Breezy Mountain View - East Legon Hills

Billedgalleri for Breezy Mountain View - East Legon Hills

Spiseområde
En bygning med flere etager og altaner, hvoraf nogle har røde gelændere og andre gule detaljer.
En moderne stue med en gul sofa, en lille skammel, et fladskærms-tv og en loftsvifte.
Et køkken med et mønstret bagpanel, et vindue og basale hårde hvidevarer.
En bygning med flere etager, altaner, en lukket indgang og en grøn markise.

Anmeldelser

5,0 ud af 10.

Højdepunkter

  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Ghana-universitetet

Populære faciliteter

  • Altan
  • Aircondition
  • Køleskab
  • Internet
  • Vaskemaskine
  • Mulighed for parkering på stedet

Udforsk området

Åbn kort
Greater Accra Region, Greater Accra Region
  • Place, Ghana-universitetet
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Cedi Conference Centre
    ‪11 min. gang‬
  • Place, Accra
    ‪5 min. kørsel‬
  • Airport, Accra Intl. Lufthavn (ACC)
    ‪9 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

1 soveværelse (2 sovepladser)

Soveværelse 2

1 queensize-seng

1 badeværelse

Badeværelse 1

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken
Altan

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Accra

Denne lejlighed befinder sig i Accra. Shoppingentusiaster bør kigge forbi Accra, mens de rejsende, der sætter pris på naturskønne områder, kan besøge Labadi-stranden og Teshie Strand. Legon Botanisk Have og Accra Zoologiske Have og Avlscenter for Truede Primater er også et besøg værd.
Kort
Greater Accra Region, Greater Accra Region

Hvad ligger i nærheden?

  • Ghana-universitetet - 1 min. gang - 0.0 km
  • Cedi Conference Centre - 11 min. gang - 1.0 km
  • Accra - 5 min. kørsel - 4.0 km
  • Labadi-stranden - 19 min. kørsel - 14.4 km
  • Teshie Strand - 25 min. kørsel - 18.9 km

Sådan kommer du rundt

  • Accra Intl. Lufthavn (ACC) - 14 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Night Market Suya Spot - ‬12 min. gang
  • ‪De'lish Restaurant - ‬4 min. kørsel
  • ‪Benzola Supermarket - ‬15 min. gang
  • ‪Khebab Spot - ‬10 min. gang
  • ‪Starbite - ‬14 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er Breezy Mountain View - East Legon Hills et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Breezy Mountain View - East Legon Hills?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Breezy Mountain View - East Legon Hills?

Indtjekning starter kl. 14.00.

Hvornår er udtjekning på Breezy Mountain View - East Legon Hills?

Udtjekning er kl. 12.00.

Hvor ligger Breezy Mountain View - East Legon Hills?

Dette lejlighedskompleks ligger i Accra, kun 10 minutters gang fra Ghana-universitetet og Cedi Conference Centre. Derudover ligger Legon Botanisk Have og Wild Gecko Handicrafts ca. 5 km derfra.

Anmeldelser

5,0
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 0 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 2 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 2 anmeldelser

5,0/10

Rengøring

8,0/10

Indtjekning

5,0/10

Kommunikation

5,0/10

Området

6,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes godt om: Indtjekning
Synes ikke om: Rengøring, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Not a good experience

My stay at this place was a first in all my years of travel, Every morning you wake up there is a new issue, first the a/c was not working…. Told the host he ddnt believe me then sent someone to fix it, another day you wake up there is no water, following days there is no electricity, When the electricity cuts so does the water The bathroom has a horrible smell, told the security guy and he said that’s how it is and I should get used to it, told the host he said he will come to the accommodation and even said he will bring some essential oils or something and the host never came for the 10 days of my stay Another thing the place is very very far and secluded from everything, from town to the location can take about 1 hrs No Ubers or bolts in the area In short it was a mess The security guy tried But the host can do better And that’s my honest review. L
Overnattede 10 nætter i december 2023
Svar fra VrboOwner den 31. jan. 2024
Hi Theo, thank you for the feedback and it's well appreciated. To add clarity, the whole East legon Hills had challenges with electricity supply by the national grid. The power flatuation and outage were out of our control. The water pumping system requires power to pump water, and this impacted water supply referencing the incident you mentioned. he instances you mentioned . Our standby generator for light kicks in 15 minutes after the national grid is out. The AC fuse got damage due to the power flatuation, but we quickly sent in a technician to fix the problem. East Legon Hills, where the apartment is located, is about a 20-minute drive to Accra. However, traffic kicks in after 5 pm on weekdays, and unfortunately, that was what you experienced per your rival timing. This traffic is experienced across the entire major locations of Accra due to the heavy settlement rate in these areas. The last I checked, it's easy to jump onto a Bolt, yango and even uber at East Legon Hills because most settlers access them a lot. In Ghana, you will get bolt and yango having taken over the market so have riders all over compared to uber, but even with that, uber riders are 10 to 15 minutes proximity mostly in the evenings. The plumbers have done a good job clearing up the washroom and additional cleaners employed. Unfortunately you have overlooked the extra mile and generosity we extended to your guest with free ride and communication access to the apartment, we also offered alternative units to use whiles we took care of your concerns. We apologize our best effort wasn't enough due to factors out of our control. We look forward to giving you a whole new treat in future!
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 4 nætter i januar 2025
Svar fra VrboOwner den 19. apr. 2025
Thank you Stephen for the positive review, we've taken a lot of proactive measures and implement add ons to ensure even greater client satisfaction. we look forward hosting you again
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback