Snowshoe Seclusion II at Shanty Creek

Billedgalleri for Snowshoe Seclusion II at Shanty Creek

En opholdsstue med pejs, et tv monteret over den, en ternet sofa og et spiseområde med bord og stole.
En rummelig opholdsstue med spisebord, to sofaer og en pejs.
Et rummeligt køkken med hvide skabe, en central ø og et spiseområde med træstole og et bord.
Et kompakt køkken med hvide skabe, en indbygget mikrobølgeovn, komfur og vask. Der er to træbarkolonner ved køkkenøen.
Et køkken med lyse skabe, en granitbordplade, indbygget ovn, opvaskemaskine og et vindue med persienner.

Anmeldelser

8,2 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Sjov for hele familien
    Højt bedømt af familier
  • Slædekørsel i nærheden
    Et sjældent fund – sneklædte bakker til slædekørsel kun få minutter væk.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Nær The Legend

Populære faciliteter

  • Terrasse
  • Fælles pool
  • Aircondition
  • Køleskab
  • Internet
  • Vaskemaskine

Udforsk området

Åbn kort
Bellaire, MI
  • Place, The Legend
    ‪11 min. gang‬
  • Place, The Chief Golf Course
    ‪2 min. kørsel‬
  • Place, Torch Lake
    ‪14 min. kørsel‬
  • Airport, Traverse City, MI (TVC-Cherry Capital)
    ‪51 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (6 sovepladser)

Soveværelse 1

2 dobbeltsenge

Soveværelse 2

1 kingsize-seng

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badekar eller brusekabine · Toilet

Badeværelse 2

Toilet · Kun brusekabine · Boblebadekar

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Bellaire

Denne lejlighed befinder sig i landlige omgivelser i Bellaire. Elk Rapids District Library og Historic Elk Rapids Town Hall er nogle af de lokale seværdigheder, du kan opleve. Er du mere interesseret i at udforske naturen, kan du kigge forbi Torch Lake og Glacial Hills Pathway and Natural Area Trailhead. Indtag de nærliggende skibakker med langrend og snowboarding, eller undersøg mulighederne for andre udendørsoplevelser såsom slædekørsel og snescooterkørsel.
Kort
Bellaire, MI

Hvad ligger i nærheden?

  • The Legend - 11 min. gang - 1.0 km
  • The Chief Golf Course - 2 min. kørsel - 1.1 km
  • Lake Bellaire - 6 min. kørsel - 5.4 km
  • Torch Lake - 14 min. kørsel - 20.2 km
  • Boyne Mountain - 42 min. kørsel - 62.0 km

Sådan kommer du rundt

  • Traverse City, MI (TVC-Cherry Capital) - 52 min. kørsel

Restauranter

  • ‪McDonald's - ‬6 min. kørsel
  • ‪M88 Morning Grind - ‬7 min. kørsel
  • ‪Short's Brewing Company - ‬8 min. kørsel
  • ‪Shanty Creek Resorts - ‬7 min. gang
  • ‪Coffee Bar - ‬9 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er Snowshoe Seclusion II at Shanty Creek et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvad koster det at overnatte hos Snowshoe Seclusion II at Shanty Creek?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Snowshoe Seclusion II at Shanty Creek den 25. apr. 2027 starter fra 4.395 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 29. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Hvor meget koster parkering hos Snowshoe Seclusion II at Shanty Creek?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Snowshoe Seclusion II at Shanty Creek?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Snowshoe Seclusion II at Shanty Creek?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Snowshoe Seclusion II at Shanty Creek?

Dette lejlighedskompleks ligger i landlige omgivelser, kun 2 km fra The Legend og The Chief Golf Course. Derudover ligger Hawk's Eye Golf Course 4,9 km derfra.

Anmeldelser

8,2

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 5 af i alt 11 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 4 af i alt 11 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 11 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 11 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 11 anmeldelser

8,4/10

Rengøring

9,4/10

Indtjekning

8,6/10

Kommunikation

9,0/10

Området

8,4/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Nice Private place

Loved the place -
Overnattede 4 nætter i juli 2023
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Awesome!

We enjoyed our stay immensely! Property manager was very responsive
Overnattede 4 nætter i februar 2024
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Directions to access property were clear. There was a trailer from another guest unit that hindered parking. Other than that- fair price for the unit
Overnattede 5 nætter i december 2025
Svar fra VrboOwner den 25. jan. 2026
Thank you so much for staying with us and for taking the time to share your feedback! I’m really glad to hear the directions were clear, and I truly apologize for the inconvenience caused by the trailer blocking the parking area. That shouldn’t have happened, and we’ve already addressed it to ensure future guests don’t run into the same issue. We appreciate you choosing our place and would love to welcome you back anytime for an even smoother stay!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Quick trip to Up North MI

Unit was great, well stocked. Just know this is a downstairs unit and it was tricky for my mother inlaw with bad knees. But overall a great place and would go back.
Overnattede 2 nætter i august 2023
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Nice condo close to everything

Great property. Down the hill a bit so no view of lake Bellaire from the deck. Condo was clean and nice, pool was very close and nice. Beach club was great and close to the golf courses and restaurants. Cable was less than basic... Couldn't even watch The Open. (no USA channel). Otherwise a great trip and location!
Overnattede 4 nætter i juli 2023
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Gross/ outdated/ nothing works. Don’t stay here.

This VRBO was the worst VRBO I have ever stayed in. The furniture was all broken and out dated. The kitchen table had a leg that was collapsed. The chair had a broken bottom. The sink dripped. The kitchen was NOT stocked. There was one small pot and two sauté pans. The utensils were so old the plastic would melt while cooking. There were 6 small glasses for drinking. The tv in the main room only had 4 channels. It was NOT a smart TV. The TV’s in the bedroom did not work because of the internet. The internet MAYBE worked 30% of the time. The door lock was broke. It was also falsely advertised. There is one king bed and two double beds. If you enjoy waking up without a stiff back or feeling like you slept on metal springs all night……this place is not for you. The pool that you have access to is freezing and maybe has 4 chairs to sit in. It was dirty and just overall not worth the cost. There are much better places to stay at Shanty.
Overnattede 7 nætter i juli 2023
Svar fra VrboOwner den 13. jul. 2023
Hi Katelyn Thank you for your review. We are sorry to hear of your issues. Maintenance did address the issues you called about: the string on the blinds had come loose, they reattached, the sink you thought was leaking was not, you hadn't turned it off completely, the TV has full Charter cable (we wished you would have asked if you did not know how to use it). You did not alert us to needing any dishes or pans replaced. We would have certainly brought you new ones if we had known. Internet is Shanty Creek Resort internet and we have no control over their signal. It is always beneficial when a guest lets us know if something is not right. That allows us to address the issue while they are here so their stay is more comfortable. We hope in the future you find something more appropriate for you.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

A 3/5 star place

I wish I would have considered the negative review a little bit more when booking this Vrbo. It wasn’t terrible, but it definitely could have been better. If you’re staying with children like we did (4 & 6) just know there’s not one single kids channel available on the tv if you needed a show. And I tried to find one. The WiFi also lags if you try to use a tablet for the kids. There was hair in the jacuzzi jets from a previous guest, piece of carpet missing, stained pillow case. The bathroom sink still drips water constantly like a previous review said. The dishes had to be washed before we could use them, which wasn’t a huge deal, but if you know people are booking why wouldn’t they be cleaned well? The furniture is so old and outdated and the beds could be upgraded too. I’d bring your own pillows and blankets for the beds. Everything is thin and old with the blankets. Really for what we paid there’s no reason the inside couldn’t be a little more updated. I wish the description had actually stated we didn’t have access to a lot of the shanty creek resort. It’s really only the one outdoor pool and the beach club. If you’re looking for just a place to sleep this Vrbo works. But if you want something a little more updated and nicer then I would look elsewhere. We did enjoy our stay because we didn’t stay at the Vrbo for a huge part of the day, but it’s definitely a 3/5 place to stay,
Overnattede 3 nætter i august 2024
Svar fra VrboOwner den 12. aug. 2024
Hi Alexandria, Thank you for your review and for being our guest. We do apologize for any problems you experienced - if you had contacted us while at the property we would have addressed them promptly. The description did state there was the outdoor pool and Beach Club. No where in the listing did we state that there was access to resort amenities. Thanks again for staying
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Good
Overnattede 10 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 6. aug. 2026
Thank you for your review! We're glad to hear you had a good stay. We appreciate you choosing us and hope to welcome you back again soon!
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Traverse city get away

The condo was in a great location to bellaire where we golfed. Some of the living room furniture should be replaced especially the chair. Bathrooms were clean and the kitchen had pretty much everything we needed
Overnattede 2 nætter i august 2022
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great for small family getaway

We had a great time staying in this rental. It was clean and had all the amenities we needed. The pool right next to the rental was not ready yet but my kids enjoyed the jacuzzi. We were able to get a guest pass and use the infoor facilities but ran out of time. Overall, great place!
Overnattede 3 nætter i maj 2022
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Overnattede 5 nætter i juli 2025
Svar fra VrboOwner den 16. aug. 2025
Thank you for being our guest and for the great review!
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback