Experience Alhambra living near Grand Canyon University.

Billedgalleri for Experience Alhambra living near Grand Canyon University.

En swimmingpool med klart vand, omgivet af en stenvæg og beplantning.
Et køkken med sorte skabe, en dobbeltvask, en brødrister, kaffemaskine og et vindue over vasken.
Et spiseområde med et mørkt træbord, et indrammet billede af en kvinde i en flæset kjole, og en potteplante.
Et køkken med mørke skabe, en mikrobølgeovn, en vask, en brødrister og en kaffemaskine. Der er et spisebord med en bænk og en lille skammel.
En stue med fjernsyn, et hvidt gardin, et træbord og en reol.

Anmeldelser

4,0 ud af 10.

Højdepunkter

  • Fantastiske naturoplevelser
    Gæsterne elsker stedets udendørsområder.
  • Udendørs pool
    Den udendørs pool udgør en forfriskende oase under åben himmel og er en sjældenhed i dette område.
  • I hjertet af byen
    Nyd godt af en højt bedømt central beliggenhed, kun få skridt fra de bedste seværdigheder, spisesteder og underholdningsmuligheder.

Populære faciliteter

  • Terrasse
  • Swimmingpool
  • Legetøj
  • Tekøkken
  • Fitnesscenter på stedet
  • Grill

Udforsk området

Åbn kort
Phoenix, AZ
  • Place, Xtreme Pursuit Paintball
    ‪10 min. gang‬
  • Place, Grand Canyon University
    ‪3 min. kørsel‬
  • Place, Phoenix Convention Center
    ‪16 min. kørsel‬
  • Airport, Phoenix, AZ (PHX-Sky Harbor Intl.)
    ‪23 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

1 soveværelse (3 sovepladser)

Soveværelse 1

1 queensize-seng

1 badeværelse

Badeværelse 1

Toilet · Kun brusekabine

Områder

Terrasse eller gårdhave
Veranda eller hawaiiansk terrasse
Køkken
Tekøkken
Udendørs legeområde
Have

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Phoenix

Denne lejlighed befinder sig i Alhambra – et område i Phoenix. Phoenix Convention Center og Talking Stick Resort Amphitheatre udgør nogle af de kulturelle højdepunkter i området, mens de rejsende, der ønsker at tage på shopping, kan besøge Westgate Underholdningskvarter og Biltmore Fashion Park. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under dit ophold? Se, hvad State Farm Stadium eller Mortgage Matchup Center har på programmet.
Kort
Phoenix, AZ

Hvad ligger i nærheden?

  • Xtreme Pursuit Paintball - 10 min. gang - 0.9 km
  • Grand Canyon University - 3 min. kørsel - 1.9 km
  • Phoenix Convention Center - 16 min. kørsel - 12.8 km
  • Chase Field - 17 min. kørsel - 13.1 km
  • State Farm Stadium - 21 min. kørsel - 11.7 km

Sådan kommer du rundt

  • Montebello-19th Ave Station - 6 min. kørsel
  • Sky Harbor International Airport (PHX) - 25 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Dutch Bros - ‬3 min. kørsel
  • ‪McDonald's - ‬3 min. kørsel
  • ‪Circle K - ‬2 min. kørsel
  • ‪Panda Express - ‬9 min. gang
  • ‪Jack in the Box - ‬11 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Har Experience Alhambra living near Grand Canyon University. en pool?

Ja, dette overnatningssted har en udendørs pool.

Er Experience Alhambra living near Grand Canyon University. et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, dette overnatningssted tillader kæledyr (maks. 3 i alt).

Hvor meget koster parkering hos Experience Alhambra living near Grand Canyon University. ?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Experience Alhambra living near Grand Canyon University. ?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Experience Alhambra living near Grand Canyon University. ?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Experience Alhambra living near Grand Canyon University. ?

Dette lejlighedskompleks ligger i Alhambra, kun 5 km fra Grand Canyon University, GCU Arena og American Family Fields of Phoenix. Derudover ligger Classic Phoenix og Arizona Canal ca. 10 km derfra.

Anmeldelser

4,0
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 0 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 3 af i alt 5 anmeldelser

4,8/10

Rengøring

5,2/10

Indtjekning

5,2/10

Kommunikation

4,0/10

Området

4,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation
Synes ikke om: Annoncens rigtighed
Host was pleasant and accommodating. This is more a studio since only a bedroom, bathroom and small kitchen. No actual living room. Plus would suggest he clean up the yard and parking area. Make the yard look like the pool picture. Never used the pool. Would help if he put pictures on the listing.
Overnattede 6 nætter i februar 2026
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
This was far and away the worst property I have ever encountered on any short term rental site. the property is some four steps from an incredibly busy 4 lane boulevard in a less than desirable neighborhood. We were in and out in less than 5 minutes and got a hotel. The host would not respond. A joke of a rental.
Overnattede 2 nætter i februar 2026
Svar fra VrboOwner den 13. mar. 2026
Hello Kevin, thank you for your feedback. Yes home is right off a busy street but mellows out after rush hour. As per being non responsive . Please check your messages, I was never contacted by you. I appreciate your opinion but you stated I never responded and that’s absolutely incorrect because again I was never contacted by you. I am always available and happy to help my guests out.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Central Lication

Clean and met our needs. Didn’t have time to enjoy pool. Central location. Small but we realized it would be. We just needed a place to sleep not hangout.
Overnattede 6 nætter i marts 2024
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

motel would be better

the listing is false there was no hot tub no washer no dryer the toilet did not flush properly when we got there, bathroom sink was slow to drain ,the pool furniture was ratty, not very safe to sit in, sharp edges, and next to no room to park. with the car that was parked in there it was all we could do to get in and out of our vehicle. If anything we should receive a refund. After driving 22hrs we to tired to deal with it.
Overnattede 5 nætter i marts 2024
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
I don't know where to begin. The front property wasn't or didn't feel safe as we drove up. We had to park between 2 junk cars. It took awhile to locate the key. Upon entering I immediately knew I didn't want to stay here. It may have been clean but not to my standards. We never made it to the back yard to see the pool. The unit was right off the main street. I was just very disappointed in everything. The owner finally showed up and I spoke to him and told him I didn't feel comfortable nor safe here. I came for an art show and before the art show I would have to leave some of my art work there and didn't feel comfortable or safe that my work would be there when I came back. He was understandable and told me this wasn't the first time he had people back out of the contract. That part was good that he knew it wasn't what other people expected of his unit. I turned on the water facet and it didn't look clean either. I was just very disappointed in everything and immediately took action to cancel the reservation. The hard part was getting a hold of someone from Vrbo immediately to resolved this situation.
Overnattede 3 nætter i marts 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback