Lejlighed

Chalet Schwendihus by Interhome

Billedgalleri for Chalet Schwendihus by Interhome

En traditionel træbygning med balkoner, et skilt med teksten "Schindelhaus" og et bjerglandskab i baggrunden.
Et hotelværelse med en træseng, hvide sengetøj, et natbord med en lampe, et garderobeskab og et spejl på væggen.
Et hotelværelse med seng, spisebord med morgenmadsprodukter, tekøkken og brusebad.
En overdækket udendørs siddeplads med et bord, stole og en bænk.
En hytte med terrasse, rød parasol og udsigt til et bjerg.

Anmeldelser

8,0 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Højt bedømt for værdi
    Gæsterne elsker, hvor meget de får for pengene.
  • Central beliggenhed
    Du er aldrig langt fra din destination med denne praktiske beliggenhed.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Fallboden

Populære faciliteter

  • Altan eller terrasse
  • Tekøkken
  • Køleskab
  • Kæledyrsvenligt
  • Internet
  • Mulighed for parkering på stedet

Udforsk området

Åbn kort
Grindelwald, Canton of Bern
  • Place, Grindelwald - Wengen Skiområde
    ‪9 min. gang‬
  • Place, Fallboden
    ‪11 min. gang‬
  • Place, Grindelwald Grund Gondolplads
    ‪5 min. kørsel‬
  • Airport, Bern (BRN-Belp)
    ‪74 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

0 soveværelser (2 sovepladser)

Soveværelse 1

1 dobbeltseng

1 badeværelse

Badeværelse 1

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Tekøkken
Have

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Grindelwald

Denne lejlighed befinder sig i Grindelwald. Stedets naturskønne områder kan opleves med et besøg til Staubbach Vandfald og Eiger. Bussalp og Sportscentrum i Grindelwald er også et besøg værd. Afsæt lidt tid til at udforske områdets muligheder for spa, eller få lidt frisk luft på eventyr i form af vandring, ridning og mountainbiking i nærheden.
Kort
Grindelwald, Canton of Bern

Hvad ligger i nærheden?

  • Grindelwald - Wengen Skiområde - 9 min. gang - 0.8 km
  • Fallboden - 11 min. gang - 0.9 km
  • Aspen - Grindelwald Grund - 2 min. kørsel - 1.0 km
  • Brandegg - Grindelwald Grund - 4 min. kørsel - 2.4 km
  • Grindelwald Grund Gondolplads - 5 min. kørsel - 2.4 km

Sådan kommer du rundt

  • Grindelwald Grund Station - 3 min. kørsel
  • Bern (BRN-Belp) - 60 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Da Salvi - ‬5 min. kørsel
  • ‪Pinte Bellevue - ‬5 min. kørsel
  • ‪Alte Post - ‬5 min. kørsel
  • ‪Central Hotel Wolter - ‬4 min. kørsel
  • ‪Qraftwerk - ‬4 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Chalet Schwendihus by Interhome et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, kæledyr er tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Chalet Schwendihus by Interhome?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Chalet Schwendihus by Interhome?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Chalet Schwendihus by Interhome?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Chalet Schwendihus by Interhome?

Dette lejlighedskompleks ligger i Grindelwald, kun 2 km fra Grindelwald - Wengen Skiområde og Fallboden. Derudover ligger Grindelwald Grund Gondolplads og Bussalp ca. 3 km derfra. Du kan desuden gå til Grindelwald Grund Station på 23 minutter.

Anmeldelser

8,0

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 8 af i alt 26 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 10 af i alt 26 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 8 af i alt 26 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 26 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 26 anmeldelser

10/10

Rengøring

10/10

Indtjekning

10/10

Kommunikation

8,8/10

Området

10/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
The chalet was amazing with awesome views. Well furnished with everything we needed. Price was very good for area. Would highly recommend this place. Only down part was free bus pass was no good as no buses were running. Very happy customers.
Overnattede 4 nætter i maj 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Nice for the price
Overnattede 4 nætter i september 2025
Fra en partnerside

8/10 Godt

Pleasant, quiet place.

No complaint. All good.
Fra en partnerside

8/10 Godt

August 2023

The rental accommodation is a room in the larger building pictured with several other rentals (we mistakenly thought we were renting the small private cabin) It is adequate for the price and parking is good. The location was very convenient to the Schwendi Train stop. Unfortunately, there is major road work going on right in front and it was very noisy The room needs better/brighter lighting and 2 pillows each person The check in process was very easy, helpful and friendly.
Fra en partnerside

8/10 Godt

August 2023

The rental accommodation is a room in the larger building pictured with several other rentals (we mistakenly thought we were renting the small private cabin) It is adequate for the price and parking is good. The location was very convenient to the Schwendi Train stop. Unfortunately, there is major road work going on right in front and it was very noisy The room needs better/brighter lighting and 2 pillows each person The check in process was very easy, helpful and friendly.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed

disappointed

Very noisy road construction all day approximately 20 feet, yes 20 feet, from the front door..Due to this construction, the road in front was one-lane, causing all traffic to use the lane in front of the apartment. It was very noisy from 4 a.m. until midnight. Had there not been large bushes between our walkway and the street, the apartment would not have seemed safe from traffic. Had we been forewarned about this situation, we would not have even considered staying there. Every other facet of our stay was quite good. I have booked through VRBO many times, including this trip. To be honest, I'm disappointed.
Overnattede 8 nætter i september 2023
Svar fra VrboOwner den 29. sep. 2023
Dear Rick, Thank you very much for your review that we take into account. We would like to clarify that you were aware of construction work taking place near the house as our local team contacted you on June 26, more than two months before your stay. We are sorry for the inconvenience and regret to learn that you were disappointed but we still hope that you had a great stay overall and that you will keep your trust for a future booking with us. Best regards, Your Interhome Group team.
Fra en partnerside

6/10 Okay

Zum schlafen reicht es.

Die Wohnung ist sehr klein aber gemütlich. Leider liegt sie direkt an einer viel befahrender Straße und man kann nur mit Fenster zu schlafen. Man muss auch Abends früh die Gardinen zuziehen, da sonst die vorbeigehenden Leute dir direkt aufs Bett gucken können. Das Badezimmer weißt Schimmelflecken auf da die Wohnung etwas feucht ist. Die Terrasse ist auch nicht sehr einladend. Wir saßen vor unserer Wohnung, da hatte man den Blick auf den Eiger.
Svar fra VrboOwner den 3. feb. 2023
Vielen Dank, Ihre Rückmeldung schätzen wir sehr. Gern versichern wir Ihnen, dass nach Erhalt Ihrer Kommentare umgehend Verbesserungen vorgenommen wurden. Im Bad befindet sich definitiv kein Schimmel mehr, die Unterkunft wurde komplett gründlich nachgereinigt. Es wäre uns eine Freude, Sie bald wieder willkommen heißen zu dürfen.
Fra en partnerside

8/10 Godt

prima appartement

Goed verzorgd en netjes appartement, alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. Redelijk ver van Grindelwald, maar met het station vlakbij makkelijk te bereiken.
Fra en partnerside

8/10 Godt

prima appartement

Goed verzorgd en netjes appartement, alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. Redelijk ver van Grindelwald, maar met het station vlakbij makkelijk te bereiken.
Fra en partnerside

6/10 Okay

Zum schlafen reicht es.

Die Wohnung ist sehr klein aber gemütlich. Leider liegt sie direkt an einer viel befahrender Straße und man kann nur mit Fenster zu schlafen. Man muss auch Abends früh die Gardinen zuziehen, da sonst die vorbeigehenden Leute dir direkt aufs Bett gucken können. Das Badezimmer weißt Schimmelflecken auf da die Wohnung etwas feucht ist. Die Terrasse ist auch nicht sehr einladend. Wir saßen vor unserer Wohnung, da hatte man den Blick auf den Eiger.
Fra en partnerside

6/10 Okay

Info z pobytu

Apartament na parterze budynku od strony głównej ulicy i bezpośrednio przy niej - duży hałas. Bardzo niskie pomieszczenie. Stare, rozwalające się krzesła. Ciemna, ponura wykładzina. Bardzo wygodne łóżko oraz fajna rzecz - rekuperator powietrza. Bardzo słaby Internet, prawie nie działający. Słaby ekspres do kawy- za mały.
Svar fra VrboOwner den 8. jun. 2022
Thank you for your comments. The internet is fixed and the chairs have been replaced.
Fra en partnerside

6/10 Okay

Technische Ausstattung wie vor 25 Jahren

Leider war das Wlan so schlecht, dass wir es nicht nutzen konnten. Auf dem 24 Zoll Bildschirm des TV’s konnten wir die Sendungen optisch nur erahnen. Die Matratzen waren leider absolut durchgelegen. Auf unsere Beschwerden wurde aber direkt und freundlich reagiert.
Svar fra VrboOwner den 8. jun. 2022
Wir bemühen uns darum, unsere Wlan Dienste stetig zu verbessern, vielen Dank für das Feedback. Die Verbesserungsvorschläge unserer Gäste werden stets ernst genommen, danke für die Kommentare zu Ihrer Erfahrung. Es würde uns freuen, wenn Sie uns eine weitere Chance geben können, unsere Dienstleistungen unter Beweis stellen zu dürfen.
Fra en partnerside

6/10 Okay

Info z pobytu

Apartament na parterze budynku od strony głównej ulicy i bezpośrednio przy niej - duży hałas. Bardzo niskie pomieszczenie. Stare, rozwalające się krzesła. Ciemna, ponura wykładzina. Bardzo wygodne łóżko oraz fajna rzecz - rekuperator powietrza. Bardzo słaby Internet, prawie nie działający. Słaby ekspres do kawy- za mały.
Fra en partnerside

6/10 Okay

Technische Ausstattung wie vor 25 Jahren

Leider war das Wlan so schlecht, dass wir es nicht nutzen konnten. Auf dem 24 Zoll Bildschirm des TV’s konnten wir die Sendungen optisch nur erahnen. Die Matratzen waren leider absolut durchgelegen. Auf unsere Beschwerden wurde aber direkt und freundlich reagiert.
Fra en partnerside

8/10 Godt

Parfait pour un week-end à la montagne

Logement très bien équipé et facile d’accès (à 3 minutes à pied de la gare de Schwendi).
Fra en partnerside

8/10 Godt

Parfait pour un week-end à la montagne

Logement très bien équipé et facile d’accès (à 3 minutes à pied de la gare de Schwendi).
Fra en partnerside

8/10 Godt

Comfortabel klein verblijf

Prima klein comfortabel appartement om met z'n 2-en te verblijven. Helpdesk moeilijk te bereiken!
Fra en partnerside

8/10 Godt

Comfortabel klein verblijf

Prima klein comfortabel appartement om met z'n 2-en te verblijven. Helpdesk moeilijk te bereiken!
Fra en partnerside

6/10 Okay

Schwendihus

- Küche klein aber sehr funktional - Basd schlecht gelüftet - Zimmer sehr niedrig dadurch daß jemand gedacht hat Strahler einzubauen und dadurch die Zimmerhöhe noch reduziert hat. - Winterdecken auch im Sommer- könnte besser sein- _ Straße sehr nahe, daher immer ziemlich lärm. Straßennähe war bekannt, aber so nicht vorgestellt.i
Fra en partnerside

8/10 Godt

Mooie uitvalsbasis voor tochten in de omgeving

Geen huis om overdag lang te verblijven (1 gecombineerde woon/slaapkamer, kleine keuken) maar wel mooie uitvalsbasis voor prachtige omgeving. Min-punt: Wifi in de praktijk onbruikbaar, kleine kookplaat (2 grote pannen passen net niet). Plus-punt: mooie omgeving, ieder half uur gratis trein naar Grindelwald-centrum.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Skiurlaub in Corona Zeiten

Die Schweizer Skigebiete haben offen, 03.2021, einfach nur super. Zur Bahnstation in 3 min und nochmal 3 min zur Talstation. Zimmer modern eingerichtet und ideal für Selbstverorger, mit Blick auf die Eiger Nordwand. Sehr zu empfehlen.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Appartement Schwendihus

Tout était parfait, l’appartement était très propre, bien équipé et bien situé pour visiter les alentours. Le seul petit défaut, c’est qu’il y a beaucoup de circulation et que c’est un peu bruyant quand on ouvre les fenêtres.
Overnattede 6 nætter i september 2019
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Séjour à Grindelwald

Petit studio très bien équipé et très propre. La situation géographique et l’accès au train pour aller au village est pratique. Le paysage est sublime!
Fra en partnerside

6/10 Okay

Preiswerte FeWo in bei Grindelwald

Gemäß Preisniveau ist die Qualität (Bad mit Duschkabine; einfaches, aber schon sehr weiches und durchgelegenes Bett; solide Küchenausstattung: zwei E-Herdplatten, Kühlschrank, Kaffeemaschine, Wasserkocher, Toaster, leider keine Deckel für die Töpfe!) okay für den Preis. Mehr Sauberkeit in den Küchenschränken und Schubladen würde die hierzu angebrachte Kritik vermeiden! - Bzgl. Lage an der Hauptstraße gibt es Ohrenstöpsel. Naher Bahnhof nur 5 min (Zug aller 30 min), Busstop ist leider 20 min weg
Svar fra VrboOwner den 10. maj 2022
Gern teilen wir Ihnen mit, dass die Matratzen, die Küchenausstattung sowie Sauberkeit in Küchenschränken geprüft wurden und all die Mängel auf Grundlage Ihres Feedbacks behoben werden konnen. Herzlichen Dank für das hilfreiche Feedback. Beachten Sie bitte auch, dass unser lokales Team gern zur Verfügung steht, sollte etwas nicht Ihren Wünschen entsprechn. Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten, hoffen jedoch, Sie wieder bei uns begrüßen zu können.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

A superb stay

The accommodation was absolutely ample and extremely comfortable. Interhome was extremely helpful when we needed anything. Also it was in a very convenient location.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback