Day Drinkin' - New 1 bedroom w/Hot Tub

Billedgalleri for Day Drinkin' - New 1 bedroom w/Hot Tub

En rummelig indretning med højt til loftet, træbjælker, en lædersofa, et spiseområde og et køkken.
Et hyggeligt soveværelse i træhytte-stil med en stor seng, en stenspejs og udsigt til naturen.
Et rummeligt soveværelse med en stor seng, trælofter og et skilt, der angiver det som en kabinhytte.
En hytte med et ildsted i sten omgivet af Adirondack-stole, beliggende i et skovområde.
Et træinteriør med et spisebord, stole og en loftsvifte.

Anmeldelser

9,2 ud af 10.
Fantastisk

Højdepunkter

  • Fitnesscenter på stedet
    Et sjældent fund – nyd godt af nem adgang til fitnessfaciliteter under dit ophold.

Populære faciliteter

  • Boblebad på stedet
  • Terrasse
  • Fitnesscenter på stedet
  • Grill
  • Gratis Wi-Fi på fællesområder
  • Aircondition

Udforsk området

Åbn kort
Broken Bow, OK
  • Place, Beavers Bend Brewery
    ‪3 min. kørsel‬
  • Place, Hochatown Bigfoot Axe Throwing
    ‪4 min. kørsel‬
  • Place, Hochatown State Park
    ‪6 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

1 soveværelse (4 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 sovesofa (dobbeltseng)

1 badeværelse

Badeværelse 1

Badekar eller brusekabine · Toilet

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Broken Bow

Denne hytte befinder sig i Broken Bow. Stedets naturskønne områder kan opleves med et besøg til Broken Bow Lake og Beavers Bend State Park. Hochatown Rescue Center & Petting Zoo og The Maze of Hochatown er også et besøg værd. Oplevelser som jetski og kajakroning giver gode muligheder for at komme ud på eller i det omgivende vand, eller du kan tage på eventyr ved at afprøve ridning og vandring i nærheden.
Kort
Broken Bow, OK

Hvad ligger i nærheden?

  • Beavers Bend Brewery - 3 min. kørsel - 2.2 km
  • Hochatown Bigfoot Axe Throwing - 4 min. kørsel - 2.6 km
  • Hochatown Rescue Center & Petting Zoo - 5 min. kørsel - 4.4 km
  • Mountain Fork Brewery - 6 min. kørsel - 5.2 km
  • Hochatown State Park - 6 min. kørsel - 4.8 km

Sådan kommer du rundt

  • Texarkana, Arkansas (TXK-Texarkana Regional) - 123 min. kørsel

Restauranter

  • ‪La Cocina - ‬6 min. kørsel
  • ‪Grateful Head Pizza Oven & Tap Room - ‬5 min. kørsel
  • ‪Buffalo Grill - ‬10 min. kørsel
  • ‪Hochatown Saloon - ‬7 min. kørsel
  • ‪Mountain Fork Brewery - ‬7 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Day Drinkin' - New 1 bedroom w/Hot Tub et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, kæledyr er tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Day Drinkin' - New 1 bedroom w/Hot Tub?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Day Drinkin' - New 1 bedroom w/Hot Tub?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Day Drinkin' - New 1 bedroom w/Hot Tub?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Day Drinkin' - New 1 bedroom w/Hot Tub?

Denne hytte ligger i Broken Bow, kun 5 km fra Hochatown Bigfoot Axe Throwing, Beavers Bend Brewery og Beaver's Bend Mining Company. Derudover ligger Ouachita National Forest og Hochatown Rescue Center & Petting Zoo ca. 5 km derfra.

Anmeldelser

9,2

Fantastisk

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 6 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 7 anmeldelser

9,8/10

Rengøring

9,6/10

Indtjekning

9,0/10

Kommunikation

9,8/10

Området

9,6/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Cabin was just what we needed.
Overnattede 4 nætter i oktober 2026
Svar fra Management den 28. okt. 2026
We are so glad to hear! We look forward to hosting you again in the future. Thank you!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Loved it

Great place!
Overnattede 3 nætter i marts 2025
Svar fra VrboOwner den 14. mar. 2025
We were so delighted to read your positive feedback about your recent stay. Your kind words mean a lot to us and motivate us to continue providing exceptional experiences for our guests. We're glad to hear that you enjoyed the cabin! Our goal is to create a comfortable and enjoyable home away from home for everyone, and it's wonderful to know that we achieved that for you. If you have any other feedback or suggestions, please don't hesitate to share them. We're always looking for ways to improve our services. Thank you again for choosing Broken Bow Cabin Lodging. We hope to see you again soon! Sincerely, BBCL Front Desk
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Awesome

This cabin feels exactly as it looks! Great place, and a great stay!
Overnattede 2 nætter i februar 2025
Svar fra VrboOwner den 26. feb. 2025
We were so delighted to read your positive feedback about your recent stay at Day Drinkin'. Your kind words mean a lot to us and motivate us to continue providing exceptional experiences for our guests. We're glad to hear that you enjoyed the cabin! Our goal is to create a comfortable and enjoyable home away from home for everyone, and it's wonderful to know that we achieved that for you. If you have any other feedback or suggestions, please don't hesitate to share them. We're always looking for ways to improve our services. Thank you again for choosing Broken Bow Cabin Lodging. We hope to see you again soon! Sincerely, BBCL Front Desk
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Loved it

We really enjoyed our time there the only complain is that I wish we’d have stayed longer! We even were able to bring our dog.
Overnattede 2 nætter i april 2024
Svar fra VrboOwner den 10. jul. 2024
Thanks for the great review! We look forward to your next visit!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Excellent property and a brand new property with loaded immensities. We will be renting again inn thre coming months.
Overnattede 3 nætter i juli 2025
Svar fra VrboOwner den 22. jul. 2025
Thank you so much for your kind words, ! We're thrilled to hear that you had such a wonderful experience. We're committed to providing top-notch service and creating lasting memories. We can't wait to welcome you and your group back again soon.
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Kommunikation

Good until we had no water

Nice place, perfect for two! We only had a two night stay and while we were there the city hit a water line and we didn’t have water for 12 hours-so no hot tub, showers, bath, to drink, prepare our meals-a necessity to enjoy our weekend away. And apparently you need travel insurance to protect yourself from a necessity like having water. While not the owners fault by any means, they did not offer any sort of discount, refund, voucher for the trouble we had/not being able to enjoy any of the amenities but told us we should have purchased insurance.
Overnattede 2 nætter i marts 2025
Svar fra VrboOwner den 19. mar. 2025
Hello, Thank you for your email and for bringing your concerns to our attention. We sincerely apologize for the inconveniences you experienced during your stay We understand your frustration regarding the utility issues. Situations involving electricity and water are beyond our direct control, and we rely on the respective utility companies to resolve them promptly. Our travel insurance is designed to help mitigate these types of unforeseen circumstances, covering up to 100% for travel interruptions. We are truly sorry for the problems you encountered and hope that despite these issues, you will consider staying with us again in the future. We value your business and would like the opportunity to provide you with a better experience. Thank you for your understanding. BBCL Front Desk
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 3 nætter i juli 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback