Lejlighed

Steps to Beach: NMB Condo w/ Balcony & Pool Access

Billedgalleri for Steps to Beach: NMB Condo w/ Balcony & Pool Access

En stue med sofa, fjernsyn og spiseplads med stole og bord.
En strand med sandet forgrund og et roligt hav i baggrunden.
En hvid bygning med balkon og udsigt til en anden bygning på den anden side af vejen.
En stue med sofa, sofabord, fjernsyn og loftventilator.
En stue med en krogsofa, et sofabord og et spiseområde med bord og stole.

Anmeldelser

6,0 ud af 10.

Højdepunkter

  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Gåafstand til North Myrtle Beach Beaches

Populære faciliteter

  • På stranden
  • Altan
  • Swimmingpool
  • Aircondition
  • Køleskab
  • Vaskemaskine

Udforsk området

Åbn kort
North Myrtle Beach, SC
  • Place, North Myrtle Beach Beaches
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Cherry Grove Beach
    ‪8 min. gang‬
  • Place, Cherry Grove Fishing Pier
    ‪3 min. kørsel‬
  • Airport, North Myrtle Beach, South Carolina (CRE-Grand Strand Lufthavn)
    ‪14 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (6 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badeværelse 2

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Altan

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

North Myrtle Beach

Denne lejlighed befinder sig på stranden i North Myrtle Beach. Rejsende med stor interesse for kultur, kan tage et smut forbi House of Blues Myrtle Beach, mens dem, der sætter pris på stedets naturskønne områder, kan besøge North Myrtle Beach Beaches og Myrtle Beach Beaches. Molten Mountain og Mayday Golf er også et besøg værd. Benyt lejligheden til at udforske områdets muligheder for vandsport som motorbådssejlads.
Kort
North Myrtle Beach, SC

Hvad ligger i nærheden?

  • North Myrtle Beach Beaches - 1 min. gang - 0.0 km
  • Cherry Grove Beach - 8 min. gang - 0.7 km
  • Futch Beach - 19 min. gang - 1.7 km
  • Cherry Grove Fishing Pier - 3 min. kørsel - 2.0 km
  • Russell Burgess Coastal Preserve - 3 min. kørsel - 2.4 km

Sådan kommer du rundt

  • North Myrtle Beach, South Carolina (CRE-Grand Strand Lufthavn) - 15 min. kørsel

Restauranter

  • ‪McDonald's - ‬9 min. kørsel
  • ‪Circle K - ‬8 min. kørsel
  • ‪Tar Baby's Pancakes - ‬5 min. kørsel
  • ‪Hickory Tavern - ‬7 min. kørsel
  • ‪Captain Archie's - ‬8 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Steps to Beach: NMB Condo w/ Balcony & Pool Access en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Er Steps to Beach: NMB Condo w/ Balcony & Pool Access et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Steps to Beach: NMB Condo w/ Balcony & Pool Access?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Steps to Beach: NMB Condo w/ Balcony & Pool Access?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Steps to Beach: NMB Condo w/ Balcony & Pool Access?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Steps to Beach: NMB Condo w/ Balcony & Pool Access?

Dette lejlighedskompleks ligger på stranden i North Myrtle Beach, mindre end 2 km fra North Myrtle Beach Beaches og Cherry Grove Fishing Pier. Derudover ligger Cherry Grove Beach og Heritage Shores Nature Preserve 15 minutter derfra.

Anmeldelser

6,0
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 5 anmeldelser

4,6/10

Rengøring

7,0/10

Indtjekning

4,6/10

Kommunikation

7,6/10

Området

5,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Rengøring, kommunikation, annoncens rigtighed
There was no king bed, only 2 queens. No window covering in the master bedroom, microwave didn’t work, took 2 days to get the wi-fi code from the host. The towel bars were missing in both bathrooms. Found a handful of mixed nuts in a nightstand drawer.
Overnattede 7 nætter i september 2026
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Kommunikation
Reached out to host with information regarding issues with the microwave and stove but no response was given.Had to wash sheets and towels prior to using because they all smelled mildewy and gross. Great location in relation to the beach and there was extra chairs and items for beach use!
Overnattede 7 nætter i juli 2026
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great

Great stay and great location. Definitely would stay there again.
Overnattede 2 nætter i maj 2025
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Great people

Wonderful
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
DO NOT STAY HERE. IT JUST GETS WORSE.Day 1:The countertops were sticky, the couch was damp, there were no blinds in the master bedroom (only a broken, sheer curtain) and the blinds in the other bedroom would not go down. We also were not provided with parking passes.Day 3: the power was cut off in the middle of our vacation. After no response from the owner, we contacted a power company in Cherry Grove, which verified the power had been cut due to lack of payment. We also heard that a notice had been placed on the door by authorities the week before our stay stating that no one was permitted to be on the property. That notice had been removed before we arrived, so we were not aware of the issue when we checked in.When the power was cut off, the owner was nonresponsive and eventually blocked us. Because we could no longer stay in the unit, we had to move in the middle of our vacation.We booked this property expecting a normal vacation rental and were extremely disappointed to discover these issues after arriving. The condition of the unit, lack of basic items like parking passes, loss of power during our stay, and the owner's lack of communication made this a very stressful experience.We love Finestere itself, but unfortunately this particular unit and our experience with the owner were completely different from what we expected.
Overnattede 7 nætter i august 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback