Utah State University Uintah Basin - 31 min. kørsel - 35.2 km
Moon Lake - 42 min. kørsel - 48.7 km
Starvation State Park - 51 min. kørsel - 56.0 km
Restauranter
Blubell Store - 6 min. kørsel
Pizarro's - 2 min. kørsel
Trent's Grill - 2 min. kørsel
Ofte stillede spørgsmål
Har Rummelig lodge og ranch ejendom - perfekt til store grupper en pool?
Ja, dette overnatningssted har en pool. Blandt pooltyperne finder du en opvarmet pool.
Hvad koster det at overnatte hos Rummelig lodge og ranch ejendom - perfekt til store grupper?
Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Rummelig lodge og ranch ejendom - perfekt til store grupper den 25. apr. 2027 starter fra 27.221 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 27. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.
Er Rummelig lodge og ranch ejendom - perfekt til store grupper et kæledyrsvenligt overnatningssted?
Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.
Hvor meget koster parkering hos Rummelig lodge og ranch ejendom - perfekt til store grupper?
Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.
Hvornår er indtjekning på Rummelig lodge og ranch ejendom - perfekt til store grupper?
Indtjekning starter kl. 16.00.
Hvornår er udtjekning på Rummelig lodge og ranch ejendom - perfekt til store grupper?
Udtjekning er kl. 11.00.
Hvor ligger Rummelig lodge og ranch ejendom - perfekt til store grupper?
Denne hytte med familievenlig profil ligger i bjergene, ca. 32 km fra Big Sand State Park, Old Mill Park og Roosevelt East Stake Park Area. Derudover ligger Constitution Park og Central Park ca. 32 km derfra.
Anmeldelser
9,2
Fantastisk
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 4 af i alt 5 anmeldelser
10 - Fremragende
4
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 5 anmeldelser
8 - Udmærket
0
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 5 anmeldelser
6 - Okay
1
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 5 anmeldelser
4 - Dårligt
0
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 5 anmeldelser
2 - Forfærdeligt
0
9,0/10
Rengøring
9,0/10
Indtjekning
9,0/10
Kommunikation
8,8/10
Området
9,0/10
Annoncens rigtighed
Anmeldelser
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Brent K.
17. sep. 2025
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
This lodge is very accommodating for large groups! The kitchen and pantry area is fully stocked with everything you could possibly think you’ll need for appliances. The main area is extremely spacious and could easily fit our group of 55 people.
Overnattede 2 nætter i september 2025
Fra arkiv
10/10 Fremragende
15. mar. 2016
We Had the Most Amazing Experience at Hidden Springs
We just had the most amazing stay at Hidden Springs Ranch. Thanks for sharing this fantastic property with us! We have spent a lot of time and effort the last 10 years finding and trying different places for our family reunion (+50 people). Nothing we have been to before has even come close to what Hidden Springs has to offer. The Facility itself and the range of activities are as good or better than anything we've tried before. And we were all unanimous in deciding to return for our next reunion. SO, Thanks Again!
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Aulola M.
27. jan. 2023
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great location with lots of space
The lodge was massive and we had more than enough room for everyone. The kitchen was big and there were two refrigerators and freezers with plenty of food storage space.
The property manager was awesome and we received very clear instructions. The only downfall was a broken elevator when we had a student in a wheelchair and the only place that we could put him was a storage closet for chairs and tables. My one suggestion is to create a room on the main floor in case the elevator breaks again so that someone in a wheelchair still feels like a valued guest.
Overnattede 2 nætter i januar 2023
Verificeret anmeldelse
6/10 Okay
Verificeret rejsende
13. maj 2023
It canbbe better
This property is good, have good space, but we didn't have hot water... Just the first night.
The pool we never used because we have to pay extra for nothing, because never have hot water and they don't want return the money we paid extra for use the pool...
So bad experience!!!
Overnattede 3 nætter i maj 2023
Svar fra VrboOwner den 16. maj 2023
Hi,
I am glad you enjoyed the lodge and property with your group. I am sorry you feel you had a bad experience with the pool. We called you a handful of times prior to your stay to warn you about the cold weather and that you probably would not want to use the pool, but you never returned our calls. On Friday, when you arrived at the lodge, we warned you about the cold weather, and that you probably would not want to use the pool. You insisted you wanted the pool heated and wanted to pay for the propane to heat the pool. At the end of the stay on Monday morning you said you did not use the pool much and wanted a refund on the pool fee. We explained that the propane had already been used to heat the pool for your stay since you insisted the pool be heated and we could not refund the pool heating fee.
During your stay on Sunday morning at 11 am you informed us that there was not hot water, so our staff looked into it immediately and discovered a water line pressure change in the hot water boiler. Our staff reset the boiler and restored water pressure and had hot water restored Sunday afternoon. We offered a discount on the Sunday rate due to the inconvenience of not having hot water for the few hours it took our staff to repair the issue from the time we were informed.
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Sam O.
30. apr. 2026
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
Overnattede 2 nætter i marts 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback