Lejlighed·Privat vært

2nd Floor 2 Bedroom Extra Large Apartment Historic Downtown Geneva

Billedgalleri for 2nd Floor 2 Bedroom Extra Large Apartment Historic Downtown Geneva

En stue med mørkt trægulv, en grå sofa, en brun læderlænestol, et lille rundt bord med en plante, et sort tv-møbel og en grå måtte.
En murbygning med markise i grøn farve, en gadelampe med blomsterkasser og et flag på taget.
En stue med plankegulv, en grå sofa, en brun læder sofa og et stort tæppe. Der er en loftsvifte og et fjernsyn på et stativ. To vinduer giver naturligt lys og udsigt til det fri.
Udsigt gennem et vindue med metalgitter, der viser et gades billede med parkerede biler og bygninger.
Et værelse med et træskab, et fjernsyn ovenpå, en kommode og et vindue med udsigt til bygninger.

Anmeldelser

6,8 ud af 10.

Højdepunkter

  • Central beliggenhed
    Du er aldrig langt fra din destination med denne praktiske beliggenhed.

Populære faciliteter

  • Gratis internet
  • Køleskab
  • Badekar
  • Rygning forbudt
  • Mikrobølgeovn

Udforsk området

Åbn kort
Geneva, OH
  • Place, Geneva Grape Jamboree
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Geneva Dog Park
    ‪10 min. gang‬
  • Place, Geneve State Park
    ‪7 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (4 sovepladser)

Soveværelse 1

1 queensize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng

1 badeværelse

Badeværelse 1

Sæbe · Håndklæder til rådighed · Badekar eller brusekabine · Toilet

Områder

Køkken
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Geneva

Denne lejlighed befinder sig i Geneva. Rabbit Run Community Arts Association og Ashtabula Kunstcenter er nogle af de kulturelle seværdigheder, mens et par eksempler på de oplevelser, du kan udforske i området, er Geneva Grape Jamboree og Adventure Zone. Allison's Mini-Golf og Hubbard House Underground Railroad Museum (Jernbanemuseum) er også et besøg værd.
Kort
Geneva, OH

Hvad ligger i nærheden?

  • Geneva Grape Jamboree - 1 min. gang - 0.1 km
  • Geneva Dog Park - 10 min. gang - 0.9 km
  • Lakehouse Inn & Winery - 7 min. kørsel - 8.1 km
  • Geneve State Park - 7 min. kørsel - 8.5 km
  • Old Firehouse Winery - 7 min. kørsel - 8.5 km

Restauranter

  • ‪Circle K - ‬3 min. gang
  • ‪Circle K - ‬3 min. kørsel
  • ‪Mary's Diner - ‬14 min. gang
  • ‪McDonald's - ‬5 min. kørsel
  • ‪Starbucks - ‬5 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er 2nd Floor 2 Bedroom Extra Large Apartment Historic Downtown Geneva et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvad koster det at overnatte hos 2nd Floor 2 Bedroom Extra Large Apartment Historic Downtown Geneva?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos 2nd Floor 2 Bedroom Extra Large Apartment Historic Downtown Geneva den 4. nov. 2026 starter fra 3.076 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 1. nov. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Hvornår er indtjekning på 2nd Floor 2 Bedroom Extra Large Apartment Historic Downtown Geneva?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på 2nd Floor 2 Bedroom Extra Large Apartment Historic Downtown Geneva?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger 2nd Floor 2 Bedroom Extra Large Apartment Historic Downtown Geneva?

Dette lejlighedskompleks ligger i Geneva, kun 10 minutters gang fra Geneva Grape Jamboree og Geneva Dog Park. Derudover ligger The Winery at Spring Hill 5 km derfra.

Anmeldelser

6,8
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 4 af i alt 10 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 2 af i alt 10 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 10 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 10 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 3 af i alt 10 anmeldelser

8,4/10

Rengøring

10/10

Faciliteter

10/10

Overnatningsstedets tilstand og faciliteter

9,8/10

Indtjekning

9,6/10

Kommunikation

8,6/10

Området

8,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
The Owners are Outstanding.
Overnattede 2 nætter i september 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Close to everything!!!

Love that it was close to everything that we were doing and food choices. Perfect for our stay for my daughter’s competition at Spire!!!
Overnattede 5 nætter i juni 2023
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
Pros- Conveniently located, comfortable beds and easy check in and out. Cons- Kinda dirty, no decor, and the stairs are steep.
Overnattede 2 nætter i august 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Nice clean place

We very much enjoyed our stay. Everything was as expected. Tiffany was a good host answering questions for us. Thank you!
Overnattede 2 nætter i juli 2023
Svar fra VrboOwner den 3. aug. 2023
Thank you! We’d love to host you anytime!
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Convenient

We wanted to check out Geneva for our anniversary and this place was very convenient to everything we wanted to check out. Tiffany was great with suggestions for the area and was always quick to reply when I asked a question! The brewery across the street was a fantastic bonus! Honeybees for breakfast was very nice as well.
Overnattede 2 nætter i august 2024
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
It was 91 degrees in the place when we checked in. There were 3 portable air containers and 3 box fans. It was very hot that day but I figured it would be cool in the apartment. I did contact Tiffany and she said “it’s hot everywhere”. The stairs to get up to the door of apart were ok but there was no light when we came back at night time. Very unsafe. The reservation was for two but 2 more came and didn’t have enough towels and asked her but due to holiday she was not around to give us more. We figured out. Overall I would give it a 3 out 5.
Overnattede 2 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 22. jul. 2026
Hi, sorry it was not a five star experience. We did have 3 air conditioners and big fans going. We have added another air conditioner for when it gets so extremely hot. We did not know the lights had burnt out in the hallway/stairway. We found out about the lights in the stairway after you checked out and fixed them immediately! There is plenty of light and it is safe! Unfortunately we had gone out of the area for the 4th of July night and not brought more supplies for guests that had not been on the reservation. If we had known in advance we could have been better prepared. Again, we are sorry it was not a 5 star experience for you.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Grape Jamboree

We stayed to be close to the Grape Jambroo street fair. Thw property was clean and property description matched the property. Tiffany Was responsive when communicated with her and helpful.
Overnattede 3 nætter i september 2024
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation
Synes ikke om: Rengøring, annoncens rigtighed
We walked in to the place being 84 degrees. There is no central air, just 3 window units and 3 fans. There’s 3 large windows with no curtains so the sun just beats in, cause the temp to get so high in the place. The host did bring another unit to put in the spare bedroom which was a sauna without it. There was also no outlet in the bathroom and the closest outlet was not within reach to even plug hair tools into. She again brought over an extension cord. The beds only had a sheet on it, no spare blankets in the place. I went to use the oven and there was no baking sheet to even put food on, no oven mitts and not even a single kitchen towel. There was also no bathroom towel for after washing your hands. We couldn’t even watch tv because between the units and fans, you couldn’t hear anything! The stay was so bad that we ended up leaving a night early, to which she did not refund me the money.
Overnattede 3 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 14. jul. 2026
We were sorry that this was not a good fit. We turned the air on right before you arrived which didn’t cool it off fast enough. We did bring another air conditioner which helped bring down the temp faster and we brought you blankets and hand towels as requested! We told you about the fun, free events in town and were glad you were able to enjoy them! We know we are not the fanciest stay in town—and feel the price reflects that. We do have air conditioning (not central air), 2 bedrooms, a full kitchen, and living room.
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed

Ac

When we got there the temp inside was 91 degrees. It was entirely to hot to even be inside let alone try and sleep. We dis not end up staying there and asked for a refund. And still have not received it.
Overnattede 2 nætter i juni 2024
Svar fra VrboOwner den 9. jul. 2024
I came right away when messaged about the temperature. The air conditioners were on fan only. I brought more air conditioners and set them all to the “cool”/air conditioning setting for the guest. They had already decided to leave. I issued a refund as soon as I could on VRBO.
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Overnattede 2 nætter i august 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback