3 soveværelser 5 Bed House nr London i Hemel Hempstead

Billedgalleri for 3 soveværelser 5 Bed House nr London i Hemel Hempstead

En bygning ved floden med udendørs siddepladser og en kanal.
En restaurant med træborde og bænke, en disk med en bjælkeklædt væg, samt hængende pendellamper.
En moderne stue med en grå sofa, et hvidt spisebord og stole.
En baghave med træterrasse, græsplæne, en murstensbolig og en slyngplante.
En moderne stue med en grå sofa, et træbord som sofabord og et hvidt spiseområde med bord og stole.

Anmeldelser

7,8 ud af 10.
Godt

Højdepunkter

  • Plads til at brede sig
    Nyd den rummelige indretning, der giver alle mere plads til afslapning.
  • Privat have
    Et sjældent fund – slap af i den fredelige, private have.
  • Central beliggenhed
    Du er aldrig langt fra din destination med denne praktiske beliggenhed.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af The Snow Centre

Populære faciliteter

  • Grill
  • Internetadgang
  • Køkken
  • Køleskab
  • Vaskemaskine
  • Mulighed for parkering på stedet

Udforsk området

Åbn kort
Hemel Hempstead, ENG
  • Place, The Snow Centre
    ‪12 min. gang‬
  • Place, Planet Ice
    ‪3 min. kørsel‬
  • Place, Gadebridge Park
    ‪5 min. kørsel‬
  • Airport, London (LTN-Luton)
    ‪28 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

3 soveværelser (6 sovepladser)

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badeværelse 2

Områder

Køkken
Separat spiseområde
Have
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Hemel Hempstead

Denne feriebolig befinder sig i Hemel Hempstead. Roman Theatre og Clock Tower er et par eksempler på nogle af de lokale seværdigheder, mens andre inkluderer Warner Bros. Studio Tour London og Planet Ice. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under din rejse? Se, hvad Vauxhall Road eller Clarence Park har på programmet.
Kort
Hemel Hempstead, ENG

Hvad ligger i nærheden?

  • The Snow Centre - 12 min. gang - 1.0 km
  • The Paper Mill - 14 min. gang - 1.2 km
  • Cineworld Hemel Hempstead - 2 min. kørsel - 1.3 km
  • Planet Ice - 3 min. kørsel - 2.0 km
  • Gadebridge Park - 5 min. kørsel - 2.7 km

Sådan kommer du rundt

  • Hemel Hempstead Station - 6 min. kørsel
  • London (LTN-Luton) - 22 min. kørsel

Restauranter

  • ‪McDonald's - ‬18 min. gang
  • ‪Zaru Bistro Cafe - ‬13 min. gang
  • ‪PizzaExpress - ‬13 min. gang
  • ‪Starbucks - ‬12 min. gang
  • ‪McDonald's - ‬13 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er 3 soveværelser 5 Bed House nr London i Hemel Hempstead et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvad koster det at overnatte hos 3 soveværelser 5 Bed House nr London i Hemel Hempstead?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos 3 soveværelser 5 Bed House nr London i Hemel Hempstead den 30. nov. 2026 starter fra 3.092 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 28. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Hvor meget koster parkering hos 3 soveværelser 5 Bed House nr London i Hemel Hempstead?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på 3 soveværelser 5 Bed House nr London i Hemel Hempstead?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på 3 soveværelser 5 Bed House nr London i Hemel Hempstead?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger 3 soveværelser 5 Bed House nr London i Hemel Hempstead?

Feriested ligger i Hemel Hempstead, kun 2 km fra The Snow Centre og Planet Ice. Derudover ligger Gadebridge Park og Vauxhall Road ca. 3 km derfra. Du kan desuden gå til Apsley Station på 21 minutter og Hemel Hempstead Station på 25 minutter.

Anmeldelser

7,8

Godt

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 3 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 2 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 2 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 7 anmeldelser

9,2/10

Rengøring

8,8/10

Indtjekning

8,4/10

Kommunikation

9,2/10

Området

8,8/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Perfect house in my old home town

House was perfect for us visiting my family in my old home town. Perfect for our family. Clean and well looked after. Host was very responsive. Second time staying here and would stay again.
Overnattede 13 nætter i juni 2023
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
We were visiting family and this was a great place to stay. It was exactly as described. The rooms were very comfortable, it was spotless and it had absolutely everything we needed for our stay. I can highly recommend. Thank you.
Overnattede 3 nætter i september 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Lovely Place to Stay!

The house was nice and easy to find, and was in a peaceful, quiet area. Received instructions from the owners prior to arriving, which were clear and easy to follow. House was spacious and the bedrooms large. Beds were comfortable and everyone slept well. We stayed to visit Harry Potter Studios, which was very easy to get to from the house. The property was close to shops and restaurants, which made it a prime location. Would stay again and would recommend to others to book the house if they were visiting the studios.
Overnattede 2 nætter i marts 2024
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Rengøring, indtjekning

COLD

first impression was very difficult to park. space rather small, road narrow no where to turn around, opened front door and was greeted by cold, kept my coat on . no heating in HALL, freezing even later in day no Rad there very strange, kitchen Large well equipped , had a rad not working appeared to be switch off unable to turn on, tile floor cold and told not to wear shoes, downstairs loo /shower room too cold to shower in as no heat there either, then would need to go upstairs to VERY warm bedrooms, thankfully shower in bath ok but shower door sealed shut so had to get by loo and get in, hard if not agile, also had to juggle water temp while in bath!!!! not easy, lounge small no way 6 people could sit together, Sofa very uncomfortable, got hot in there!!!! Up the upside beds , bedrooms large, twin bedroom , stairs off landing. steep. slept there one night but felt unsafe, as boiler is between beds would not like to leave young ones up there. so sad as a much looked forward trip to ski centre & family thankfully we were out most of the time, so sad could be a lovely place to stay, need heat in hall I know we stayed at a very cold time, but would expect a warm house,
Overnattede 2 nætter i november 2021
Svar fra VrboOwner den 6. apr. 2024
Thank you for bringing these matters to our attention. Your feedback has been instrumental in helping us enhance the stay for all our future guests, all issues mentioned have now been addressed
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Rengøring, beliggenhed, annoncens rigtighed

Disappointing

The property is light and airy, nicely decorated and the bedrooms are particularly spacious. The lounge is quite cramped - particularly if you filled the property to capacity (there were only 2 adults and a child in our party). The garden is pleasant and it would be great if there were some garden chairs so better use could be made of it - the weather was beautiful while we were there and that would have made a difference. It is a quiet neighbourhood with off road parking for one car, a shop and the canal and a play park all within walking distance. It is well equipped but many of the fittings are cheap - one curtain pole in the lounge landed on my daughters head when she tried to close the curtains and another fell down when I tried to draw the curtains. Similarly the clothes rail in the children’s room came apart when we moved it (it was on wheels). We were given the wrong number for the keysafe and the contact phone number on the app was for the cleaner rather than the owner. Although she was helpful, we really needed the owners contact details because of the problems we had and it took a bit of time to get that sorted. We were without hot water for 2 of our 4 days stay which was particularly upsetting given we were seeing family for the first time in over a year and my hair desperately needed a wash after 2 days without a shower. The plug in the wet room (downstairs) sink didn’t fit properly which meant we had to carry a kettle upstairs to the other bathroom for a wash with hot water and there is no banister so this didn’t seem safe. The instructions for sorting out the hot water involved unscrewing a heavy cover from the boiler which came away completely (it wasn’t a hinged door) so also felt quite dangerous. The instructions for getting the hot water sorted didn’t work and having managed without hot water one morning thinking it was fixed for the evening we then found it wasn’t and the owner couldn’t/wouldn’t get a plumber out until the next afternoon so we had another evening and morning without hot water. On day 3 the bed broke though luckily there were only 3 of us in the house so we had other beds to use. There was no response to my requests for a partial refund and I couldn’t get hold of any help through VRBO so I won’t be using this app or this property again. The property was very promising with a lot of good points but the way the problems were handled was very poor and did not show any appreciation of the impact.
Overnattede 4 nætter i april 2021
Svar fra VrboOwner den 29. apr. 2021
Hello Deb, thank you for your review. I am sorry you were without hot water, we were made aware of you having no hot water at 3pm and it was fixed by Noon time the next day We did our very best to help you whervever we could, when you reported that you had broken the double bed it was replaced by 11am the following morning. Again we are truly sorry for the issues you had and I can assure you we tried our best to help you as quickly and as professionally as we possibly could.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Overnattede 3 nætter i juli 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Overnattede 2 nætter i marts 2025
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback