Lejlighed·Privat vært

Large 2BR, new beautiful modern fully renovated apt just off Main St. Picton

Billedgalleri for Large 2BR, new beautiful modern fully renovated apt just off Main St. Picton

Værelse
Privat køkken
Privat køkken
Udendørsområde
Interiør

Anmeldelser

9,0 ud af 10.
Fantastisk

Højdepunkter

  • Central beliggenhed
    Du er aldrig langt fra din destination med denne praktiske beliggenhed.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Gåafstand til Regent Theatre

Populære faciliteter

  • Køleskab
  • Vaskemaskine
  • Internet
  • Mulighed for parkering på stedet
  • Have
  • Bålplads

Udforsk området

Åbn kort
Prince Edward, ON
  • Place, Regent Theatre
    ‪3 min. gang‬
  • Place, Picton Harbour
    ‪5 min. gang‬
  • Place, Prince Edward County Skateboard Park
    ‪10 min. gang‬
  • Airport, Kingston, ON (YGK-Norman Rogers)
    ‪64 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (4 sovepladser)

Soveværelse 1

1 queensize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng

1 badeværelse

Badeværelse 1

Toilet · Kun brusekabine

Områder

Køkken
Have

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Picton

Denne lejlighed befinder sig i Prince Edward. Stedets naturskønne områder kan opleves med et besøg til Lake Ontario og Sandbanks Provincial Park. Naval Marine Archive: The Canadian Collection og Prince Edward County Skateboard Park er også et besøg værd.
Kort
Prince Edward, ON

Hvad ligger i nærheden?

  • Regent Theatre - 3 min. gang - 0.3 km
  • Picton Harbour - 5 min. gang - 0.5 km
  • Prince Edward County Skateboard Park - 10 min. gang - 0.9 km
  • Macaulay Mountain Conservation Area - 15 min. gang - 1.3 km
  • Prince Eddy's Brewing Co. - 15 min. gang - 1.3 km

Sådan kommer du rundt

  • Belleville Station - 33 min. kørsel
  • Kingston, ON (YGK-Norman Rogers) - 65 min. kørsel

Restauranter

  • ‪McDonald's - ‬11 min. gang
  • ‪Tim Hortons - ‬9 min. gang
  • ‪555 Brewing Co - ‬8 min. gang
  • ‪Subway - ‬7 min. gang
  • ‪Imperial Submarine Sandwiches - ‬1 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er Large 2BR, new beautiful modern fully renovated apt just off Main St. Picton et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Large 2BR, new beautiful modern fully renovated apt just off Main St. Picton?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Large 2BR, new beautiful modern fully renovated apt just off Main St. Picton?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Large 2BR, new beautiful modern fully renovated apt just off Main St. Picton?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Large 2BR, new beautiful modern fully renovated apt just off Main St. Picton?

Dette lejlighedskompleks ligger i Prince Edward, kun 15 minutters gang fra County Creative og Lake Ontario. Derudover ligger Arts on Main Gallery og Regent Theatre 5 minutter derfra.

Anmeldelser

9,0

Fantastisk

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 10 af i alt 16 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 4 af i alt 16 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 2 af i alt 16 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 16 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 16 anmeldelser

9,2/10

Rengøring

10/10

Faciliteter

10/10

Overnatningsstedets tilstand og faciliteter

10/10

Indtjekning

8,4/10

Kommunikation

9,8/10

Området

9,4/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Lovely placeWe stayed there for 2 nights to run in the PEC marathonIt was walking distance to the finish line so the location was ideal for us. It was also walking distance to the downtown and many restaurants and shops. The place is very well equipped with all you need. The host gave us a late check out on Sunday to allow us to shower after the run and it was really appreciated. I would recommend this rental.
Overnattede 2 nætter i oktober 2026
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
It was an excellent location in picton! Near everything downtown.
Overnattede 2 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 13. okt. 2026
Glad you enjoy the stay. Come visit anytime!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Very nice place. Very well appointed. Keurig, dishes, cutlery, bowls, wine glasses etc pans, pots, air fryer, kettle, cook top. Lovely front stoop to enjoy the neighbourhood. Back yard, was nice. Great bedrooms lots of storage. Watch out for the slanted ceilings! Thank you Simon.
Overnattede 4 nætter i juli 2026
Svar fra Management den 13. okt. 2026
Very happy you enjoyed your stay. Do come back anytime
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great location, clean and has everything you need

Wonderful place fully equipped in a great location. It was very clean and beds were super comfortable - highly recommend!
Overnattede 6 nætter i juli 2025
Svar fra Management den 13. okt. 2026
Glad you enjoyed your stay!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Excellent location, very well kept, everything you need!
Overnattede 2 nætter i juli 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Very good place

Very Nice place, Well located We would come back without hesitation
Overnattede 4 nætter i juli 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Our friends loved it!
Overnattede 2 nætter i juni 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Wedding Weekend visit

Conveniently located a block from the wedding venue we attended. Ample off street parking. Clean and quiet.
Overnattede 2 nætter i juli 2024
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Kommunikation
Stayed here for two nights. The place was well located, within walking distance to the Main Street. I did reach out to the property manager a few times and never heard back
Overnattede 2 nætter i juli 2025
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overall, it was a nice place, walking distance to main street; restaurants, boutiques, cafés and a short 20 min ride to sandbanks national park / beaches, Wellington and other attractions. Parking was included (2 spots). The downside, the apartment itself could use a much better cleaning. Thank God the cleaning products were at our disposal, the toilet was honestly gross... I don't want to have to clean other people's bathrooms on my vacation, but I had to. The bed sheets weren't even put properly, only the fitted sheet and the duvet — which is always a question in regards to whether it was cleaned or not. We found little black hairs in our bed sheets, found the other sheet folded up on the wall mounted unit near the bed and made the bed ourselves. The floors were also dirty, leaving our feet/socks all black. Also, if you are travelling with young children, the stairs that are in the middle of the apartment are quite scary. They are in between the kitchen and the living room, we had to be on constant alert with our youngest.
Overnattede 3 nætter i august 2026
Svar fra VrboOwner den 13. okt. 2026
Our apologies that you had this experience. It is absolutely not to the standards of excellence as you can see from our other reviews. There is absolutely a mechanism to have anything quickly rectified to our standards of excellence. We are always accessible and had you brought this to our attention we would have immediately sent out the cleaners to correct anything that wasn’t perfect. I do recall you asked us about the duvet covers and sheets asking if they were washed every time and we explained that all sheets, fitted mattress covers as well as the duvet covers that seal the duvet are always cleaned each and every time for guests. Every sheet and cover is a clean set for each guest and washed after each guest leaves. Flat sheets are provided and available for guests should they wish to have that in addition to the duvet covered duvets. We do regret that you didn’t raise these other issues with us at the same time so we could fix them immediately as we pride ourselves to the highest standards which is why we have high ratings and return guests. We hope that you may wish to try again in the future and have a better experience.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
The place and location were great! Just beware of the sloped ceilings at the top of the stairs. Not tall people and we both smashed our heads a Couple times. Also the backyard is not usable and there is no firepit or chairs.
Overnattede 2 nætter i juni 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Family Getaway at PEC

We enjoyed our stay here and would definitely return to the same unit. Check-in was easy, the place was clean and it had everything that we needed to prepare meals for the family. It was close to the main centre in Picton. Shops and restaurants were a 10minute walk. The area was quiet. The host was very accommodating to us and was fast to respond. It was a good mix of wineries/breweries for adults and activities we can do with the kids. Our family will definitely make another trip to PEC. Thank you!
Overnattede 3 nætter i august 2024
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Kommunikation
This is a chic stay for young people. For us oldies, it was difficult.- low and steep roof lines (used to be an attic??) were challenging, as were the unsecured stairs with railings that were useless. Communication was poor.But the place was clean, well stocked and good location. The bbq in serious need of a clean, unusable- note, no oven in unit.
Overnattede 2 nætter i august 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Endroit magnifique

Tres bien situé et chalereux
Overnattede 3 nætter i juli 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 4 nætter i august 2024
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback