Updated Clifftop Oceanfront Beauty King Suite, Game Room, Pool Table, Tesla Char

Billedgalleri for Updated Clifftop Oceanfront Beauty King Suite, Game Room, Pool Table, Tesla Char

En overdækket terrasse udendørs med bålsted og siddeplads med udsigt over havet.
Et kystnært boligområde med huse på en skråning, en strand i forgrunden og en skovklædt bakke i baggrunden.
Et toetagers hus med en overdækket terrasse og en træterrasse.
En moderne stue med lædersofaer, pejs, et fladskærms-tv og store vinduer med havudsigt.
En rummelig stue med et stort vindue, en pejs og et hyggeligt opholdsområde med sofaer og et sofabord.

Anmeldelser

8,0 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Fantastiske naturoplevelser
    Gæsterne elsker stedets udendørsområder.
  • Spillehal/spillerum
    Et sjældent fund – sjov for alle aldre med en spillehal/et spillerum på stedet.

Populære faciliteter

  • På stranden
  • Altan
  • Legetøj
  • Grill
  • Ladestander til elbil
  • Køleskab

Udforsk området

Åbn kort
Lincoln City, OR
  • Place, beach near Olivia Beach
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Theatre West
    ‪7 min. gang‬
  • Place, Jennifer Sears Glass Art Studio
    ‪3 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

3 soveværelser (8 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 kingsize-seng

Soveværelse 3

2 enkeltsenge

Soveværelse 4

1 sovesofa (dobbeltseng)

3 badeværelser

Badeværelse 1

Badeværelse 2

Badeværelse 3

Områder

Terrasse eller gårdhave
Veranda eller hawaiiansk terrasse
Køkken
Altan

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Lincoln City

Denne feriebolig befinder sig på stranden i Nelscott – et område i Lincoln City. Theatre West og North Lincoln County Historisk Museum er nogle af de kulturelle seværdigheder. Er du interesseret i oplevelser, kan du udforske Chinook Winds Golf Resort og Salishan Tennis Center. Jennifer Sears Glass Art Studio og Lincoln City Cultural Center er også et besøg værd. Udforsk områdets muligheder for oplevelser på, i og ved vandet såsom jetski og kajakroning i nærheden, eller nyd godt af den fri natur ved at kaste dig ud i mulighederne hvad angår mountainbiking og vandring.
Kort
Lincoln City, OR

Hvad ligger i nærheden?

  • beach near Olivia Beach - 1 min. gang - 0.1 km
  • Theatre West - 7 min. gang - 0.7 km
  • Jennifer Sears Glass Art Studio - 3 min. kørsel - 2.4 km
  • North Lincoln County Historisk Museum - 3 min. kørsel - 2.7 km
  • Chinook Winds Casino - 9 min. kørsel - 8.1 km

Restauranter

  • ‪Mo's Seafood & Chowder - ‬4 min. kørsel
  • ‪Dutch Bros Coffee - ‬5 min. kørsel
  • ‪D River - ‬5 min. kørsel
  • ‪J's Fish and Chips - ‬3 min. kørsel
  • ‪Pelican Brewing – Siletz Bay - ‬4 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Updated Clifftop Oceanfront Beauty King Suite, Game Room, Pool Table, Tesla Char et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Updated Clifftop Oceanfront Beauty King Suite, Game Room, Pool Table, Tesla Char?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Updated Clifftop Oceanfront Beauty King Suite, Game Room, Pool Table, Tesla Char?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Updated Clifftop Oceanfront Beauty King Suite, Game Room, Pool Table, Tesla Char?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Updated Clifftop Oceanfront Beauty King Suite, Game Room, Pool Table, Tesla Char?

Feriested i Nelscott ligger på stranden, mindre end 3 km fra Theatre West, Siletz River og D River State Recreation Site. Derudover ligger Devils Lake og Lincoln City Outlets ca. 3 km derfra.

Anmeldelser

8,0

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 3 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 3 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 3 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 9 anmeldelser

8,4/10

Rengøring

9,2/10

Indtjekning

8,6/10

Kommunikation

9,6/10

Området

8,6/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Cheap chairs that broke, cheap linens but bedding was nice.
Overnattede 4 nætter i september 2025
Svar fra VrboOwner den 13. okt. 2025
Thank you for your feedback. We enjoyed hosting you, but we are sorry you encountered a few issues. We will share your comments with our local property team and hope to provide you with a more polished stay in the future.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Excellent

The house was well appointed and has all the amenities one might need. The only thing missing was a BBQ grill.
Overnattede 4 nætter i marts 2025
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Good location. Beautiful view. Trash can full on arrival. Code not working on garage door. Beds very soft.
Overnattede 3 nætter i september 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Visit from CA

We came up from California to visit our adult children who livie in Carlton and met them at the beach. This place was in pristine condition and the view was incredible. The set up of the house was welcoming and very comfortable and we had everything we needed for a perfect stay! We will be back.
Overnattede 3 nætter i marts 2025
Svar fra VrboOwner den 27. mar. 2025
Hi Regina! Thank you for your 5-star review. We are so glad you enjoyed the stunning views and found the home in pristine condition! We loved hosting your family getaway and look forward to your return!
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Lots of stairs! Great view!

Overall nice house. Deck with nice view. Too many stairs to get into the house and to the bedrooms for some folks. Had to bring up camp chairs from garage for dining room chairs since there were only four for a house that accommodates six people. Bathtub very slippery with no grab bars could be an issue. Parking is dicey.
Overnattede 3 nætter i maj 2025
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Cliffside has nice views of the ocean, comfortable beds and plenty space to spread out. You will dealing with property manager, not the home owner but they do attempt to provide quick responses. The house could use some TLC even though it's listed as being updated (dirty and torn patio screen, uncleaned soffit and railings on deck and patio). Amenties are sparse if you plan on cooking. No tv remote instructions. Others had mentioned the many stairs which was not an issue for our group but the steep and long driveway was. It is very hard to manuver and with a large SUV it was nearly impossible to turn it around. It's best to back up into the driveway but that presents it's own challenges. The neighbors are close but the neighborhood itself was quite. I most likely would not stay here again, I'm sad to say.
Overnattede 2 nætter i september 2025
Svar fra VrboOwner den 13. okt. 2025
Thank you for your feedback. We’re glad you enjoyed the ocean views, comfortable beds, and space to spread out, but we are sorry you were not fully satisfied with your overall rental experience. We have a lovely collection of other homes that may be a better fit for your next visit.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed
I have to give this property mixed reviews.-Prior to arrival we wrote to specifically ask if there was a keurig coffee maker. We were told there was, but we needed to bring our own kcups. There is no Keurig machine on the premisis.-King mattress in MBR was terrible. It was so broken down in the middle you practically needed a ladder to climb out. You felt like you had to hang on to the sides to keep from rolling down into a hole. After two sleepless nights we moved to the twin beds in the back bedroom.-The listing advertised an upstairs balcony off the two bedrooms with ocean view. In fact there are several pictures highlighting the dramatic views guests would enjoy from the upstairs balcony. However, the screen door rollers/tracks in both bedrooms were so coroded by salt spray they would not open; so we could not use the upstairs balcony.-SMART tv streaming in the LR continuouisly froze, having lost connection to the wifi. Each time it dropped the signal it took numerous attempts to reconnect.After three days of this we contacted management and they said they would send out a work order for their maintenance staff to come by. To the best of our knowlwedge no one ever showed, and if they did come in while we were out they did not fix the problem.-Great location! Beautiful ocean view from the downstairs patio! But if you advertise and charge for a king size bed, balcony with ocean views and SMART tv, then your guests should expect to have access to those ammentities.
Overnattede 7 nætter i september 2025
Svar fra VrboOwner den 8. okt. 2025
Thank you for taking the time to share your rental experience with us. We’re glad to hear you enjoyed the beautiful location and ocean views. We sincerely apologize for the issues you experienced during your stay, particularly regarding the bed comfort, balcony doors, and TV connectivity. These are not the experiences we aim to provide, and your comments have been shared with our team for follow-up with the homeowner and maintenance staff. We also appreciate you bringing the Keurig misunderstanding to our attention — we’ll review the listing information to ensure it accurately reflects what’s provided. We truly value your input, as it helps us identify areas for improvement, and we hope you’ll consider staying with us again so we can provide a smoother experience.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Overnattede 4 nætter i august 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Overnattede 5 nætter i august 2025
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback