rude, disrespectful and not helpful in any way. The night before our check-out day we were sent an email that we had to move our cars by 10am checkout time to parking lot down the mountain. We were here for a ski comp and needed to be at base of Peak of 8 by 7:30am so this would require getting up much earlier and more logistics to accommodate a request from the property manager that was just popped on us in an email our last night in the condo. When I saw this, I wondered if missed something and explained our situation and asked if there could be an accommodation. The worst part about this was the property manager’s response which was a quick no and then he proceeded to tell me it was clear in the posting which I went back to double check and it was NOT noted anywhere in the listing. His responses were short, terse and then he said it was “noted after we booked” which I’m not sure what he meant. I went back though and checked all the emails and read all the fine print and could not find that policy anywhere. I asked him to show where we had been notified, but he was very quick to respond that he would give me negative reviews on VRBO. The tone and response is very troubling and I suggest you be very careful about dealing with this individual and company, especially since all his blast emails portray him as a friendly helpful manager. He also said it was commonplace in ski towns for VRBO and hotels to move cars to a “free or cheap paid lot” at a 10am checkout. We’ve stayed at over a dozen ski towns over the past two years VRBOs and hotels and have never been told the night before checkout to move to free parking before 10am. This could have been a common misunderstanding and he could have ventured to help make accommodations but given how difficult he was to interact than with what was posted and his commentary in his blast emails on check-in check-out I suspect this is the way he does business. BE CAREFUL - I would never rent from this person or company ever again and suggest you look elsewhere.
Overnattede 3 nætter i marts 2023
Svar fra VrboOwner den 23. mar. 2023
Thanks for the last minute stay. Glad we were able to accommodate you on a few days notice. It’s unfortunate you got so upset when I said we couldn’t let you stay parked at the condo for an entire extra day. The next guests and our cleaners and inspectors needed the pass to get the condo ready during during a busy spring break week. We appreciate you following the rules and returning the passes so we didn’t get towed or ticketed while we did our jobs. I understood and accepted the risk of you leaving a review like you didn’t when you threatened to do so. I however will let the rest of our great reviews and hundreds of guests stays speak to our customer service and integrity. All the best, again sorry we couldn’t make an exception on such a busy weekend.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

great place, great location

Clean, comfortable. Convenient location, next to short shuttle ride to slopes and downtown.
Overnattede 5 nætter i april 2022
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Stay was great

Everything was easy and went well
Overnattede 4 nætter i februar 2022
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great Weekend Getaway

Comfortable 2 bedroom unit, nicely furnished, great location. The property manager went above and beyond to ensure we were well informed about checkin, how to contact them with concerns, things to do while there, and checkout.
Overnattede 2 nætter i juni 2020
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Excellent stay, perfect location!

Wonder experience, 5 stars!
Overnattede 1 nat i august 2019
Svar fra VrboOwner den 22. mar. 2020
Great to hear, come back soon!
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback