Hele boligen

North Austin Hip Duplex

Billedgalleri for North Austin Hip Duplex

Et moderne køkken med lyse skabe, indbygget ovn og et stort vindue med persienner.
En have med træhegn, bålsted og udesiddeplads.
Et soveværelse med seng, natbord, lampe, en potteplante og et spejl.
Et lille køkken med hvide skabe, en sort bordplade, en stålvask, en komfur og et køleskab.
Et spiseområde med et træbord, sorte stole, en dekorativ hjorteting, hængende lys og en væg med et kort over Texas samt indrammede billeder.

Anmeldelser

6,0 ud af 10.

Højdepunkter

  • Bålplads til rådighed
    Et af de få overnatningssteder med sin egen udendørs bålplads.

Populære faciliteter

  • Terrasse
  • Grill
  • Aircondition
  • Kæledyrsvenligt
  • Køleskab
  • Internet

Udforsk området

Åbn kort
Austin, TX
  • Place, Labyrinth
    ‪4 min. kørsel‬
  • Place, Q2 Stadium
    ‪7 min. kørsel‬
  • Place, University of Texas at Austin
    ‪18 min. kørsel‬
  • Airport, Austin, Texas (AUS-Austin-Bergstrom Intl.)
    ‪28 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

3 soveværelser (6 sovepladser)

Soveværelse 1

1 queensize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng

Soveværelse 3

1 queensize-seng

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badekar eller brusekabine · Toilet

Badeværelse 2

Toilet · Kun brusekabine

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Have

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Austin

Denne feriebolig befinder sig i Quail Hollow – et område i Austin. Stedets naturskønne områder omfatter Lake Austin og Lady Bird Lake, mens Moody Theater og Austin City Limits udgør et par af de kulturelle højdepunkter. Deltag i et event eller en sportbegivenhed ved Q2 Stadium, og giv dig selv tid til at opleve Kalahari Indoor Water Park, som er en af topseværdighederne.
Kort
Austin, TX

Hvad ligger i nærheden?

  • Labyrinth - 4 min. kørsel - 1.5 km
  • Q2 Stadium - 7 min. kørsel - 2.3 km
  • Zilker Park - 16 min. kørsel - 22.8 km
  • University of Texas at Austin - 18 min. kørsel - 23.9 km
  • Sixth Street - 20 min. kørsel - 24.3 km

Sådan kommer du rundt

  • Kramer Station - 2 min. kørsel
  • Austin Station - 19 min. kørsel
  • Austin-Bergstrom International Airport (AUS) - 23 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Topgolf - ‬3 min. kørsel
  • ‪QMart - ‬2 min. kørsel
  • ‪Walnut Creek Pub - ‬4 min. kørsel
  • ‪Cafe Java - ‬10 min. gang
  • ‪Bouldin Acres - ‬14 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er North Austin Hip Duplex et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, dette overnatningssted tillader kæledyr (maks. 2 i alt) med en maksimumvægt på 23 kg pr. kæledyr.

Hvor meget koster parkering hos North Austin Hip Duplex?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på North Austin Hip Duplex?

Indtjekning starter kl. 15.00.

Hvornår er udtjekning på North Austin Hip Duplex?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger North Austin Hip Duplex?

Feriested ligger i Quail Hollow, kun 3 km fra Domain Northside, St. David's North Austin Medical Center og Q2 Stadium. Derudover ligger Cap City Comedy Club og J. J. Pickle Research Campus ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Kramer Station på 27 minutter.

Anmeldelser

6,0
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 0 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 2 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 3 anmeldelser

4,0/10

Rengøring

8,8/10

Indtjekning

6,8/10

Kommunikation

7,4/10

Området

7,4/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Absolutely filthy - terrible owner response- NOT COVID SAFE

I booked this location because I needed a place for my family to stay for a wedding in the Austin area. VRBO and the owner (Michael) stated there were extra precautions being taken for cleanliness and protection with the COVID situation. Because of wedding events we didn't get into the property until late evening and found the house was ABSOLUTELY filthy. There was layers of dust, pet/human hair, dirty fingerprints, food left in the fridge, old pee on toilets, dead bugs, etc. It was obvious it hadn't been cleaned in weeks, perhaps months. I tried to make it better, went out and bought cleaning supplies and new bedding from a local Target, came back and spent several hours trying to make it live-able and safe. With COVID, I was very concerned for my family's health being in those conditions! However, as we scrubbed I realized that I would never get it safely clean. I ended up having to secure lodging at an area hotel and moved my family out in the middle of the night, during a rainstorm. It was an exhausting and horrible experience. I messaged Michael about the conditions, how we had attempted to clean it and then had to leave because of the terrible conditions. I asked for a refund due to the circumstances. Michael didn't answer until a day later, and he then rudely refused any refund, told me I was wrong about the house condition (I took many photos that proved otherwise) and then proceeded to blame ME for not contacting him to have his cleaners come out again and clean it for us -- in the middle of the night!! I was astounded by his response!! As a business owner and a professional, I would never treat a paying customer this way. I not only paid him hundreds of dollars for the filthy house, I then had to pay hundreds more to find new lodging and it added an extremely stressful and exhausting element to our trip. I would NEVER work with this owner again, it turned out he lives overseas and has probably never set foot in this property. When I sent the photos to Michael and said I would have to leave a poor review, he had his partner, Gabby, reach out to me. She wrote a nice message and offered a refund of the “cleaning fee”, however, after that message they have since completely ignored me and never responded again and did not refund ANYTHING. This was a terrible experience and I am concerned that VRBO would allow something like this to be offered through them. With COVID precautions, EXTRA cleaning is supposedly being done in order
Overnattede 4 nætter i april 2021
Svar fra VrboOwner den 11. aug. 2021
I communicated with this guest the day ic check-in and even took a phone call from her at 10 pm. She never once mentioned anything about the cleanliness of the unit. She informed me in the middle of the night that she had left and wanted a full refund. I asked her for pictures to prove her claim and she didn't send anything until 30 days later. The pictures she sent did not come even close to giving her the right to cancel the booking let alone request a full refund. Since she left and never canceled the booking, I was unable to relist the home. Therefore she was charged for the entire stay.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Nice Base Camp for Adventure

We were 20 minutes from everything in Austin and beyond. A great midway point for visiting Barton Springs, McKinney Falls, and Blue Hole. Only issue was a dirt dauber infestation in Room 1’s bathroom. The beds were comfortable and the ac was cold. We rented the whole unit and it was plenty of space for two adults and two teens.
Overnattede 4 nætter i juni 2021
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Rengøring

Great place in quiet neighborhood

We loved this place. It was perfect to have extra rooms for our young kids for sleeping. Very cute decor and nice place. Only issue we had were whomever they had clean did not do the greatest job. The floors were super dirty and shower had hair and soap bars in it like it wasn’t cleaned. Other than that we messaged about a few other things and owners were prompt and accessible. Would stay again.
Overnattede 2 nætter i maj 2021
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback