Lejlighed

Fontainebleau Terrace #332 | Gulf Front Studio + Pool

Billedgalleri for Fontainebleau Terrace #332 | Gulf Front Studio + Pool

En gang med udsigt over stranden og havet.
Et moderne køkken med et køleskab, et spisebord og en loftventilator.
En balkon med udsigt over strand og hav.
En moderne stue med en grå sofa, en hvid seng, en loftsvift og et vægmaleri af en havskildpadde.
En moderne stue med sofa, sofabord og et spiseområde med bænk. I baggrunden er der et køkken med mikrobølgeovn og køleskab.

Anmeldelser

8,6 ud af 10.
Fremragende

Højdepunkter

  • Fantastisk beliggenhed ved stranden
    Nyd de paradisiske omgivelser med en højt bedømt beliggenhed ved stranden.
  • Central beliggenhed
    Du er aldrig langt fra din destination med denne praktiske beliggenhed.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Gåafstand til Panama City Beaches

Populære faciliteter

  • På stranden
  • Swimmingpool
  • Fitnesscenter på stedet
  • Grill
  • Aircondition
  • Gratis Wi-Fi på fællesområder

Udforsk området

Åbn kort
Panama City Beach, FL
  • Place, Hidden Lagoon Golf and Racetrack
    ‪2 min. gang‬
  • Place, Panama City Beaches
    ‪5 min. gang‬
  • Place, Legacy Golf Club
    ‪2 min. kørsel‬
  • Airport, Panama City, FL (ECP-Northwest Florida Beaches International)
    ‪22 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

0 soveværelser (4 sovepladser)

Soveværelse 1

1 queensize-seng og 1 sovesofa (dobbeltseng)

1 badeværelse

Badeværelse 1

Områder

Køkken

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Panama City Beach

Denne lejlighed befinder sig på stranden i Panama City Beach. Pier Park og Thomas Drive er begge et besøg værd, hvis shopping står på agendaen. Er du mere interesseret i stedets natur, kan du med fordel besøge Panama City Beaches og Frank Brown Park. Deltag i et event eller en sportbegivenhed ved Publix Sports Park, og giv dig selv tid til at opleve Shipwreck Island Waterpark, som er en af topseværdighederne. Oplevelser som jetski, kajakroning og dykning giver gode muligheder for at komme ud på eller i det omgivende vand, eller du kan tage på eventyr ved at afprøve cykling i nærheden.
Kort
Panama City Beach, FL

Hvad ligger i nærheden?

  • Hidden Lagoon Golf and Racetrack - 2 min. gang - 0.2 km
  • Funland Arcade - 3 min. gang - 0.3 km
  • Panama City Beaches - 5 min. gang - 0.4 km
  • Legacy Golf Club - 2 min. kørsel - 2.1 km
  • Pier Park - 3 min. kørsel - 3.2 km

Sådan kommer du rundt

  • Panama City, FL (ECP-Northwest Florida Beaches International) - 20 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Sharky's Beachfront Restaurant - ‬13 min. gang
  • ‪Shuckums Oyster Pub & Grill - ‬2 min. kørsel
  • ‪Local Steamer Seafood Market - ‬5 min. gang
  • ‪Runaway Island - ‬3 min. gang
  • ‪Starbucks - ‬3 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Fontainebleau Terrace #332 | Gulf Front Studio + Pool en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Er Fontainebleau Terrace #332 | Gulf Front Studio + Pool et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Fontainebleau Terrace #332 | Gulf Front Studio + Pool?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Fontainebleau Terrace #332 | Gulf Front Studio + Pool?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Fontainebleau Terrace #332 | Gulf Front Studio + Pool?

Udtjekning er kl. 09.00.

Hvor ligger Fontainebleau Terrace #332 | Gulf Front Studio + Pool?

Dette lejlighedskompleks ligger på stranden i Panama City Beach, kun 5 minutters gang fra Hidden Lagoon Golf and Racetrack og Panama City Beaches. Derudover ligger Pier Park 3,1 km derfra.

Anmeldelser

8,6

Fremragende

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 15 af i alt 29 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 9 af i alt 29 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 2 af i alt 29 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 3 af i alt 29 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 29 anmeldelser

9,2/10

Rengøring

4,0/10

Faciliteter

8,0/10

Overnatningsstedets tilstand og faciliteter

9,2/10

Indtjekning

8,0/10

Kommunikation

9,6/10

Området

9,4/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, kommunikation, annoncens rigtighed
Room was clean, host helped when I called. Beach view was excellent. Parking was very limited.
Overnattede 3 nætter i juni 2026
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
The only concern we had was there was extensive work being done at the property and we were not notified ahead of time that this would be happening. So it did put a damper on pool time and time on the veranda.
Overnattede 3 nætter i september 2026
Svar fra VrboOwner den 29. sep. 2026
Thank you for sharing this feedback. I am sorry the construction work affected your pool time and use of the veranda, and that you were not informed in advance. Your comments are very helpful, and we will review our communication and scheduling to prevent this in the future.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Vacation Summary

It was a nice stay.
Overnattede 3 nætter i marts 2025
Svar fra VrboOwner den 23. mar. 2025
Thank you for your review. We're glad to hear you had a nice stay with us. Your satisfaction is our top priority, and we appreciate your feedback. We look forward to welcoming you back in the future. -Your Southern Team
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great location

Right at the end away from busy resort beaches. Close to all our favorite restaurants!
Overnattede 3 nætter i september 2024
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Short getaway

We enjoyed our stay very much. The location was amazing.
Overnattede 3 nætter i juli 2022
Svar fra VrboOwner den 24. sep. 2022
Hello Kim, Thank you for sharing the positive review. Hope to see you again in the near future! Kindest Regards, Your Southern Team
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Nice little spot

Clean nice little place
Overnattede 4 nætter i oktober 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Perfect Weekend Getaway

Everything was just as described. Great location!
Overnattede 3 nætter i juli 2022
Svar fra VrboOwner den 20. sep. 2022
Hello Shawn, Thank you for sharing the positive review. Hope to see you again in the near future! Kindest Regards, Your Southern Team
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Weekend getaway

Exactly as pictured and great price. Its an older building but the room has been renovated beautiful.
Overnattede 3 nætter i maj 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Vacation Danielle 2024

Very affordable and cozy
Overnattede 4 nætter i september 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Cozy

Was a nice stay. Easy access directly to the beach. Lots of activities in walking distance
Overnattede 4 nætter i maj 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Relaxing Time

Everything was Great. Very easy check-in, great location. It was a much-needed getaway. Thanks!!!
Overnattede 3 nætter i juni 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Property was clean and constantly maintained by very nice staff. Gorgeous beach. The room is in an older building that looks like it was built in the 80’s. Smaller than expected but clean.
Overnattede 4 nætter i juni 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Steps from beach

Older but clean property & nice updated unit. Private access to beach & pool was a plus. Some street noise. A perfect getaway to just relax & enjoy the beach.
Overnattede 5 nætter i marts 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Panama City

Lovely studio apt had all the amenities we needed.
Overnattede 7 nætter i februar 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Kommunikation

Fun in the sun

Clean, beachfront access, and pool area! It was the money!!
Overnattede 3 nætter i marts 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Best trip I ever had

Super cute! Had the perfect beach location. Wasn’t too crowded. Everybody was nice. The pool was so big and amazing!
Overnattede 5 nætter i maj 2023
Svar fra VrboOwner den 14. jun. 2023
Hello Jessica, Thank you for your review and feedback. We are glad to hear you had a great experience. We hope that you come back next year for another memorable vacation! Kindest Regards, Your Southern Team
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great place, great price.

Everything was perfect as advertised. It took a little while to get the correct pool gate code, but the on site maintenance staff was very nice and helpful. Would definitely do it again.
Overnattede 3 nætter i juni 2024
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Kommunikation

Great location, no communication though

We had a great start
Overnattede 9 nætter i juli 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Synes ikke om: Faciliteter
Clean and nice enough. 9 AM checkout is a bit early.
Overnattede 3 nætter i september 2023
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
It is my opinion the unit lacked detail cleaning.
Overnattede 9 nætter i december 2025
Svar fra VrboOwner den 6. jan. 2026
Thank you for sharing your experience with us. We sincerely apologize that the level of detailed cleaning did not meet your expectations, as this is not the standard we strive to uphold at Southern Vacation Rentals. We understand how important cleanliness is to a comfortable stay. Upon review we do not show that the issue was reported to our 24/7 Guest Services Team during your stay. Had we been made aware, our local Operations Team would have been notified for prompt resolution. Your feedback has been shared with our Operations Team for review and resolution. Your feedback is invaluable as this helps to enhance the guest experience. We hope to have the opportunity to welcome you back and provide a more seamless stay on the Gulf Coast.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed

Right on Beach

Overall was a nice little studio to stay in. Clean. Room was clean and ready early. Nothing was set up as far as a parking pass and there’s no guarantee parking on site. That should be specified when looking for properties that you are looking to park at. We had to park across the Main Street in Panama several times. Location was great. Right on beach. Staff very friendly.
Overnattede 7 nætter i juni 2024
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
The location was amazing. I had an issue with the code to the beach, but management got me squared away within a few minutes of me contacting them! My only concern was the lock on the door. It was hard to get the deadbolt to lock, and it was not easy to tell if the door was locked when inside. My only other recommendation would be to have a throw blanket in the room. Would be a nice touch!
Overnattede 4 nætter i september 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, beliggenhed, annoncens rigtighed
The place is older, we really enjoyed the stay for the convenience of getting to the beach. The only issues that we had were the keypad entry for our room didn't work half the time. I contacted them and told them the batteries were going dead. ( I work in maintenance at home). Maintain never showed up, so I bought batteries and changed myself. The other thing was the code they gave me to get to the beach didn't work. Locals that live there gave me a code and said that one changed years ago. Very friendly town and atmosphere.
Overnattede 5 nætter i juli 2025
Svar fra VrboOwner den 9. aug. 2025
Thank you for your feedback. We’re glad you enjoyed the beach access and the atmosphere in the area. We sincerely apologize for the inconvenience with the door lock and the beach gate code. Our records show the Property Manager inspected the lock the following day and resolved the issue. We also see where you called to report the gate code concern. We regret any miscommunication surrounding these matters and appreciate you bringing them to our attention. We value your feedback and hope to welcome you back for an even smoother experience in the future.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Girls trip

The booking process was easy. The condo was gorgeous. Check-In was at 4 and our room was ready at 4:00. However, the code provided for the pool and beach access was incorrect and there was no code provided for the laundry room. There were no beach towels which was fine because we brought our own but the listing said they would have some. Parking was very limited. They only provide one roll of toilet paper and one trash bag so you better bring some extra. The ground keeper was very nice and informative. The condo manager was not polite or helpful. But we met many residents who were extremely nice. Very helpful. Our stay was wonderful.
Overnattede 3 nætter i juni 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Cute/Great for our short stay

3 women stayed for a short girls trip. When we walked in, the unit was cute and clean. We had everything we needed. It could use a full length mirror where the decorative mirror is next to the table though. We fixed our breakfast and lunch in the unit and went out for dinner each night. There is a restaurant just a short walk from the unit that had good food and great dessert. That saved us from getting in the traffic at night and possibly not having a parking spot. I wasn’t thrilled to pay a $75 parking fee and not even be guaranteed a parking place at the unit. One night we had to park across the street but it was doable. We enjoyed our stay and I would stay here again.
Overnattede 3 nætter i juli 2024
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback