Beautiful Sunrise - Cast~Away Townhouse

Billedgalleri for Beautiful Sunrise - Cast~Away Townhouse

En flereetagers ejendom ved vandet med altaner, en anløbsbro og en græsplæne.
Et soveværelse med sengegavl i træ, seng med havtema-dynebetræk, to sengeborde med lamper og en fletbænk.
En træbro der fører ud i vandet, med huse i baggrunden.
En ejendom ved vandet med en stor, fleretagers bygning, fortøjede både og en flydende bro.
Et spiseområde med et rundt bord og stole, en loftsvifte, en dør og en væg med et indrammet skilt.

Anmeldelser

9,6 ud af 10.
Enestående

Højdepunkter

  • Spillehal/spillerum
    Et sjældent fund – sjov for alle aldre med en spillehal/et spillerum på stedet.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Colorado River

Populære faciliteter

  • Altan
  • Spillehal/spillerum
  • Grill
  • Kæledyrsvenligt
  • Aircondition
  • Mulighed for parkering i parkeringskælder

Udforsk området

Åbn kort
Matagorda, TX
  • Place, Matagorda Beach
    ‪18 min. kørsel‬
  • Place, Matagorda County Birding and Nature Center
    ‪41 min. kørsel‬
  • Place, Matagorda Bay
    ‪58 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

4 soveværelser (8 sovepladser)

Soveværelse 1

1 queensize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng og 1 køjeseng (enkeltseng)

Soveværelse 3

2 enkeltsenge

Soveværelse 4

1 queensize-seng

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badekar eller brusekabine · Badekar · Toilet

Badeværelse 2

Toilet · Kun brusekabine

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Altan
Have
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Matagorda

Denne feriebolig befinder sig i Matagorda i centrum og ved strandpromenaden. Serendumpity Marina og Rio Colorado Golfbane er et besøg værd, hvis oplevelser er på agendaen, mens dem der hellere vil nyde naturen, kan kigge forbi Gulf Intracoastal Waterway og Colorado River. Udforsk områdets muligheder for oplevelser på, i og ved vandet såsom jetski og kajakroning i nærheden, eller nyd godt af den fri natur ved at kaste dig ud i mulighederne hvad angår jagt og ridning.
Kort
Matagorda, TX

Hvad ligger i nærheden?

  • Matagorda Beach - 18 min. kørsel - 13.8 km
  • Bay City Byret - 37 min. kørsel - 41.7 km
  • Matagorda County Birding and Nature Center - 41 min. kørsel - 46.2 km
  • Caney Creek - 43 min. kørsel - 56.0 km
  • Matagorda Bay - 58 min. kørsel - 61.3 km

Restauranter

  • ‪Coastal Que BBQ - ‬16 min. gang
  • ‪Poco Playa - ‬7 min. gang
  • ‪Snappers - ‬7 min. gang
  • ‪Snappers Bar & Grill - ‬4 min. kørsel
  • ‪Waterfront Restaurant - ‬3 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Beautiful Sunrise - Cast~Away Townhouse et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, dette overnatningssted tillader kæledyr (maks. 2 i alt).

Hvornår er indtjekning på Beautiful Sunrise - Cast~Away Townhouse?

Indtjekning starter kl. 15.00.

Hvornår er udtjekning på Beautiful Sunrise - Cast~Away Townhouse?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Beautiful Sunrise - Cast~Away Townhouse?

Feriested ligger i hjertet af Matagorda, kun 2 km fra Gulf Intracoastal Waterway og Colorado River. Derudover ligger Matagorda Beach 11,7 km derfra.

Anmeldelser

9,6

Enestående

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 65 af i alt 77 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 7 af i alt 77 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 2 af i alt 77 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 77 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 2 af i alt 77 anmeldelser

9,0/10

Rengøring

9,8/10

Indtjekning

9,4/10

Kommunikation

9,8/10

Området

9,2/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great place!

Excellent location, definitely recommend.
Overnattede 2 nætter i november 2019
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

End of Summer trip

Stay was great location wonderful close to the beach only complaint was there was no wifi but at the end of the day it was great plenty of rooms and space and clean
Overnattede 2 nætter i august 2024
Svar fra VrboOwner den 2. sep. 2024
Thank you Amanda, glad you enjoyed your stay. Your welcome back anytime. Patti
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Family Reunion 2023

We have stayed here before. The unit was very neat and clean.
Overnattede 2 nætter i juni 2023
Svar fra VrboOwner den 15. jun. 2023
Thank you. So glad you enjoyed your stay. You’re welcome back anytime. Patti
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

great!

love the dock and slip
Overnattede 3 nætter i oktober 2022
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Nice

Nice
Overnattede 4 nætter i juli 2023
Svar fra VrboOwner den 12. jul. 2023
Thank you for the 5 star review. I am glad you had a great time and stay. You’re welcome back anytime. Patti
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Matagorda

The property is conveniently located. The home could use a deep cleaning and needs to have locks repaired. Otherwise we loved our two families had a long weekend here.
Overnattede 3 nætter i maj 2024
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Kommunikation

Convenient location, needs a deep cleaning

This condo was fine for our group of 4 adults. The boat ramp is not accessible. The canal/boat slip needs to be dredged if you draft over 12". Plenty of room, plenty of beds. Would require a deep clean before I brought my small children.
Overnattede 3 nætter i august 2022
Svar fra VrboOwner den 10. sep. 2022
Thank you for your feedback. I am sorry that the townhouse was not as clean as it needed to be, it’s been a crazy busy summer with rentals, but I assure you it is scheduled for a deep clean so I hope you will bring your family next time. Unfortunately the canal needs to be dredged but it is not owned by us, and it has been told to the proper authorities that it needs dredging as it is not only used by us but by the public, commercial and recreational. The inability to use the boat ramp by any sizeable boat is also due to the dredging issue. Hurricane Harvey as well as the Tropical storm in September 2021 left lots of silt and mud in the canal. Hope to have you again soon.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

HHC

Great Location
Overnattede 2 nætter i august 2022
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great stay!

We had a great time!
Overnattede 2 nætter i juli 2022
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great place

2nd time stay here. My family and I really enjoy staying here. Clean, fishing right out front, lots of space for everyone to have their privacy, close to town and not far from the beach. We will be staying there again.
Overnattede 2 nætter i juni 2022
Svar fra VrboOwner den 30. jun. 2022
Glad you enjoyed your stay! Your always welcome here! Thank you!
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes godt om: Området
Synes ikke om: Indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed

COMPLETE RIPOFF

WENT TO BOOK PROPERTY IWAS CHARGED ALMOST 2500. ERROR CODE CAME BACK STATING PROPERTY WASNT AVAILABLE FOR THOSE DATES,SO BOOKED ANOTHER HOUSE FROM SOMEONE ELSE. NEXT DAY SAW MY CARD WAS CHARGED. CALLED AMELIA A MINUM OF 9 TIMES,TEXTED AND NO ANSWER. TRIED TO TALK TO VRBO SPOKE TO A FILIPINO LADY,HARD TO UNDERSTAND. SO I NEVER STAYED THERE AND AMELIA KEPT MY MONEY. OBVIOUSLY SHE DOES NOT CARE ABOUT FAMILIES OR PERSONAL REPUTATION AND ABSOLUTELY WILL NOT TAKE YOUR CALL. THERE ARE ALOT BETTER PROPERTIES OUT THERE FOR SAME MONEY AND ACTUALLY ON THE RIVER NOT A LITTLE COVE. AGAIN IMAGINE PAYINGFOR A HOUSE FOR A VACA BEING TOLD WASNT AVAILABLE AND STILL CHARGED. WILL DEFINITELY BE REPOSTING THIS ON ALL SOCIAL MEDIA. VRBO STILL HASNT RETURNED MY CALL 3 WEEKS LATER.
Overnattede 7 nætter i maj 2022
Svar fra VrboOwner den 3. jun. 2022
When you sent the message you wanted to cancel, I told you that YOU needed to cancel it because if I did then I would be charged the cancellation fee. It would not have let you book if it wasn’t available.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed

Nice getaway.

Great location.
Overnattede 3 nætter i maj 2022
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

We stayed there for a fishing tournament

Enjoyed it
Overnattede 2 nætter i april 2022
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Water view

I feel the condo was big and great lay out. Does need some maintenance things done. There was several things broke or not taken care.
Overnattede 3 nætter i marts 2022
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Rengøring, annoncens rigtighed

Nothing was cleaned

The location was great, but nothing was cleaned. All the bedding and pillows were stained and there were dust balls everywhere. It didn’t seem like the place was cleaned at all.
Overnattede 2 nætter i marts 2022
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Very nice house with lots of room

Big home, easy check in, great location close to town and restaurant. Fishing out the front door, short drive to the beach
Overnattede 2 nætter i marts 2022
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Rengøring, kommunikation, annoncens rigtighed

Poor troublast rental

Needs major uodate and cleaniness
Overnattede 2 nætter i oktober 2021
Svar fra VrboOwner den 20. okt. 2021
I am sorry you feel the need to leave this type of review because I called you during your stay to remind you to only use the property you rented because you were using personal property on adjacent units. You could have said something to me at that time about the units cleanliness or anything you think needier attention. It has always received very good comments. If there was a problem with anything, you had my number and I wished you would have called me so I could have come over to see for myself.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

A++++

Had a wonderful time. Can’t wait to go back!
Overnattede 2 nætter i oktober 2021
Svar fra VrboOwner den 24. okt. 2021
I look forward to having you again real soon.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Matagorda house

Great getaway
Overnattede 2 nætter i september 2021
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Labor Day Fishing Trip

Everything was just as advertised. Very clean and spacious. Will definitely rent this house again.
Overnattede 3 nætter i september 2021
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Nice Place

Great location close to all of the attractions
Overnattede 3 nætter i august 2021
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great Time

Second time we’ve stayed, great property.
Overnattede 2 nætter i august 2021
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Fishing trip

Very easy Great location
Overnattede 6 nætter i juli 2021
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

review

Great location and nice property. I would recommend. However, property needs WIFI, more towels and cooking pots and pans.
Overnattede 4 nætter i juni 2021
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great place!

We came down to Matagorda for a long weekend of fishing. The property was clean and very accommodating! Great communication and hospitality from the host!
Overnattede 2 nætter i april 2021
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback