Hele boligen

Jeanne d'Arc by Interhome

Billedgalleri for Jeanne d'Arc by Interhome

En toetages bygning med en altan, en stentrappe og en blå dør.
Et udendørs spiseområde med et hvidt hegn, grønne stole og et bord dækket med tallerkener, skåle og en skål med frugt.
En moderne stue med en rød sofa, en hvid lænestol og et sofabord. Der er et spiseområde med bord og stole, og et køkken med hvide skabe og en komfur.
En rummelig opholdsstue med en rød sofa, spisebord og stole, en lysekrone og udsigt til det fri.
Et soveværelse med en hvid seng, to sengeborde med lamper, en radiator og et vindue med udsigt til grøn vegetation.

Anmeldelser

8,6 ud af 10.
Fremragende

Højdepunkter

  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Nær Bureau Strand

Populære faciliteter

  • Grill
  • Køleskab
  • Internet
  • Vaskemaskine
  • Mulighed for parkering på stedet
  • Have

Udforsk området

Åbn kort
Saint Palais sur mer, Nouvelle-Aquitaine
  • Place, Bureau Strand
    ‪3 min. gang‬
  • Place, Nauzan Strand
    ‪8 min. gang‬
  • Place, Platin Strand
    ‪17 min. gang‬

Værelser og sovepladser

5 soveværelser (10 sovepladser)

Soveværelse 1

1 enkeltseng

Soveværelse 2

1 enkeltseng

Soveværelse 3

1 enkeltseng

Soveværelse 4

2 enkeltsenge

Soveværelse 5

2 enkeltsenge

3 badeværelser

Badeværelse 1

Badeværelse 2

Badeværelse 3

Områder

Køkken
Have
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Saint-Palais-sur-Mer

Denne feriebolig befinder sig i Saint-Palais-sur-Mer i centrum og tæt på stranden. Royan Golf og Port Royan er begge et besøg værd, hvis oplevelser står på agendaen, mens dem der er interesseret i seværdigheder, kan kigge forbi Carrousel de Royan og Planet Exotica Botaniske Have. Palmyre zoologiske have og Youpi-Land er også et besøg værd. Gå endelig ikke glip af udendørsoplevelser som ridning og vandring.
Kort
Saint Palais sur mer, Nouvelle-Aquitaine

Hvad ligger i nærheden?

  • Bureau Strand - 3 min. gang - 0.3 km
  • Nauzan Strand - 8 min. gang - 0.7 km
  • Platin Strand - 17 min. gang - 1.5 km
  • Plage du Conseil - 4 min. kørsel - 2.5 km
  • Plage du Concié - 4 min. kørsel - 2.4 km

Sådan kommer du rundt

  • Royan Station - 17 min. kørsel
  • Bordeaux (BOD-Merignac) - 108 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Le Dransard - ‬4 min. gang
  • ‪Face à New-York - ‬5 min. kørsel
  • ‪Nausicaa - ‬2 min. gang
  • ‪Le Petit Poucet - ‬5 min. kørsel
  • ‪Chez Bob - ‬2 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er Jeanne d'Arc by Interhome et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Jeanne d'Arc by Interhome?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Jeanne d'Arc by Interhome?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Jeanne d'Arc by Interhome?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Jeanne d'Arc by Interhome?

Feriested ligger i hjertet af Saint-Palais-sur-Mer, kun få skridt fra Bureau Strand og Biscayabugten. Derudover ligger Nauzan Strand og Platin Strand 15 minutter derfra.

Anmeldelser

8,6

Fremragende

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 8 af i alt 22 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 12 af i alt 22 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 2 af i alt 22 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 22 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 22 anmeldelser

8,0/10

Rengøring

7,4/10

Indtjekning

8,8/10

Kommunikation

9,4/10

Området

8,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Happy holiday memories

A large and charming house in a very central location.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Happy holiday memories

A large and charming house in a very central location.
Fra en partnerside

8/10 Godt

GREAT LOCATION

Big house, absolutely PERFECT location! Unfortunately the house was not very clean on arrival and it felt very stuffy and needed to be aired immediately as it had a smell of drains. The mop & broom provided were very dirty. The company provided one loo roll and very little cleaning products, no kitchen towel for the kitchen for drying dishes, it was all very basic. Sheets provided but no beds made. Pillows not comfortable. BUT the house has huge potential just needed a little TLC.
Svar fra VrboOwner den 30. jul. 2023
Thank you for the feedback. It is important to let the keyholder know about the cleaning, so that the cleaning team can be sent back for additional cleaning. The dirty mop and broom have been replaced brand new this morning. Along with this, there is no longer a smell in the house.
Fra en partnerside

8/10 Godt

GREAT LOCATION

Big house, absolutely PERFECT location! Unfortunately the house was not very clean on arrival and it felt very stuffy and needed to be aired immediately as it had a smell of drains. The mop & broom provided were very dirty. The company provided one loo roll and very little cleaning products, no kitchen towel for the kitchen for drying dishes, it was all very basic. Sheets provided but no beds made. Pillows not comfortable. BUT the house has huge potential just needed a little TLC.
Svar fra VrboOwner den 2. okt. 2026
Thank you for the feedback. It is important to let the keyholder know about the cleaning, so that the cleaning team can be sent back for additional cleaning. The dirty mop and broom have been replaced brand new this morning. Along with this, there is no longer a smell in the house.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Très belle maison spacieuse

Tout près de la plage, les pièces sont grandes et bien insonorisées.
Fra en partnerside

8/10 Godt

Superfijne plek dicht aan zee

Als je binnen 3 minuten lopen aan de boulevard/ zee wilt zijn is dit de plek
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Sehr schönes Haus

Gemütlich
Overnattede 7 nætter i marts 2024
Fra en partnerside

8/10 Godt

vacances familiales

Belle maison bien rénovée en centre ville à 50 m de la mer. Jardin très agréable. On aurait aimé des transats en meilleur état !! Matelas un peu dur.
Fra en partnerside

8/10 Godt

Avis location

Il manque de la vaisselle dans ce logement La machine à café est entartré le café met 1h à couler Les chaises de la salle à manger sont pour certaines en mauvais état Un des barbecues est cassé au niveau des pieds
Svar fra VrboOwner den 2. okt. 2026
Merci de nous avoir fait part de votre expérience. Suite à votre commentaire, nous avons remplacé la machine à café, rajouté de la vaisselle, et avons procédé à l'inspection des autres équipements.
Fra en partnerside

8/10 Godt

Avis

Très bien située. Contact avec l'agence très facile.
Fra en partnerside

8/10 Godt

Avis

Très bien située. Contact avec l'agence très facile.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Pur moment de bonheur

Maison idéale pour retrouvailles en famille Très agréable
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Pur moment de bonheur

Maison idéale pour retrouvailles en famille Très agréable
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Maison très bien agencée

Maison très agréable pour partager de bons moments en famille Nous y reviendrons avec grand plaisir
Overnattede 3 nætter i maj 2022
Fra en partnerside

8/10 Godt

tres bon sejour

belle villa confortable,très bien située
Fra en partnerside

8/10 Godt

tres bon sejour

belle villa confortable,très bien située
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, beliggenhed

Saint Palais est très agréable et la location était bien situé. La cuisine manquait d'équipements

Nous sommes relativement satisfait de notre séjour par contre,nous avons été très surpris de ne pas avoir eu d'état des lieux en arrivant et de devoir déposer les clefs à notre départ chez Orpi,sans avoir d'interlocuteur.
Overnattede 8 nætter i august 2020
Fra en partnerside

8/10 Godt

vacances familiales

Belle maison bien rénovée en centre ville à 50 m de la mer. Jardin très agréable. On aurait aimé des transats en meilleur état !! Matelas un peu dur.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Très satisfait

Maison spacieuse très bien située bien équipée .
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Mooi huis, goede locatie, top!

Het huis is in zeer goede staat, mooie inrichting, goede locatie. Voldeed absoluut aan onze verwachtingen.
Fra arkiv

8/10 Godt

Magnifique maison rénovée, en centre ville.

Ravis de notre séjour; la villa Jeanne d'Arc est idéalement placée (on peut tout faire à pieds), en plein centre ville, mais pas trop bruyante. Agréable jardin, même si gros vis à vis sur les voisins d'à coté (le terrain a été séparé en 2, et la haie en bordure de cloture n'a pas encore poussé) Rénovée récemment la maison est très agréable, grande, spacieuse et très pratique pour une tribu (5 chambres, 3 salles de bain flambant neuves) et tout est nickel. Seul bémol, le manque d'âme, car on sent que cette maison n'est pas habitée, mais que louée ... Il manque des jeux de sociétés, des livres, quelques photos. Nous y reviendrons avec plaisir !
Fra arkiv

6/10 Okay

Great location but...

The property is ideally located & has been redone recently. However, we were expecting better standard and service for the price we paid and were disappointed with several aspects: the house was not very clean (particularly in the living areas, kitchen...), the kitchen was not well equipped, some of the furniture were falling apart, beds were not made (which is not a big deal but does not reflect the price...), towels provided were insufficient for the number of people and of very poor quality... I would like to mention though that the agency was responsive and tried to address our issues quickly.
Svar fra VrboOwner den 30. jul. 2023
Thank you for sending us your review about your rental in Saint Palais sur mer. We are very sorry to hear of the standards that you were met with and consequently how dissatisfied you were with the property provided. Nevertheless we are glad to hear that our colleagues on spot were able to answer all your inquiries and troubles you faced. Once again we apologise for the inconvenience but improvements are being made. We hope to see you again soon to give us another chance to prove our service.
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback