Coastal Escape | Renovated & Relaxing Retreat

Billedgalleri for Coastal Escape | Renovated & Relaxing Retreat

Et resort med flere bygninger, en central swimmingpool og udsigt over havet.
Oversigtsbillede af et kystnært boligområde med flere bygninger, en lysthavn og et stort vandområde.
En gang med trægulv, et ur på væggen og en dør til et badeværelse.
Oversigtsbillede af et kystområde med en strand, et stort pink resort og en bro i baggrunden.
En moderne stue med sofa, sofabord, fjernsyn og en balkon med havemøbler.

Anmeldelser

8,8 ud af 10.
Fremragende

Højdepunkter

  • Afslapning i vandet
    Den højt bedømte pool er det perfekte sted at stresse af.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Walk to Gulf Intracoastal Waterway

Populære faciliteter

  • Terrasse
  • Boblebad på stedet
  • Fælles pool
  • Aircondition
  • Køleskab
  • Internet

Udforsk området

Åbn kort
St. Petersburg, FL
  • Place, Isla del Sol Beaches
    ‪12 min. gang‬
  • Place, Tampa
    ‪13 min. kørsel‬
  • Place, John's Pass Village & Boardwalk
    ‪19 min. kørsel‬
  • Airport, St. Petersburg, FL (SPG-Albert Whitted)
    ‪15 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (6 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng

Soveværelse 3

1 sovesofa (dobbeltseng)

2 badeværelser

Badeværelse 1

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Badekar eller brusekabine · Toilet

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Spiseområde

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

St. Petersburg

Denne lejlighed befinder sig i Isla del Sol – et område i St. Petersburg, der ligger tæt på forlystelsesparker og tæt på stranden. Shoppingentusiaster bør kigge forbi John's Pass Village & Boardwalk, mens de rejsende, der sætter pris på naturskønne områder, kan besøge St. Petersburg – Clearwater Beaches og Fort De Soto Park. Polynesian Putter og Splash Island Water Park er også et besøg værd. Oplevelser som jetski, dykning og snorkling giver gode muligheder for at komme ud på eller i det omgivende vand, eller du kan tage på eventyr ved at afprøve cykling i nærheden.
Kort
St. Petersburg, FL

Hvad ligger i nærheden?

  • Isla del Sol Beaches - 12 min. gang - 1.1 km
  • Tampa - 13 min. kørsel - 11.4 km
  • Vinoy Park - 18 min. kørsel - 17.9 km
  • John's Pass Village & Boardwalk - 19 min. kørsel - 13.7 km
  • Raymond James Stadium - 41 min. kørsel - 53.8 km

Sådan kommer du rundt

  • St. Petersburg, FL (SPG-Albert Whitted) - 12 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Chick-fil-A - ‬5 min. kørsel
  • ‪Paradise Grille - ‬8 min. kørsel
  • ‪Island Grill - ‬4 min. kørsel
  • ‪Hurricane Seafood Restaurant - ‬8 min. kørsel
  • ‪The Wharf - ‬6 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Coastal Escape | Renovated & Relaxing Retreat et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvad koster det at overnatte hos Coastal Escape | Renovated & Relaxing Retreat?

Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Coastal Escape | Renovated & Relaxing Retreat den 16. maj 2027 starter fra 15.142 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 28. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.

Hvor meget koster parkering hos Coastal Escape | Renovated & Relaxing Retreat?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Coastal Escape | Renovated & Relaxing Retreat?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Coastal Escape | Renovated & Relaxing Retreat?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Coastal Escape | Renovated & Relaxing Retreat?

Dette lejlighedskompleks ligger i Isla del Sol, kun 5 km fra St. Petersburg – Clearwater Beaches, Pass-a-Grille Beach og Dolphin Landings Charter Boat Center. Derudover ligger Polynesian Putter og Eckerd College ca. 5 km derfra.

Anmeldelser

8,8

Fremragende

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 4 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 3 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 8 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 8 anmeldelser

8,4/10

Rengøring

8,0/10

Indtjekning

8,8/10

Kommunikation

9,2/10

Området

8,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great location

Lovely
Overnattede 7 nætter i april 2025
Svar fra VrboOwner den 8. maj 2025
Thank you!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Gloria and I had a very good stay. The condo was spacious and very comfortable. Having two bathrooms is a real plusThe pool was just a bunch of steps away and there were plenty of chaises and chairs to use. The water was a bit cold but after a minute or so very enjoyable.We were surprised that there was a charge for parking but our spot was excellent.The condo could use a few refreshers but overall it was wonderful with a view of the golf course, washer and dryer, dish washer and everything else we needed We spent 12 days and the weather, except for day 1 was amazing.
Overnattede 12 nætter i marts 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Clean Property with all the amenities of home

This location was perfect. We stayed here as a home base as we moved our child into college. The condo was clean and quiet. We were able to cook and do laundry which is a huge bonus. The pool and grounds were beautiful, and the neighbors were friendly.
Overnattede 7 nætter i august 2024
Svar fra VrboOwner den 4. nov. 2024
Thanks Alex! We are so happy you enjoyed your stay!
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

St Pete Beach stay

Rating Details: The property manager was very helpful. The vacation rental was spotless. I was very happy with the location. I was very satisfied with the condition of the vacation rental. Overall, I recommend this vacation rental. Reviewer Comments: Our place was clean and had the things we needed. It was conveniently located to restaurants and was easy to get other places. Company was very quick to respond to our questions.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Good

For the most part is was fine the unit needed to be sweep it had sand on the floor no broom for us to sweep it was like that from day one we would not stay again because of the golf course was woke up by golfers or someone cutting grass and the unit above we could here them sound like a herd of elephants in the morning when they woke up
Overnattede 7 nætter i marts 2024
Svar fra VrboOwner den 4. apr. 2024
Thank you for your review Hope. The unit you booked was directly on the golf course, and we have no control over the golfers, association landscapers or guests at properties we do not manage. We appreciate you staying with us. We have many other properties and hope you can find one that suits you better for next time. :)
Fra en partnerside

8/10 Godt

Florida Condo Living - So So Overall

Rating Details: The property manager was adequately helpful. The vacation rental was very clean. I was more than happy with the location. I was more than satisfied with the condition of the vacation rental. Overall, I recommend this vacation rental. Reviewer Comments: Myself, my 7 year-old son and my mother enjoyed our one week stay at the condo. Overall, this place could have been better if the company that managed it would have done a better job. The one thing that I give the management company poor marks for is the complete lack of information on the location of the pool. The condo is in a large development with multiple phases/areas. Our condo was located in the V. Verde East part. To begin with, the management company's check-in instructions were sent from an email address that does not relate to the VRBO listing, so I had to search in my email inbox for a few minutes before I found it. Secondly, the coffee maker had never been cleaned and was very gross. The worst part was that I had to google where the pool was located. The google result for the pool was about a 10 minute walk from the condo, and the pool was not the best. It was located in the shade and was cold. However, on day 5 of our 7 day stay, I called the management company to see if there was another pool. Low and behold, the pool for the condo was actually super close and much nicer than the other pool. The twin beds in the second bedroom were pretty awful and there was no dresser or anything to put clothes in. All in all, I would say this place is OK. Be prepared to be underwhelmed..
Overnattede 7 nætter i marts 2024
Svar fra VrboOwner den 16. maj 2024
We apologize for your experience, but do appreciate your 4 star review. Thank you for bringing these issues to our attention. Reviews are very important to us. It is stated in the check-in instructions if you are not satisfied with the unit cleanliness, or have any other issues, you can contact our office and we can take care of it for you. As you did not contact us and make us aware of any issues you were having, we had no way of knowing. Unsure why you waited until day 5 of your 7 day trip to contact us about the pool location, but we would have been happy to share that information with you as well. We appreciate you sharing with us and may add the pool location information to the check-in instructions for future guests. Than you again and we hope you will consider staying with us again.
Fra en partnerside

10/10 Fremragende

Brilliant Customer Service

Rating Details: The property manager was very helpful. The vacation rental was spotless. I was very happy with the location. I was very satisfied with the condition of the vacation rental. Overall, I recommend this vacation rental. Reviewer Comments: Was at this condo for three weeks and during the second week the smoke detector started continually beeping, contacted the office and within an hour an engineer had attended and replaced.Other than that everything was brilliant, will use this company again.
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed
Synes ikke om: Annoncens rigtighed
Overnattede 28 nætter i marts 2025
Svar fra VrboOwner den 23. apr. 2025
Thanks Beth
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback